rafael_69 Reputație: 184 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Decembrie 3, 2018 Salut, De mult timp imi tot propun sa incerc cu o transexuala. Mi-ati putea recomanda ceva in Oradea?Anunturile de pe publi, multe par tzepe ..... Va multumesc
mrpinkk Reputație: -280 Postat Decembrie 4, 2018 Postat Decembrie 4, 2018 Salut, De mult timp imi tot propun sa incerc cu o transexuala. Mi-ati putea recomanda ceva in Oradea?Anunturile de pe publi, multe par tzepe ..... Va multumescNu mai deschide topic-uri! Ajunge unul, nu e nevoie de 3 identice! 1 1
rafael_69 Reputație: 184 Postat Decembrie 4, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Autor Postat Decembrie 4, 2018 A fost o eroare de site. Daca te uiti la ora postarilor o sa iti dai seama
andabuze35 Reputație: 47 Postat Decembrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2018 A fost o eroare de site. Daca te uiti la ora postarilor o sa iti dai seamaa fost o eroare de a ta pt ca is date la cate 1 min distanta toate..........si te intrebi dc ai parte de tzepe
Postări Recomandate