Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Tipa arata jalnic ca in poze dar in schimb ele sunt adevarate.O kiama andreea.Am facut un mic concurs cu 2 prieteni care alege cea mai pocita femeie la betzie si eu am casntigat.Arata deplorabil neigrijita si nemachiata.Nu prezinti erectie daca nu bei atata pot sa va spun dragii mei cu siguranta......Preturile sunt cele afisate pe AT 150 doar sex oral si normal.corpul mi s-a parut mai dragut dekat fata,tatele sunt mici,cur mare plin de celulita.Se comporta plictisit si enervant si nu comunica deloc.Dialogul a descurs buna hai inauntru,in dormitor hai sa ne dezbracam si la final dupa un numar te mnai astept p la mn.adresa e in spate la inter pe batisteiin ziua fe vineri dumneseu mablestemat post-371-133409691365_thumb.jpgpost-371-133409691366_thumb.jpgpost-371-133409691368_thumb.jpgpost-371-133409691369_thumb.jpgpost-371-13340969137_thumb.jpg

• Administrator
Reputație: 115204
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
=))=)) si care fete urate mai erau pe lista ca sa stam departe de ele =))=))=))

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
=))=)) si care fete urate mai erau pe lista ca sa stam departe de ele =))=))=))
150 ron?? :) . Faza cu femeia urata la betie o inteleg, dar cu banii din portofel ce ai? :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.