piticu Reputație: -419 Postat Aprilie 16, 2013 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 16, 2013 TOT CE AI VISAT roscata supla si rea vs bruneta focoasa si senzuala bune si nebune (poze reale) , poti sa ne ai chiar impreuna intr-un show erotic lesby cum nu ai mai vazut , noi pe site , suna acum si nu vei regreta! Pozele par a fi reale, am sunat si am dat de una din ele (nu stiu care) cu o voce de copila, pare sa fie incepatoare pentru ca nu prea stia cum sa raspunda la intrebari legate de servicii.Am aflat astfel ca lucreaza "nonstop" pe undeva pe soseaua Chitilei, ca intra si impreuna la show (dar dupa cum spunea treaba asta pare sa fie ceva mai de mascarada), cer 100 pe finalizare sau 200 daca le iei pe amandoua, roscata spune ca face si anal, pentru care se asteapta la un cadou in plus (nu mi-a spus exact cat, ci sa fie "ceva pentru ea acolo"). Pare veridic, insa spre Chitila nu prea am eu cum sa ma invart prea repede. Bafta.
bbengoss Reputație: 86 Postat Mai 30, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 30, 2013 @asdasdasdasd , prima postare , primul esec , crezi ca daca vreun confrate avea ceva detalii nu le punea pe tapet ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum