septarul Reputație: 267 Postat Noiembrie 24, 2018 Oras:Pantelimon Oras:Pantelimon Postat Noiembrie 24, 2018 Aaaaa ..bine ca stiu..deci inca 2 zile.pe timișoara. Acolo o sa lucrezi doar pe PM.sau iti schimbi nr de telefon.Ne vedem din ianuarie. Cand o sa fii ca o minge de ping-pong care topaie din locație în locație. Si cateva amenzi la activ. Faaaaaaaaaaaa...am timp liber si ma învăț sa fac si clone. Ce crezi.Am invatat de la tine.Sa vezi ce dai tu share la recenzii .Păcat ca n-am internet in avion. 3 ore scapi de mine :) Azi am zi liberă.... Si abia astept sa se trezească amicii mei... Sa ii arate unei tarfe proaste.... Ca nu e chiar atat de desteapta precum credea ea.... Si ca deranjul pe care mi l-a făcut ... Aceasta tarfa.... Il va tine minte toata viata ei..... Eu v-am spus ca aceasta Karinaa este o zdreanță plină de ea.Ingrid ii da clasa din avion.E frumoasa...superba.. top model..cu bun simt... Nu cauta promovare saraca avea topicele stricate si tot nu dădea share la recenzii . De nervi ii mai dădeam eu (niciodata nu m-a pus ea).ingrid e o fată modestă si Karinaa nici in visele ei nu va ajunge la valoarea prietenei mele.Asta a fost nominalizată. Nu a luat nici un premiu si se lauda singura.Iar altele sunt prea modeste si lumea crede că nu sunt căutate sau ca nu ar merita banii.Trist dar adevarat :(
septarul Reputație: 267 Postat Noiembrie 24, 2018 Oras:Pantelimon Oras:Pantelimon Autor Postat Noiembrie 24, 2018 Azi aflu si unde sta. Din ianuarie o sa o viziteze doar garda. Ca or sa sune vecinii sa anunte ca se prostituează una in bloc.la ei .De clienti ii fac rost de.pe publi24 prin toate orasele ca tot a vrut promovare la mine pe topic .Si va urma ;) si asa am timp.liber 6 luni. marș tu . Nu o sa mai dorm încă 6 luni dacă asta vreti sa credeti. ;)
septarul Reputație: 267 Postat Noiembrie 24, 2018 Oras:Pantelimon Oras:Pantelimon Autor Postat Noiembrie 24, 2018 Nu va mai drogati ! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum