Sari la conținut

Larisa

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Muntele Olymp
  • Oras:Muntele Olymp
Postat

Am vizitat o si eu, hmmmmm, nush ce sa zic, tipa e foarte frumoasa la fata, are gropitze in obraji, este blonda cu ochi albastri. 

Sanii sunt destul de lasati, fund ok si cam atat, o nota overall de 7-8....

Nush ce sa zic, mie nu mi a parut deloc incepatoare, ce mi s a parut destul de awkward a fost faptul ca cere extra pt finalizare corporala....e prima pe care o aud sa faca asta.....si chiar ma intrebam, ba daca nu vreau sa imi dau drumu pe ea, ce dracu fac, imi dau drumu pe jos?!:))) plmmmm.....

Fata: 7

Oral: 7-8, face dt dar se simt destul de mult dintii, plus ca nu e atenta la zonele adiacente mai deloc.

Normal: 9, daca o pui deasupra chiar se misca bine.

GFE: as da un 5 6, fara fk, destul de distanta sa zic asa.

halat: 250/h.

Eu unul nu revin, dar e destul de ok tipa!

• Like 9
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Disponibila pentru programari 💋

• Like 1
  • Oras:California Sacramento
Postat

RECENZIE:
Aspect: - (femeie frumoasa undeva la 1.60 cm, ~ 50kg, zambet frumos, ochi albastri,par cu 2 nuante deschis/inchis, sani medii lasati, fund rotund, slim, tatuaje interesante)
Oral: 9.5 (neprotejat, foarte bun, foarte umed, lins tot, mai multe viteze, batai peste gurita, deep foarte bun, inca 2 cm mai trebuia sa fie pana la cotor, cu atentie la bijuterii)
Normal: 9 (protejat, se implica, accepta pozitii, este cu tine)
Gfe: 10 (lipicioasa, FK)
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, politicoasa, foarte calda)
Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)
Halat: 250 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Am luat legatura telefonic si prin sms cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, urmand sa confirm cu 30 minute inainte de actiune. Locatia este usor de gasit, zona Dristor KFC, toata discutia desfasurandu-se atat telefonic cat si sms, toate detalii scara/bloc/ap furnizate pe sms.
In locatie am fost intampinat de o femeie frumoasa undeva la 1.60 cm, ~ 50kg, zambet frumos, ochi albastri,par saten 2 nuante deschis/inchis, sani medii lasati, fund rotund, slim, tatuaje interesante. Am inteles ca sanii sunt asa din cauza unei nasteri, dar nu a fost deloc deranjat. M-a servit la alegere cu o apa plata.
Am facut un dus dupa ce am primit prosop si am vorbit inainte de toate, pentru a ne cunoaste mai bine. Inainte sa trecem in pat, Larisa m-a intrebat daca stiu care sunt serviciile si am vorbit din nou pentru a fi totul ok (de apreciat) si sa nu fie probleme pe urma. Nici nu am apucat sa trecem in pat, am inceput cu saruturi pasionale si m-am trezit cu Larisa in genunchi pe podea facandu-mi un oral de senzatie.
Oralul a fost neprotejat, foarte bun, foarte umed, lins tot, mai multe viteze, batai peste gurita, deep foarte bun, inca 2 cm mai trebuia sa fie pana la cotor, cu atentie la bijuterii, te priveste. La normal am montat caciulita si am schimbat mai multe pozitii. In LOT se misca foarte bine, e cu tine, ii place ce face, in alte pozitii da contre, pisicuta este foarte stramta. Pe durata intalnirii am finalizat de 2 ori in caciulita.
Pentru mine Larisa este o femeie deosebita, chiar ma bucur ca am cunoscut-o, m-am simtit foarte bine in compania ei; am inteles ca este din Ardeal si ca nu va sta prea mult prin zona.

Notite
1)Lasat banutii inainte de plecare fara ca ea sa fi mentionat ceva
2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii
3)Te intreaba la oral cum il preferi protejat/neprotejat
4)Geme placut
5)Programare facuta de pe o zi pe alta fara nici o problema (de apreciat)
6)Cere extra pentru finalizare corporala
7)Larisa are mult de castigat prin naturaletea ei
8)Este o persoana cu mult bun simt si primitoare

M-am simtit foarte bine cu Larisa si o recomand

• Like 13
  • Minus 1
  • Oras:🖕
Postat
  La 01.12.2018 la 12:08, sonia_ a spus:

Up

sa ti o bag la stup,,ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
Postat
  La 01.12.2018 la 12:54, magiun a spus:

Azi românii beau ,mănâncă...dă pizda n au timp!

zici ? :D

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Doar ce am plecat de la Larisa. 

