monicasexyxx Reputație: 509 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 Buna!!!Sunt Monica lux și caut o colega :)Am nevoie de o domnișoara educata,curată și comunicativa sa ne ținem companie una alteia.Lucrez într-un apartament super spațios cu doua dormitoare și doua bai + living și Bucătărie separate...Deci pentru intimitate vei avea dormitorul și baia ta unde îți poți face treaba liniștita fără a te deranja eu )) Dacă ești interesată te rog sa mă contactezi pe whatsapp nr. 0739046206 pupici!!!! :*
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 Buna!!!Sunt Monica lux și caut o colega :)Am nevoie de o domnișoara educata,curată și comunicativa sa ne ținem companie una alteia.Lucrez într-un apartament super spațios cu doua dormitoare și doua bai + living și Bucătărie separate...Deci pentru intimitate vei avea dormitorul și baia ta unde îți poți face treaba liniștita fără a te deranja eu )) Dacă ești interesată te rog sa mă contactezi pe whatsapp nr. â€â€0739046206‬‬ pupici!!!! :*Coleg nu vrei? 😂😂
monicasexyxx Reputație: 509 Postat Noiembrie 23, 2018 Autor Postat Noiembrie 23, 2018 Am pus o întrebare serioasă dar nu se poate fără ca cineva sa se bage sa facă mișto !
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Noiembrie 23, 2018 Nu fi intepata domnisoara, lumea mai glumeste din cand in cand si nu o face cu rautate. 2
Vizitator magarusulfutacios Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 Am pus o întrebare serioasă dar nu se poate fără ca cineva sa se bage sa facă mișto !Mai glumim si noi stimabila domnisoara, nu trebuie sa va suparati.
monicasexyxx Reputație: 509 Postat Noiembrie 24, 2018 Autor Postat Noiembrie 24, 2018 Ok ok )) o iau razna de plictiseala :) :* 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum