Sari la conținut

Noua in Bucuresti ...Nicol_unirii ...POZE REALE 100% ! 0764101916

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Va salut!

Am sa scriu si eu o scurta recenzie despre experienta mea cu Nicol.

In cursul zilei de ieri am prins o portita libera si am zis sa o sun pe tipa zis si facut am sunat fata si am stabilit sa ne intalnim in 30 de minute.Locatia fiind un apartament pe Corneliu Colosu foarte frumos aranjat si curat.

Fata m-a primit super ok imbracat intr-o rochie scurta si cu niste platforme imense destul de ok fata putin mai plinuta decat ma asteptam (clar pozele o avantajeaza)

Actiunea a debutat printr-un oral neprotejat fara mari artifici a luat doar capul in gura si cam atat si un normal protejat ea deasupra defapta asta fiind singura pozitie la cererea mea a ramas pe tocuri deoarece aveam eu o fantezie cu picioarele ei. Per total fata de treaba nu este o asa mare frumusete de femeie cu s-a scris mai sus mi se pare acceptabila putin cam plinuta pentru gusturile mele este destul de rigida si nu se da dupa client m-am simtit ca pe banda rulanta cu toate ca nu te grabeste verbal dar o simti lrin serviciile prestate si mi sa parut putin cam sictirita.

Halatul: 200lei/fin 300lei/h

Atitudine: 7 (politicoasa fata si cam atat)

Oral neprotejat: 6 (fara DP fara artificii cum s-ar spune destul de saracut)

Normal: 7 (nimic special)

De revenit clar nu.

De recomandat doar amatorilor de fete/femei plinute.

Morala: “La pomul laudat sa nu te duci cu sacul!”

Ai descris cu exactitate și experiența mea. Nu am vrut să las o recenzie negativă fiindcă fost politicoasă. Dar nivelul de implicare al fetei pe durata acțiunii e cu mult sub nivelul prețului. Bazat pe servicii , nu ar trebui să ceară mai mult de 80 Lei

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator tony.antonyo12
Reputație: 0
Postat

Poza cu talpile dragut-o?

Postat

Serviciile mele sunt :

*Oral-protejat/neprotejat(in functiede igiena)

* sex numai protejat

* Fk

* foot fetish

* diferite pozitii si fantezii

* dominare soft / hard

* COB 

* masaj relaxare / erotic

Preturile mele sunt:

* 200lei - finalizarea

* 350lei -ora 

Lucrez cu programari si se confirma cu 1 ora inainte! 

Programarile neconfirmate se anuleaza! 

[imagini atasate]

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.