siana Reputație: -1369 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 29, 2018 :laugh2 Mai bine inventati poruncicum sa ne-o dati bine la buci.Degeaba tot pozati in zmei,ca va e frica de femeisi bagati coada, ca Griveiintre picioare, complexati,peste urechi amorezati,dupa ce ati fost abuzati,gologaniti si aruncati,in strada de cate-o femeiece n-a simtit nici o scanteieatunci cand pieptul vostru- ardeanumai si numai pentru ea.
siana Reputație: -1369 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 29, 2018 Uite, ce de sclavi, care se bucura sa fie umiliti in public, are tara noastra !
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2018 Postat Noiembrie 29, 2018 Mai bine inventati poruncicum sa ne-o dati bine la buci.Degeaba tot pozati in zmei,ca va e frica de femeisi bagati coada, ca Griveiintre picioare, complexati,peste urechi amorezati,dupa ce ati fost abuzati,gologaniti si aruncati,in strada de cate-o femeiece n-a simtit nici o scanteieatunci cand pieptul vostru- ardeanumai si numai pentru ea. Asa e, asa e! Exista o singura scapare. Astia care ne-am luat-o atat de tare incat nu mai putem nici sa ne ridicam, mergem la BDSM, sa ne arate femeile ce-i aia initiativa! #paypig #findom #donatesoicanbecomeasugardaddyandscamhoesinreturn 1
siana Reputație: -1369 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 30, 2018
siana Reputație: -1369 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 30, 2018
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 30, 2018 Il invoci pe dracul gol,cel cu scula in formolsi creierul in alcool ,ce se-mbaiaza-n namolnegru, pe la Techirghiolsi-i citezi invataturade care ti-e plina gura,vrand sa ii pari discipol ...Ce sa zic ... e cam nasol ...Vad ca in minte te culcicu-ale lui sumbre porunci ...Daca si cand te trezesticu gandul la ele esti,ti-a murit toata sperantasi nu te mai vrea nici fleoartace-o platesti cu aroganta.Ah, ti s-a sfarsit vacantain rai daca stai privindsau de mergi orbecainddrept in fundu-ntunecosal iadului cel hidos,nascut de-un suflet crispat,dezamagit, disperat !Poruncile-i s-au nascutdintr-un suflet trist, pierdut,din experiente carel-au ranit si slutit tare.Iadu-i o rana deschisaslabiciunea neinvinsa.Esti o baba rapciugoasataratura puturoasaBasitura afumatamortaciune dezgropata
siana Reputație: -1369 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 3, 2018 Breaking news : Am facut poze noi.
siana Reputație: -1369 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 3, 2018 Esti o baba rapciugoasataratura puturoasaBasitura afumatamortaciune dezgropata Ce insultator raspuns !Inseamna c-ai fost strapunsin piept de-a mea poezie.Ia, de-aici, niste tamaie,ca sa fii imbalsamat,dinozaur degropat,ca faci ca un apucatsi mananci numai rahat ! La-nceput de saptamana, ca sa nu iti iesi din mana,cand te trezesti, dimineata,cocolosit ca o zdreanta,dupa ce te speli pe fata,esti mereu in mare graba,ca sa te apuci de treaba,rand pe rand cu cate-o manasi-apoi, peste saptamana,cu amandoua, vanjosfiindca esti foarte coios.Iei treaba in serios si esti foarte constiincios.Dai de zor la manivelavisand ca te urci pe-o schelala mine ca sa ajungica sa ma lingi intre buci cand pe pervaz eu pun seaua,ca sa-mi savurez cafeauaDe-asta te numesti Labus.Treci in cusca, catelus ! Te-ai trezit cu mine-n gand,cu perna-n brate, oftand,dupa pizda mea flamand.Ai fi vrut si ti-ar placea sa te fi trezit asa,pe fata, cu pizda mea.Te-ai trezit cu forte noisa-mi duci cosul de gunoi,sa te toc ca pe-usturoila cap ca esti martafoi,ca nu faci nimic ca lumeamai ales martea si luneamai rau strici si ma incurci,sa-ti strang limba intre buci,sa-mi faci cafea si gogosi,sa-mi maturi, sa-mi speli si cosisi la fund sa ma mirosi.
siana Reputație: -1369 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 3, 2018
siana Reputație: -1369 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 3, 2018
siana Reputație: -1369 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 3, 2018 https://www.tube8.com/strip/naked-news-4/20847811/
siana Reputație: -1369 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 3, 2018 https://www.tube8.com/strip/naked-presenters-from-venezuelan-dln-tv---very-sexy-stripping-headline-news/22036341/
siana Reputație: -1369 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 3, 2018 https://www.nakednew...25/nude-program 1
siana Reputație: -1369 Postat Decembrie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 4, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=UEFYvyK0qB0
siana Reputație: -1369 Postat Decembrie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 4, 2018
siana Reputație: -1369 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 6, 2018
siana Reputație: -1369 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2018
siana Reputație: -1369 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=aLTyZ-8kHqc
siana Reputație: -1369 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2018
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum