nicol_unirii Reputație: 54 Postat Martie 19, 2019 Autor Postat Martie 19, 2019 Serviciile mele sunt :*Oral-protejat/neprotejat(in functiede igiena)* sex numai protejat* Fk* foot fetish* diferite pozitii si fantezii* dominare soft / hard* COB * masaj relaxare / erotic Preturile mele sunt:* 200lei - finalizarea* 350lei -ora
nicol_unirii Reputație: 54 Postat Martie 20, 2019 Autor Postat Martie 20, 2019 Serviciile mele sunt :*Oral-protejat/neprotejat(in functiede igiena)* sex numai protejat* Fk* foot fetish* diferite pozitii si fantezii* dominare soft / hard* COB * masaj relaxare / erotic Preturile mele sunt:* 200lei - finalizarea* 350lei -ora
nicol_unirii Reputație: 54 Postat Martie 20, 2019 Autor Postat Martie 20, 2019 Buna sunt Nicol unirii colega cu Alina unirii! Noua in Bucuresti si pregatita sa va incant cu formele mele apetisante ! Serviciile mele sunt :*Oral-protejat/neprotejat(in functiede igiena)* sex numai protejat* Fk* foot fetish* diferite pozitii si fantezii* dominare soft / hard* COB * masaj relaxare / erotic Preturile mele sunt:Incall:* 200lei - finalizarea* 350lei -ora Outcall:550lei-60min1000lei-120min Lucrez cu programari si se confirma cu 1 ora inainte! Programarile neconfirmate se anuleaza!
nicol_unirii Reputație: 54 Postat Martie 23, 2019 Autor Postat Martie 23, 2019 Buna sunt Nicol unirii colega cu Alina unirii! Noua in Bucuresti si pregatita sa va incant cu formele mele apetisante ! Serviciile mele sunt :*Oral-protejat/neprotejat(in functiede igiena)* sex numai protejat* Fk* foot fetish* diferite pozitii si fantezii* dominare soft / hard* COB * masaj relaxare / erotic Preturile mele sunt:Incall* 200lei - finalizarea* 350lei -ora Oucall:*550lei -60 min*1000leu-120 min Lucrez cu programari si se confirma cu 1 ora inainte! Programarile neconfirmate se anuleaza!Va astept pentru programari intr-un cadru intim si discret ! Pozele sunt reale 100% !
Postări Recomandate