bobo500 Reputație: 15 Postat Martie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2019 Niște poze cu pedichiura... Se poate
paul70 Reputație: 414 Postat Martie 25, 2019 Postat Martie 25, 2019 UpCea mai mare greseala a ta a fost ca ai pus pozele alea fara photoshop. Nu comentez preturile, dar sunt prea putini amatori de grasute la 350 de lei ora. Basca in plus pentru alte servicii. Treaba ta!
september_17 Reputație: 9 Postat Martie 25, 2019 Postat Martie 25, 2019 it was a pleasure for me to visit Nicol. Very nice woman and i really like here body. Have a good time and perhaps we see us again... next time in Bukarest.
nicol_unirii Reputație: 54 Postat Martie 26, 2019 Autor Postat Martie 26, 2019 it was a pleasure for me to visit Nicol. Very nice woman and i really like here body. Have a good time and perhaps we see us again... next time in Bukarest.Thank a lot for you visit and o hope see you agine nect time! Kiss and have a good time!
nicol_unirii Reputație: 54 Postat Martie 26, 2019 Autor Postat Martie 26, 2019 Buna sunt Nicol unirii colega cu Alina unirii! Noua in Bucuresti si pregatita sa va incant cu formele mele apetisante ! Serviciile mele sunt :*Oral-protejat/neprotejat(in functiede igiena)* sex numai protejat* Fk* foot fetish* diferite pozitii si fantezii* dominare soft / hard* COB * masaj relaxare / erotic Preturile mele sunt:Incall* 200lei - finalizarea* 350lei -ora Oucall:*550lei -60 min*1000leu-120 min Lucrez cu programari si se confirma cu 1 ora inainte! Programarile neconfirmate se anuleaza!Va astept pentru programari intr-un cadru intim si discret ! Pozele sunt reale 100% !
nicol_unirii Reputație: 54 Postat Martie 27, 2019 Autor Postat Martie 27, 2019 Buna sunt Nicol unirii colega cu Alina unirii! Noua in Bucuresti si pregatita sa va incant cu formele mele apetisante ! Serviciile mele sunt :*Oral-protejat/neprotejat(in functiede igiena)* sex numai protejat* Fk* foot fetish* diferite pozitii si fantezii* dominare soft / hard* COB * masaj relaxare / erotic Preturile mele sunt:Incall* 200lei - finalizarea* 350lei -ora Oucall:*550lei -60 min*1000leu-120 min Lucrez cu programari si se confirma cu 1 ora inainte! Programarile neconfirmate se anuleaza!Va astept pentru programari intr-un cadru intim si discret ! Pozele sunt reale 100% !
dau cu sabia in balta Reputație: 389 Postat Martie 28, 2019 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2019 1000 leu😅😅😅😅😅
nicol_unirii Reputație: 54 Postat Martie 28, 2019 Autor Postat Martie 28, 2019 Buna sunt Nicol unirii colega cu Alina unirii! Noua in Bucuresti si pregatita sa va incant cu formele mele apetisante ! Serviciile mele sunt :*Oral-protejat/neprotejat(in functiede igiena)* sex numai protejat* Fk* foot fetish* diferite pozitii si fantezii* dominare soft / hard* COB * masaj relaxare / erotic Preturile mele sunt:Incall* 200lei - finalizarea* 350lei -ora Oucall:*550lei -60 min*1000lei-120 min Lucrez cu programari si se confirma cu 1 ora inainte! Programarile neconfirmate se anuleaza!Va astept pentru programari intr-un cadru intim si discret ! Pozele sunt reale 100% !
nicol_unirii Reputație: 54 Postat Aprilie 2, 2019 Autor Postat Aprilie 2, 2019 Buna sunt Nicol unirii colega cu Alina unirii! Noua in Bucuresti si pregatita sa va incant cu formele mele apetisante ! Serviciile mele sunt :*Oral-protejat/neprotejat(in functiede igiena)* sex numai protejat* Fk* foot fetish* diferite pozitii si fantezii* dominare soft / hard* COB * masaj relaxare / erotic Preturile mele sunt:Incall* 200lei - finalizarea* 350lei -ora Oucall:*550lei -60 min*1000lei-120 min Lucrez cu programari si se confirma cu 1 ora inainte! Programarile neconfirmate se anuleaza!Va astept pentru programari intr-un cadru intim si discret ! Pozele sunt reale 100% !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum