Sari la conținut

0734911389 unirii Zepter blonda

Postări Recomandate

Postat

Eu nu stiu de ce pl mea nu credeti ...ziceti de prafuri , de psihiatrii si alte kkturi apropo de psihiatru cred ca o sa am nevoie dar nu e degeaba ...

• Minus 1
Postat

Daca puteti sa ma ajutati sa o contactez va multumesc daca nu va rog frum nu mai com aiurea ... Ca eu mi-am distrus si viata si cariera si tot din cauza ca handi asta a folosit kktul ala de lubrifiant care a atacat prez si protectia mea a fost 0 ... Si pe langa ca mam imbolnavit eu e posibil si pe nevasta mea sa o fi imbolnavit si cu asta nu stiu daca voi putea sa traiesc

• Minus 1
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

Nu era mai simplu sa spui ca esti peste si ti-a plecat curva cu altul, ai pierdut toti banii la pacanele si ai ajuns sarac lipit pamantului, iar acum o cauti ca sa iti refaci viata?

• Like 2
  • Telefon: 0742146905
  • Telefon: 0742146905
Postat

Mama ce il miros pe fraier, disperat sa dai de ea? Mai disperat decat sa incerci sa iti rezolvi problemele de sanatate sau cele familiale ? Te ajuta domnisoara sa le rezolvi pe ambele sau ai patit cu totul altceva sau nici macar, doar sa te dai in spectacol ca ai aflat si tu de forumul asta si ti se pare o idee geniala chestia asta.

Oare asa de "handi" ne crezi? Pune in pula mea analizele pe masa cu tot cu buletin si atunci daca noi consideram ca meriti ajutorul comunitatii, te ajutam.

• Like 2
Postat

Vrei sa iti dau si cnpul si pinul de la card ... Sunt peste...am crezut ca e cv de acest forum sibsa ne ajutam intre noi nu sa le facem jocul curvelor dar cred ca unii din voi chiar nu realizeaza ca unele chestii rele chiar se intampla....ce dracu e asa greu sa credeti ca am luat cv naspa rau de tot de la asta /??? Daca eram pestele lu asta cred ca stiam de unde sa o iau in pl mea ... Cres ca stiam fb ei , unde sta etc... Ganditi in pl mea nu mai vb prostii

• Minus 1
Postat

Ba fratilor nu am nici un interes sa fac misto sau alte chestii pl mea ...faza e ca nu mai gasesc nici un anunt cu fata asta nimic sa dau de ea ... Daca voua vi se intampla asa cv nu ati fi vrut sa stati un pic de vorba cu cn va distrus viata , asa sa vedeti poate fata stia , poate nu stia ... De ce credeti ca nu mai dam de ea ??? Fiindca stie ca e bolnava , probabil citeste si acest forum si fuge si se ascunde dar tot nu scapa daca stia o bag la puscarie .... Fiindca e verificabila treba daca in noiembrie ea stia

• Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ba fratilor nu am nici un interes sa fac misto sau alte chestii pl mea ...faza e ca nu mai gasesc nici un anunt cu fata asta nimic sa dau de ea ... Daca voua vi se intampla asa cv nu ati fi vrut sa stati un pic de vorba cu cn va distrus viata , asa sa vedeti poate fata stia , poate nu stia ... De ce credeti ca nu mai dam de ea ??? Fiindca stie ca e bolnava , probabil citeste si acest forum si fuge si se ascunde dar tot nu scapa daca stia o bag la puscarie .... Fiindca e verificabila treba daca in noiembrie ea stia

Ca tot ne-ai facut curiosi!

Ce boala ai luat?

Postat

BTS urile  de  genul  blenoragie, chlamydia, au perioada  scurta  de incubatie...de  3 - 7  zile.

Ai niste  simptome  foarte  neplacute, scrie  pe  diverse  siteuri  medicale. 

Practic, datorita  usturimilor, arsurilor la  urinat, dureri in zona  genitala, scurgeri  urat  mirositoare, te duci de  urgenta la  medic.

Bun, nu ai asa ceva.

In cazul altor  BTS uri majore, poti fi in perioada  de  incubatie ( de fereastra ) de  cca. 25 - 60 de zile.