Am sunat, am cerut detalii si in 20 de minute eram la usa.

M-a asteptat imbracata in ceva body sexy si cu zambetul pe buze. Am stat putin de vorba, am mers la dus si am inceput actiunea. Face un oral foarte bun, cu limbi pe oua si ce mai trebuie. La normal am incercat doar 2 pozitii, cu ea deasupra si doggy. 

Note:

Aspect: 9 - nu e bomba sexy, nici tunata, dar arata bine.

Oral: 9

Normal: 10 - se implica si pare ca ii place.

GFE: 9 - scad pentru ca nu stiu daca face FK, chiar mi s-a parut ca a evitat si nici 69 nu face.

Igiena: 10

Halatul: 150 lei/finalizare

De revenit. Recomand.

• Like 10
Postat

RECENZIE:
Aspect: - (domnisoara frumoasa undeva la 1.80cm, zambet frumos, ochi caprui, sani medii frumosi, fund rotund, slim, skinny, cateva tatuaje discrete)
Oral: 8 (neprotejat, bun, umed, mai multe viteze, batai peste gurita, fara deep, fara atentie la bijuterii)
Normal: 8.5 (protejat, se implica, accepta pozitii)
Gfe: 8.5 (timida la inceput, FK dar nu din proprie initiativa)
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, politicoasa)
Igiena: 10 (foarte curata, piele fina)
Halat: 250 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Am luat legatura prin sms cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, urmand sa confirm cu 30 minute inainte de actiune. Locatia este usor de gasit, zona Dristor KFC, toata discutia desfasurandu-se prin sms, telefonic doar la furnizarea ultimelor detalii scara/bloc/ap.
In locatie am fost intampinat de o domnisoara frumoasa undeva la 1.80cm, zambet frumos, ochi caprui, sani medii frumosi, fund rotund, slim, cateva tatuaje discrete. Sonia era imbracata intr-o tinuta sexy neagra.
Am facut un dus dupa ce am primit prosop si am vorbit inainte de toate, pentru a ne cunoaste mai bine, chiar ai ce discuta cu domnisoara in limitele bunului simt.
Oralul a fost neprotejat, bun, umed, mai multe viteze, batai peste gurita, fara deep, fara atentie la bijuterii, incercat si 69. Normalul a fost protejat, se implica, am schimbat mai multe pozitii, pisicuta stramta. In LOT se misca foarte bine, nu oboseste si ii place ce face :) , finalizare in balonas pe durata unei ore.
Am inteles ca este studenta si e din Ardeal, nu va sta prea mult prin zona; mai multe detalii nu voi furniza.

Notite
1)Lasat banutii inainte de plecare fara ca ea sa fi mentionat ceva    
2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii
3)Te intreaba la oral cum il preferi protejat/neprotejat
4)Geme fals, dar placut
5)Are talie de viespe si o poti cuprinde cu amandoua mainile
6)Pozitia care o avantajeaza este doggy, are un fund rotund fain

M-am simtit bine cu Sonia

• Like 16
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Disponibila pentru programari

Postat
  La 01.12.2018 la 14:03, pidsadera a spus:

zici ? :D

înseamnă că nu ti place ciolan cu fasole,😂
  • Like 1
Vizitator
Postat

Vizitator
Postat

Postat

Larisa este o "rara avis" in peisajul asta prafuit de la noi. Traiesc in Occident de citiva ani si am un pic de experienta si cu fetele dintr-o mare capitala europeana. Fata are clasa pentru orice mare oras din Europa si inca ma intreb ce cauta in Dristorul nostru prafuit. Am cunoscut-o astazi pentru prima data, m-am dus cumva la noroc pentru ca mi-a placut corpul dar

nu stiam cum arata la fata. Cu o voce foarte sexy si accent ardelenesc am simtit ca trebuie sa fie altceva

si intr-adevar cind a deschis am facut ochii mari si in secret am sperat ca nu o sa vada :)

Pe scurt, primeste de la mine 10 pe toata linia fara nicio retinere.

Din pacate nu stiu cum este la french

kiss. Daca ea nu a simtit nici eu nu am cerut. Este intotdeauna alegerea

fetelor (discretion) si respect asta.

Maine am programare din nou ;)

M-am gindit inainte daca sa postez pentru ca stiu ca o sa citeasca si ea pina maine iar fetelor le plac

baietii "rai" si "indiferenti" dar am vrut sa fiu corect si sa spun adevarul.

P.S.

Sper sa nu fiu luat cu "bah, esti pestele ei" ca ma

apuca plictiseala.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...