Sari la conținut

Profesoara - 0736 733 011

Postări Recomandate

Postat

Am vizitat-indieni pe aceasta fata, pozele sunt reale dar arată mult aminteau in realitate, mi-a in nas, cu tupeu de centurista, nu era epilarea și-mi dădea împresia ca este scarbita

• Oras:PeTron
Postat

sa mai discutat despre ea cica ar fi un el un transexual , topicul era pe bucuresti nefericitul in cauza a dat sa plece iar dupa usa o voce barbateasca  adica pestele striga bani ! bani ! replica feminina- masculina a fost taxa de deranj 50  lei nu pleci nicaieri de frica tipul in cauza a fortat usa si a fugit impiedicat pe scari la care  aude in spoate

Fugi, futu-ti mortii ma-tii! :)))

• Like 2
Postat

sa mai discutat despre ea cica ar fi un el un transexual , topicul era pe bucuresti nefericitul in cauza a dat sa plece iar dupa usa o voce barbateasca  adica pestele striga bani ! bani ! replica feminina- masculina a fost taxa de deranj 50  lei nu pleci nicaieri de frica tipul in cauza a fortat usa si a fugit impiedicat pe scari la care  aude in spoate

Fugi, futu-ti mortii ma-tii! :)))

• Like 1
Postat

:))) iar altul sa dus sa verifice unu mai voinic ca vada daca spune adevarul  si asa era la fel sa intamplat si lui acelasi pestoi striga bani bani  inchide usa naspeta si nu lasa sa iasa din bucatarie iese unu de 1,80 care cerea taxa de deranj 50 lei nefericitul peste nu stia ca clientul era un fost boxer la care ia futut una in gura de la luat somnu picand peste nu mai stiu ce facand totul vraieste am citit asta am ras de m-am prapadit in timp ce el cobora pe scari celalte ajutoare in numar de 2 barbati urcau urgent la etaj sa vada daca mai traieste pestele , apoi zice baiatul ca a primit msg de amenintare pe tel ca stie nr de la masina dar na patit nimic nu gasesc topicul exact cineva care cunoaste sa posteze aici e crima mori de ras

• Like 5
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Salutare

Aparuse la un moment si pe la Sibiu sau Brasov dar fara recenzii. Se pare ca ce s a scris mai sus este adevărat si nu are rost sa irosim timpul.

• Like 2
  • Oras:Peste tot și nicăieri.
Postat

La numărul asta am sunat azi de curiozitate si a raspuns unu' care nici nu avea habar de anunt si zicea ca cineva și-a bătut joc de el.Deci nu mai sunați degeaba ca anuntul e departe de a fi adevărat..

• Like 1
Postat

Vizitat acum 3 sapt

Curat, am vb in prealabil sa fac un dush,prosoape curate

Oral-7 e profi,dar face doar protejat,cu atentie la toate zonele

Normal: 8 ,geme fals,dar e ok decat altele care sunt stana de piatra

Halat:: 70 lei

De revenit: pt cei carora le plac genul MILF,da

• Like 3
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Vizitat acum 3 sapt

Vizitat acum 3 sapt

Cum arată?

Cum se comportă?

E bună de pulă?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

nare nici o treaba savanta nebuna nu este vorba de chimista in topic

Mai lucrează, ca are telefonul inchis?

• Like 1

Postat

Băi fraților..eu in decembrie am sunat la numărul asta si mi-a răspuns un bărbat..care spunea ca i s'a facut o gluma sau ceva si ca vrea sa sune la politie sa facă reclamație.Spunea si dădea impresia ca habar n-are despre ce este vorba.Acum..nu stiu ce sa mai cred...

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...