Sari la conținut

new* Lavinia - 0754863252

Postări Recomandate

Postat

Tocmai ce am avut parte de o situatia total idioata din punctul meu de vedere :)) ! Si-a facut un "domn" programare , pentru ora 14:00 . Ajuns in fata blocului ( zice el ) , imi cere sa-i trimit 2 selfiuri ( nu unul ) , doua !, exact de acum facute ca altfel nu urca :))) , ii trimit selfie in rochita de piele pe care a cerut-o , nu e bine ca n am colanti sau strampeni ce vroia initial ( spunandu-i din prima ca nu am asa ceva ) . In final ma ameninta cu comentarii proaste si recenzii nu stiu de care . Ok , va rog sa nu va pierdeti timpul degeaba cu chestii de genul asta , pentru ca eu aici n-am deranjat pe nimeni niciodata :) . Nu am venit la brasov sa raman aici pe vecie , mai stau cateva zile si plec . Nu e nevoie sa incercati din rasputeri sa-mi stricati notele , pentru ca oricum cei care au fost la mine , mai mult de jumate din ei imi sunt clienti fideli :* Va pup FETELOR :*

Săraca victima...

Postat

In meseria ta vei da mereu peste tot felul de ciudati, capu sus si nu pune la suflet.

Cred ca toate le pune chiar la suflet, fa compune și versuri despre pasiunea care a pus-o când se f# pe bani... tu pana la urma ești bărbat, ca din ce scrii pari muheres.

Vizitator danutul1981
Reputație: 0
Postat

Fiind ultima zi, aveti prețuri promoționale???🤪🤪🤪

Postat

Buna seara!Scriu aici pentru prima dată.. și sper sa iasa ok 🙂.

Am fost și eu la ea ðŸ˜. Este o fata foarte frumoasă ðŸ˜ðŸ’“.. pro client 😉

de fel nu frecventez dar ea m-a facut curios... da hai sa va povestesc un pic.

Prima zi:

Facem programarea prin mesaj ora 22: 00.

La ora 22 eram prezent, emotionat sincer fiind prima dată când merg. Se deschide usa si o vad ea 😠o fata frumoasa, înaltă, ochii aia⤠pfff eram varza 😂😂😂, incercam eu sa ascund emoțiile dar nu prea reuseam. ÃŽn fine ma duc la dus și după hai la acțiune... ma luat încet, sărutări mângâieri și acțiune 😇😇😇.plecat foarte multumit ðŸ˜.

A doua zi cine crezi ca vrea să meargă iar... Eu 😂 la ora 16:00 eram la ea și nu m-am abținut și am fost la la ora 22: 00 ðŸ˜ðŸ˜ parca eram ninfoman, nu ma săturat de ea. Bun și cum nu am putut să ma abțin iar am fost și astăzi ora 23 ðŸ˜ðŸ˜‚,.. Pentru mine are 10 la tot,nu am cum sa o uit, imi pare foarte rău ca pleca din Brașov 😔😔.. Nu stiu daca am s-o mai revad vreodată 😔😔😔. Bandito 😠sărbători fericite, ai grija de tine 🤗â¤ðŸ˜˜

• Like 2
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

O fi facut vreo BTS ceva de a dispărut subit. Sper sa nu am dreptate pt toți care ați fost la ea.

• Like 1
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

O fi facut vreo BTS ceva de a dispărut subit. Sper sa nu am dreptate pt toți care ați fost la ea.

esti un bou

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Revin cu un up la topic, a mai aflat cineva ceva de ea? Stiu ca isi schimba mereu orasul si "nick-ul"

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...