Ai bacteria / virusul dar analizele  ies  negative.

Ma  refer  la  cele  de  screening si la cele  cantitative.

De abia incepand  cu  8 - 9 saptamani  de la  data  contactului  infectant, analizele  ies  pozitive.

Mai greu sa iei  ceva  cu prezervativ.

Si daca  dama  este si ea in perioada de  incubatie, la fel de greu ( medicul  dixit ).

Daca  faci ON, NN, AN, in zonele  respective  femeia  trebuie sa aiba leziuni  deschise, contagioase.

Lubrefiantii  pentru  sex sunt  conceputi sa nu atace  prezervativul.

De obicei, este  bine sa  folosesti un prezervativ  adus de  tine, de calitate  si mai gros.

Mai putina placere  dar riscuri  mai mici.

Depinde  si de imunitatea  ta, de starea  organismului.

Posibil sa  ai o inflamatie   / alergie in zona  genitala, datorata  prezervativului si  lubrefiantului.

Care inflamatie  o examineaza si  trateaza  medicul.

Daca  tot  vrei sa faci  analize ( daca  totusi ai scurgeri  sau leziuni  suspecte  in zona, fuga  repede la  medic ! ) ar fi un pachet  minimal 

Hepatita B

Hepatita  C ( ceva  cu HBV etc. )

HIV 1 + HIV 2

VDRL + TPHA  cantitative 

Costa  cam  200 Lei  la  Synevo....

Dupa  minim  60  de zile.

Exista  si BTS  gen  herpes  genital  si HPV  care  trec de  prezervativ (  contactul  tau  cu femeia  se face  si cu alte  zone  ale  corpului ) si se pot  lua daca  exista  leziuni active  pe  piele.

Dar  cine  ar face sex cu o femeie cu leziuni genitale  vizibile ? 

Si mai ales  fara  prezervativ....

Nu orice inflamatie   / leziune  genitala  este  BTS.

Daca  faceai  fara  prezervativ, era  foarte  riscant.

Succes  si  sanatate  maxima ! :138x  :hihat

Postat

Pai degeaba e cu prez frate daca asta a fol lubr cu ulei si mi-am dat seama la urma cand am vaz cv ciudat la prez ... Si iti dai seama ca e cv grav nu daca am zis ca mi-a distrus viata .. Nu faceam asa pt o chlamydia ...

• Minus 1
Postat

Si totusi vad ca nu stie nimeni nimic de acea fata ....cred ca stie/sia dat seama ca e bolnava si sta ascunsa .nu mai pune anunturi nimic... Uite frate vezi cum e faza si cu bolile astea ... Zici ca te peotejezi pl mea si iti face una o faza dasta si teai dus pe pla ... Si cred ca si ea saraca nu stia ... Cred ... Ori e vreo drogata si sia bagat in vena dupa altii ori o avea vreun peste prieten stabil cu care se futea neprotejat care a imbolnavito ....

• Minus 1
Postat

Si sa stii si tu ca in perioada de incubatie iei cel mai repede

Medicul spune altceva....trebuie sa fie deja boala declansata.

De fapt ce analize ai in neregula ?

Ce simptome ai ?

Au fost cazuri pe forum , a pus buletinul de analize.

Postat

O sa pun si buletinul dar cand o sa vina confirmarea ... Deci pe bune nu imi vine sa cred ca voi chiar nu credeti... De cw nu credeti ??? Faza e ca vad ca oricum nu stie nici unu nimic de fata aia asa ca ... Cel mai bn ma duc acolo pl mea la apartament acolo la et 8 la zepter unde statea si bat la usa ce o fi o fi ...imi bagbpl in ei de pesti si rechini si tot ... Sincer chiar vreau sa vad daca idioata stie ca e bolnava ...

• Minus 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

O sa pun si buletinul dar cand o sa vina confirmarea ... Deci pe bune nu imi vine sa cred ca voi chiar nu credeti... De cw nu credeti ??? Faza e ca vad ca oricum nu stie nici unu nimic de fata aia asa ca ... Cel mai bn ma duc acolo pl mea la apartament acolo la et 8 la zepter unde statea si bat la usa ce o fi o fi ...imi bagbpl in ei de pesti si rechini si tot ... Sincer chiar vreau sa vad daca idioata stie ca e bolnava ...

