miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 10, 2018 Cel mai batjocorit pe banii lui : Miky 4acopeRISE, eu ti-am zis, nu m-ai crezut Miskine in mare ai dreptate si stii asta , ca am recunoscut . dar ptr. mine 300 de lei cheltuiti anul trecut anapoda nu reprezinta o mare suma . Stai linistit , au cheltuit altii si mai mult Greseala mea ca nu i-am folosit la vremea respectiva in alte scopuri , decat sa curat o platforma banand 10 gusteri si plojnite clonate care atarna in infractiuni , faradelegi si acte de proxenetism , de ani de zile . Macar m-am amuzat de banii aceia vazandu-i cum tipa si se agita de la niste amarate de puncte de reputatie Am inteles ideea inca de atunci cand mi-ai urat "succes" ca ....aveai dreptate si ma avant in ceva fara un real rezultat pozitiv pe care si l-ar dori de altfel multi useri corecti si neimplicati in asemenea infractiuni. Fiind mai vechi pe aici si cunoscandu-i , initial nu ti-am dat dreptate , ulterior m-am convins. Mi-am asumat nesabuit o chestie in locul altuia care trebuia sa faca aceasta curatenie . Deci te-am crezut , ca n-am mai cheltuit o letcaie ptr. a intretine si sponsoriza balamucul unor Pisarciosi clonati si bosorogi constipati , care defileaza zilnic pe aici cu fraze de gradinita Culmea , la cat sunt de tampiti si idioti , cu tot cu baragladinele lor afiliate spre promovare , inca mai cred ca eu stau mascat sub acele conturi SP care continua sa-si bata joc de ei si sa se jeleasca dupa puncte de reputatie . Inca ceva , au fost banati , nu doar de mine , zeci , poate sute de useri , iar motanul le-a deblocat conturile banate si le-a oferit drept recompensa multora conturi verzi Premium timp de un an de zile . Cand le-a ridicat acest beneficiu , unul (macar) n-a fost in stare sa plateasca si sa returneze 5 euro ptr. acest favor. Niste saracii care nu au stiut nici sa multumeasca. Ce parere ai de asta ? A cui este teapa asta ?
the monger miskin Reputație: 5 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Nu stiu, Gogule, a cui e paguba, dar eu ma pis in sarmalele lui. Adaug alte categorii. Cea mai reusita simbioza : Picon si Pipilica, se stie.
the monger miskin Reputație: 5 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Cel mai promitator rookie, categoria mosneag basinos : McHammer
the monger miskin Reputație: 5 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Cel mai electrocutat dintre tembeli : Advanced/Condition, castigator detasat. 1
the monger miskin Reputație: 5 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Cel mai jegos si penal user, lifetime achievement award : Picon, pisa-m-as pe chelia lui.
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 10, 2018 Vezi ca te iei de a doua dragoste a lu' Picoaie cu care iese frecvent in oras
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 10, 2018 Cele mai proaste epigonii ale mele : Vanatorul cu incercarile lui penibile Technically speaking, nu prea sună bine "cele mai proaste epigonii"... eventual, "cei mai proşti epigoni".Pentru că automobile®, şi din seria "epigon, epigoni"... see dexonline for details (Google is your brother, o zâs într-o vreme unu' mai dăştept). Cele bune ;)
the monger miskin Reputație: 5 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Technically speaking, nu prea sună bine "cele mai proaste epigonii"... eventual, "cei mai proşti epigoni".Pentru că automobile®, şi din seria "epigon, epigoni"... see dexonline for details (Google is your brother, o zâs într-o vreme unu' mai dăştept). Cele bune ;)Cel mai rastignit si mai impartial prost cu atacuri semierectile : The Cat :)
bluieiedmaind Reputație: -293 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Postat Decembrie 10, 2018 miskine tu esti ma?ti-a reusit operatia de schimbare de sex? 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum