shendu506 Reputație: 123 Postat Septembrie 10 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 10 In titlu scrie ca are 18 ani, sau doar pozele ei sunt de la 18 ani? 1 Link spre comentariu
Kubilai Reputație: 33 Postat Septembrie 11 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 11 Acum 12 ore, shendu506 a spus: In titlu scrie ca are 18 ani, sau doar pozele ei sunt de la 18 ani? Are 18 ani în câmpul muncii🥴🤫 3 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9597 Postat Septembrie 11 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Septembrie 11 In 2018 zicea ca are 18 ani 🤣 ea ramane mereu tanara 🤣 la fel ca prosoapele ei mereu umede 🤣🤣🤣 4 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2124 Postat Septembrie 11 Partajează Postat Septembrie 11 5 minutes ago, talibanu said: In 2018 zicea ca are 18 ani 🤣 ea ramane mereu tanara 🤣 la fel ca prosoapele ei mereu umede 🤣🤣🤣 Ii prieste si intinereste :)) 1 Link spre comentariu
aloo02 Reputație: 212 Postat Septembrie 14 Telefon: Xxxx Oras:Constanța Telefon: Xxxx Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 14 Este o fată super bine, scumpicică foc. 1 Link spre comentariu
danycernat Reputație: 436 Postat Septembrie 15 Partajează Postat Septembrie 15 On 9/11/2024 at 4:13 PM, talibanu said: In 2018 zicea ca are 18 ani 🤣 ea ramane mereu tanara 🤣 la fel ca prosoapele ei mereu umede 🤣🤣🤣 Bai, frate, ce rautaciosi! Dupa ce ati intrat in ea ca-n gară (unde urcă & coboara!) nu va mai place! 18 este o cifră care vinde! Link spre comentariu
shendu506 Reputație: 123 Postat Septembrie 18 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 18 La 15.09.2024 la 18:15, danycernat a spus: Bai, frate, ce rautaciosi! Dupa ce ati intrat in ea ca-n gară (unde urcă & coboara!) nu va mai place! 18 este o cifră care vinde! Vinde dar e frumos afara sa fie vopsit gardul si inauntru leopardul? 1 Link spre comentariu
aloo02 Reputație: 212 Postat Octombrie 2 Telefon: Xxxx Oras:Constanța Telefon: Xxxx Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 2 La 24.06.2024 la 9:53, noemi1234 a spus: 🥀Disponibilă pentru programari începând cu ora 11:00 ! ❗❗❗Imi rezerv dreptul de a selecta alături de cine imi petrec timpul‼️‼️‼️ ❌️❌️Prefer calitate nu cantitate❌️❌️ 👉Serviciile : 🥀sex normal doar protejat in diferite pozitii 🥀sex oral cu sau fara prezervativ in functie de igiena corporala 🥀finalizare orala, faciala,corporala 🥀masaj de relaxare (doar la ora) 🥀sarutari pe corp, mangaieri(preludiu); 🥀GirlFriend Experience 🥀deplasari la tine sau la hotel(doar daca ne cunoastem deja) 🥀Sunt deschisa la diverse fantezii🥀 🥀❗❗intru cu 2 persone❗❗ (selectiv) 🥀Cupluri :1000 lei h 🥀 Cadou: 🥀Oral si normal 200/400 🥀1h30 500 🥀🥀🥀La tine sau la hotel 500 ora(minim 3 ore ) ❌Toată noaptea 500 €(doar daca ne cunoastem) ❌️❌️ 3 ore -1000 lei (doar dupa ora 18)❌️❌️ 🥀Finalizarea orala ,faciala sau corporala este inclusa în preț! ❌❌❌ Prefer sa ne stabilim întâlnirea pe whatsapp,specificați timpul în care pot răspunde inapoi ! ❌️❌️❌️ Vă pup și vă aștept cu provocări noi Ce faci fată?Nu ne-am auzit de mult timp!Mai lucrezi? Link spre comentariu
Kubilai Reputație: 33 Postat Octombrie 3 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 3 Acum 11 ore, aloo02 a spus: Ce faci fată?Nu ne-am auzit de mult timp!Mai lucrezi? E plecată în țări străine cu Claudya,au făcut echipă amândouă,cred că sunt în Turcia,se luptă cu belitele să aducă sabia lui Ștefan cel Mare (piticul) 2 Link spre comentariu
mitonemihai Reputație: 21 Postat Octombrie 3 Oras:păpămant Oras:păpămant Partajează Postat Octombrie 3 Bine de stiut ✌️, asteptam sa vina cu forte proaspete 1 Link spre comentariu
unleashing Reputație: 102 Postat Octombrie 4 Partajează Postat Octombrie 4 Acum 19 ore, mitonemihai a spus: Bine de stiut ✌️, asteptam sa vina cu forte proaspete Cred ca o sa vina rupte din Turcia 1 Link spre comentariu
zguby7792 Reputație: 98 Postat Octombrie 4 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 4 Sunt plecate in Mauritania, asa am auzit.. Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2124 Postat Octombrie 4 Partajează Postat Octombrie 4 Va inselati toti. S-au urcat pe geamandura si sunt in deriva. 😂 Link spre comentariu
stagey12 Reputație: 72 Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 On 1/14/2024 at 4:08 PM, jerry84 said: Nu știu despre tine și cum te ai comportat cu ea ...dar ideea este că eu nu am auzit o niciodată să spună "hai mai ai " .....țin să te contrazic aici...! Vorbesc la general ..fetele se comporta exact cum sunt și ele tratate de client ...! PS : la ultima întâlnire cu ea când i am cerut fin sa fie orală în poziția 69 ...am făcut și normal cu ea deasupra și simțeam că explodez si i am cerut sa vina in 69 ...dar ea mi a șoptit la ureche " doar atât ? Am crezut că mă pui și pe mine in mai multe poziții " ....Spor! M-am comportat cum ma comport mereu, exemplar zic eu. Atat de bine incat daca-mi zicea "n-am chef sa ma fut, daca vrei bem o cafea si ne auzim altadata" n-as fi avut nicio problema. In schimb a ales sa performeze fara chef si sa se comporte in functie de starea ei, cu scuze si expresii de stradista. E top da' doar pe fizic, la caracter mai are mult de lucrat, dovada si recenziile. Poate toti avem de lucrat intr-adevar, da' pe majoritatea nu ne plateste nimeni cu 400lei/ora ca sa ascundem asta. Fiecare cu gusturile lui, nu vreau sa dau cu hate, aia a fost experienta mea, expusa aici. Ca doar de-aia suntem aici, sa relatam despre intalnirile cu dansele, cu bune si rele. Uite si una buna, m-a strans misto de coaie si am reusit sa finalizez oral, dupa ce aproape-mi murise pula 😂. Hai spor la ciocane 1 1 Link spre comentariu
aloo02 Reputație: 212 Postat Octombrie 22 Telefon: Xxxx Oras:Constanța Telefon: Xxxx Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 22 Mi-e dor,tare ,dor de mor... Link spre comentariu
danycernat Reputație: 436 Postat Octombrie 24 Partajează Postat Octombrie 24 On 10/22/2024 at 11:50 PM, aloo02 said: Mi-e dor,tare ,dor de mor... Alooo, alooo, te-am sunat sa-ti spun!🎵🎶🎵 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum