Sari la conținut

Noemi - bruneta slim - 0733812018

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat

Salutare,desi nu duce lipsa de recenzii bune ,eu m am simtit bine la ea asa ca ar fi corect sa o promovez

Bine am prins-o dupa multa incercari,dar a meritat zic,

Si hai cu detaliile:am sunat in jur de amiaza si am facut o programare ca primul client al zilei ,revenind cu 1 ora inainte cu confirmarea

.Zis si facut si am purces inspre locatie  ,si anume la restaurantul Reyna,unde am si lasat masina. Apoi am fost indemnat inspre blocul relativ nou unde locuieste.Am urcat si am dat de o tipa creolina ,tigancusa,dar destul de atragatoare si intr-o tinuta f sexy ,apartamentul fiind si el destul de curat si frumos.

Am socializat destul de mult incat uitasem pt ce am venit .Am ales  o ora full package ,fiind curios si la anal, unde nu am gasit pana acum tipe de incredere care sa presteze acest serviciu.

Am inceput cu un oral destul de bun dar nu sa ma dea pe spate,eu m am simtit bine.Apoi am zis sa incepem cu analul (doar asta a fost curiozitatea mea) si am zis sa incerc cat sunt pregatit.Pozitia ei a fost din lateral,eu ma asteptam din capra ,dar pana la urma a fost ok si asa,reusing sa finalizez destul de repede.Apoi am vizitat si baia ,destul de ok ,s a dus si ea ,dupa care ne intoarcem in dormitor gata de actiune refreshuiti.Am mai discutat una alta si am incercat si al doilea nr ,tot asa cu oral neprotejat ,si am continuat cu normal din 2 pozitii dar incepand sa obosesc si parand ca mi-ar mai mai trebui mult sa termin ,am decis sa nu mai continui (oricum trecusem de 1 ora cred)

Am mai trecut iar pe la dus aman2 si ne-am despartit cu gandul la urmatoarea intalnire.Din pacate nu am mai apucat sa o vizitez,dar cu prima ocazie asa face-o .Notele ar fi mari la toate capitolele, cu GFE de nota 10,nu am incercat frech kiss dar probabil dupa cateva intalniri nu ar fi o problema.Cred ca am lasat 300 lei ,un pret rezonabil pt ceva total,fara graba,

Recomand cu mare drag,atata timp cat o sa mai am si eu locul meu in agenda ei.

Te pup Noemi ,si pana plec o sa-mi fac timp pt tine.

Multumesc frumos pentru recenzie dragul meu,te aștept cu drag oricand, te pup si te îmbrățișez :* ❣❣❣
  • Like 1
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

noemi lasa pupatul cu baietii pe forum si mai incarca 2,3,40 de poze ca prea bune sunt astea ale tale :D

Multumesc frumos pentru recenzie dragul meu,te aștept cu drag oricand, te pup si te îmbrățișez :* ❣❣❣

Postat

noemi lasa pupatul cu baietii pe forum si mai incarca 2,3,40 de poze ca prea bune sunt astea ale tale :D

Voi posta și poze curând dragul meu ❣ :*

• Like 1
  • Telefon: 0752479473
  • Oras:Constanta
  • Telefon: 0752479473
  • Oras:Constanta
Postat

Acum 10 minute am iesit si eu de la ea .

Ca locatie usor de ajuns, undeva Langa restaurant Reyna(faleza nord)

Apartamentul lux ,curat.

Ca servicii :

Normal 10-sta in orice pozitie vrei

Oral 9.5 -foarte bine , cu scuipat, cu lins cu tot ce vrei

Fk-da , din belsug..

Anal - nu am incercat

Halatul-250 h

De revenit -daa , dupa ce vin din voiaj

Te pup si ne vedem curand!

Postat

Acum 10 minute am iesit si eu de la ea .

Ca locatie usor de ajuns, undeva Langa restaurant Reyna(faleza nord)

Apartamentul lux ,curat.

Ca servicii :

Normal 10-sta in orice pozitie vrei

Oral 9.5 -foarte bine , cu scuipat, cu lins cu tot ce vrei

Fk-da , din belsug..

Anal - nu am incercat

Halatul-250 h

De revenit -daa , dupa ce vin din voiaj

Te pup si ne vedem curand!

Multumesc frumos pentru recenzie, te pup si te îmbrățișez cu drag :* ❣
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
Postat

Bucuresti ? 😀

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Constanta / Bucuresti
  • Oras:Constanta / Bucuresti
Postat

Deeeeeeeeeeci,

Deeeeeeeeeeeeeeeeeci,

Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeci

Profund impresionat despre tot ce am citit pe forumul acestei fetite, mi s-a pus pata sa o vizitez, mai ales ca am avut o perioada mai indelungata in care am stat in oras. Sun in cateva ocazii si m-am nimerit cu ea ca luna cu soarele. Pana la urma, am aranjat o eclipsa solara si ne-am nimerit pe aceeasi linie (chit ca a trebuit sa imi decalez cu o zi plecarea din oras, dar acestea sunt detalii adiacente).

Deci dupa ce am avut norocul sa o sun si sa o prind libera, am lasat tot ce faceam si am alergat cu aprox 99 km la ora pe Tomis ca sa ajung in timp util. Ajung la blocul ei, foarte usor indrumat. Locuri de parcare cat cuprinde, discret si usor de ajuns. Urc la ea si dau de un copil frumos, cu un zambet absolut superb de nu mai puteam sa leg 2 cuvinte in mod coerent.

Nu stiu cum sa descriu cat mai bine, dar fata asta este deosebita. Rade intr-un mare fel, zambeste superb, are o energie pozitiva fantastica de te molipseste. Am stat putin mai mult de vorba cu ea si efectiv nu ma mai saturam sa o privesc. Efectiv uitasem complet de ce am ajuns la ea. Nu imi trecea prin cap decat ca eu vreau sa o iau acasa si sa ii aduc micul dejun la pat in fiecare zi ca sa o vad cum zambeste.

Despre ce a fost mai departe, nu are rost sa zic. Este prea intim, intre mine si ea. Stiu doar ca si acum ranjesc ca un prost cand scriu aceste randuri si imi aduc aminte de zambetul ei frumos.

P.S.

Referitor la pozele in cauza, mai asteptati cateva zile :) nu veti regreta

• Like 4
Postat

Deeeeeeeeeeci,

Deeeeeeeeeeeeeeeeeci,

Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeci

Profund impresionat despre tot ce am citit pe forumul acestei fetite, mi s-a pus pata sa o vizitez, mai ales ca am avut o perioada mai indelungata in care am stat in oras. Sun in cateva ocazii si m-am nimerit cu ea ca luna cu soarele. Pana la urma, am aranjat o eclipsa solara si ne-am nimerit pe aceeasi linie (chit ca a trebuit sa imi decalez cu o zi plecarea din oras, dar acestea sunt detalii adiacente).

Deci dupa ce am avut norocul sa o sun si sa o prind libera, am lasat tot ce faceam si am alergat cu aprox 99 km la ora pe Tomis ca sa ajung in timp util. Ajung la blocul ei, foarte usor indrumat. Locuri de parcare cat cuprinde, discret si usor de ajuns. Urc la ea si dau de un copil frumos, cu un zambet absolut superb de nu mai puteam sa leg 2 cuvinte in mod coerent.

Nu stiu cum sa descriu cat mai bine, dar fata asta este deosebita. Rade intr-un mare fel, zambeste superb, are o energie pozitiva fantastica de te molipseste. Am stat putin mai mult de vorba cu ea si efectiv nu ma mai saturam sa o privesc. Efectiv uitasem complet de ce am ajuns la ea. Nu imi trecea prin cap decat ca eu vreau sa o iau acasa si sa ii aduc micul dejun la pat in fiecare zi ca sa o vad cum zambeste.

Despre ce a fost mai departe, nu are rost sa zic. Este prea intim, intre mine si ea. Stiu doar ca si acum ranjesc ca un prost cand scriu aceste randuri si imi aduc aminte de zambetul ei frumos.

P.S.

Referitor la pozele in cauza, mai asteptati cateva zile :) nu veti regreta

Multumesc frumos pentru vizită :* ❣
Postat

❣❣》》Serviciile《《 ❣❣

● ❣sex normal doar protejat in diferite pozitii;

sex anal doar protejat in diferite poziții;

●❣sex oral cu sau fara prezervativ, in functie de igiena

●❣finalizare orala, faciala

●❣masaj de relaxare (doar la oră)

●❣sarutari pe corp, mangaieri(preludiu);

●❣GirlFriend Experience

●❣jocuri cu vibrator

●❣french kiss (in funcție de compatibilitate)

●❣footfetish

●uro (doar activ)

●❣deplasări la tine sau la hotel(doar dacă ne cunoaștem deja)

❣intru cu 2 persone (selectiv)

》 Cadou:

》Oral si normal 150/250

》Oral cu finalizare orală sau facială +50

》Anal +50 (in funcție de mărime) 

》Uro +50

❣ La tine sau la hotel 》 350 de lei ora

♡ Programările se efectuează prin apel/sms ( vă rog sa precizați timpul in care vă pot răspunde înapoi la apel/sms )

Disponibilă până la 22:00 :* ❣❣
  • Like 1
Postat

Am fost zilele astea la Noemi , ca de fiecare data serviciile sunt ireprosabile , notele sunt 10 pe linie pentru ca eu nu am nimic de reprosat , absolut nimic , mai bine de atat nu se poate !!!

• Like 1
Postat

Am fost zilele astea la Noemi , ca de fiecare data serviciile sunt ireprosabile , notele sunt 10 pe linie pentru ca eu nu am nimic de reprosat , absolut nimic , mai bine de atat nu se poate !!!

Mulțumesc frumos pentru recenzie, te pup si te îmbrățișez cu drag ❣ :*

Postat

Doar ce am vizitat si eu aceasta fata acum aproximativ 2h.

Modalitate de contact : programat prin sms

Locatia : aproape de hotel Reyna,de acolo va ghideaza ea , usor de ajuns , bloc nou .

Fata : are origini turcesti , nu e tiganca , simpatica la fata , buze mari , sani ok , piesa de rezistenta e fundul

Oral : 9 , cu atentie si prin imprejurimi, terminat primul nr oral destul de repede.

Normal : 9 , schimbat cateva pozitii , sta cum vrei tu , e deschisa la cereri , face si anal in functie de marime.

Fk : 10 😋

De revenit ? Da , eu unul as reveni , e peste media din Constanta.

• Like 2

Postat

Doar ce am vizitat si eu aceasta fata acum aproximativ 2h.

Modalitate de contact : programat prin sms

Locatia : aproape de hotel Reyna,de acolo va ghideaza ea , usor de ajuns , bloc nou .

Fata : are origini turcesti , nu e tiganca , simpatica la fata , buze mari , sani ok , piesa de rezistenta e fundul

Oral : 9 , cu atentie si prin imprejurimi, terminat primul nr oral destul de repede.

Normal : 9 , schimbat cateva pozitii , sta cum vrei tu , e deschisa la cereri , face si anal in functie de marime.

Fk : 10

De revenit ? Da , eu unul as reveni , e peste media din Constanta.

Multumesc frumos pentru recenzie dragul meu, te pup si te îmbrățișez cu drag :* ❣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...