Iesi ba in pula mea mea de analfabet .

Prostia nu se ia , stai linistit

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ba asta care ma injurat si m-a fcaut analfabet de ce mm injuri ma ? Daca erai tu in locul meu ? Injuri ca un idiot si poate intro zi ajungi si tu intr-o situatie ca asta ...si apropo camd va pun poza cu buletinul de analize sariti toti sa ma ajutati sau ce ?? Eu cred ca voi doar vreti sa vedeti ce am luat de la asta si nu cred ca stiti nici voi nimic de ea ... Daca voiati sa ma ajutati ma ajutati pana acum

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ba asta care ma injurat si m-a fcaut analfabet de ce mm injuri ma ? Daca erai tu in locul meu ? Injuri ca un idiot si poate intro zi ajungi si tu intr-o situatie ca asta ...si apropo camd va pun poza cu buletinul de analize sariti toti sa ma ajutati sau ce ?? Eu cred ca voi doar vreti sa vedeti ce am luat de la asta si nu cred ca stiti nici voi nimic de ea ... Daca voiati sa ma ajutati ma ajutati pana acum

Te lamentezi degeaba.

1. Se presupune ca iti asumi riscul de a contacta o boala atunci cand mergi la curve.

2. De ce sa te credem? Tot miorlai aici ca ti ai distrus viata ca una ca alta... Ce boala ai mai exact?

Postat

Tandberg ti-am mai spus si o repet in perioada de incubatie esti cel mai infectios .. Sa-mi zici si mie medicul care ti-a zis tie ca nu e asa...

Doi medici de specialitate.

Cu experienta de spital.

Sustin ca boala trebuie sa fie declansata , sa ai contact DIRECT cu leziunile femeii si sa ai contact si cu secretiile femeii , orale , genitale.

In fine , ce BTS ai luat ?

HPV sau herpes ?

Cam asta ar fi concluzia....

Sanatate maxima si numai bine !

Vizitator izabellasex&bdsm
Reputație: 0
Postat

Nea Mihai, cel care te-ai imbolnavit...Baietii te-au intrebat ce simptome ai? Inainte de rezultatul analizelor, ai avut ceva simptome, care te-au indemnat sa te duci la doctor,corect? Dar tu nu ai zis nimic despre ele! De unde sti ca e ceva incurabil daca nu ti-a iesit rezultatul analizelor?

Revenind, ce simptome ai avut? Usturime, mancarime, bube , scurgeri ?

Si daca dai de domnisoara, cam ce rezolvi ? Adica iti poate zice, da stiam ca sunt bolnava sau nu stiam, sau in cel mai bun caz ii dai o mama de bataie. Dar astea nu iti vor rezolva problemele aparute in urma partidei.

Nu te-am luat la misto, ti-am vorbit serios, poate raspunzi la fel daca vrei si ajutor din partea futacilor.

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți
Postat

Nea Mihai, cel care te-ai imbolnavit...Baietii te-au intrebat ce simptome ai? Inainte de rezultatul analizelor, ai avut ceva simptome, care te-au indemnat sa te duci la doctor,corect? Dar tu nu ai zis nimic despre ele! De unde sti ca e ceva incurabil daca nu ti-a iesit rezultatul analizelor?

Revenind, ce simptome ai avut? Usturime, mancarime, bube , scurgeri ?

Si daca dai de domnisoara, cam ce rezolvi ? Adica iti poate zice, da stiam ca sunt bolnava sau nu stiam, sau in cel mai bun caz ii dai o mama de bataie. Dar astea nu iti vor rezolva problemele aparute in urma partidei.

Nu te-am luat la misto, ti-am vorbit serios, poate raspunzi la fel daca vrei si ajutor din partea futacilor.

N-are nici pe dracu

Vizitator forfun91
Reputație: 0
Postat

Înainte să mori roagal pe medicul legist sa intre pe nimfomane sa posteze analizele.Sanatate!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...