Sari la conținut

DIANA VITAN 0732214370

Postări Recomandate

• Oras:Calea Victoriei

DOAR PROGRAMÄ‚RI!!!

Te aștept in locația mea sa petrecem clipe unice unde îți pot confirma ca pozele sunt reale,accept :

Poziția 69 😋

Pelme pe fund

Tras de par(în bunul simț)

Sex oral ne pr (în funcție de igiena ta)

Normal în diferite pozitii(protejat)

Anal protejat (contează mărimea)

Cadou -sex oral, normal, diferite poziții

și masaj 150 finalizarea ora 300

-dacă dorești anal 200 finalizarea

iar ora 400

-Deplasări 500 ora

Nu accept persoane in stare de ebrietate,cu bile sau alte accesorii...!Raspund mai greu la telefon de aceea prefer programările pe WhatsApp. Pup 💋💋💋💋

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Am apelat-o mai inainte pe WhatsApp (conform cu specificatiile) si nici n-am apucat bine sa o salut si sa-mi manifest interesul pentru o deplasare (outcall) ca m-a si blocat - banuiesc ca asta s-a intamplat din moment ce a devenit instant offline.

In fine, nu-i o mare pierdere pana la urma dar nu inteleg de ce nu mai exista nici farama aia de omenie si respect incat sa-i raspunzi omului, chiar daca nu ii poti satisface doleantele. Mai suntem si oameni care chiar intelegem si de vorba buna si ne conformam si cu refuzurile, nu e nevoie sa fim bruscati (virtual vorbind).

Link spre comentariu

Am apelat-o mai inainte pe WhatsApp (conform cu specificatiile) si nici n-am apucat bine sa o salut si sa-mi manifest interesul pentru o deplasare (outcall) ca m-a si blocat - banuiesc ca asta s-a intamplat din moment ce a devenit instant offline.[/size]

In fine, nu-i o mare pierdere pana la urma dar nu inteleg de ce nu mai exista nici farama aia de omenie si respect incat sa-i raspunzi omului, chiar daca nu ii poti satisface doleantele. Mai suntem si oameni care chiar intelegem si de vorba buna si ne conformam si cu refuzurile, nu e nevoie sa fim bruscati (virtual vorbind).[/size]

Nu trebuie sa te superi dar odată ce nu îți raspunde o persoană însemna că nu lucrează. Nu trebuie să te superi repet nu lucram și daia. O zi frumoasă
Link spre comentariu

N-a fost neaparat o suparare, mai degraba o dezamagire. Atunci cand nu poti sa dai curs unei cereri, ideal ar fi sa-i spui succint ca nu esti disponibila. Daca asta e prea mult, mai bine nu raspunzi deloc la acel moment (si eventual o faci la un moment ulterior) decat sa-i blochezi instant conversatia. Chiar nu este o senzatie placuta sa fii blocat in urma unui apel politicos.

Intre timp neintelegerea a fost rezolvata, domnisoara a avut amabilitatea sa ma lamureasca si pe WhatsApp.

Link spre comentariu

N-a fost neaparat o suparare, mai degraba o dezamagire. Atunci cand nu poti sa dai curs unei cereri, ideal ar fi sa-i spui succint ca nu esti disponibila. Daca asta e prea mult, mai bine nu raspunzi deloc la acel moment (si eventual o faci la un moment ulterior) decat sa-i blochezi instant conversatia. Chiar nu este o senzatie placuta sa fii blocat in urma unui apel politicos.

Intre timp neintelegerea a fost rezolvata, domnisoara a avut amabilitatea sa ma lamureasca si pe WhatsApp.

Stai linistit si mi-e mi-a dat block dupa 3 randuri pe wap. Asa lucreaza ea...

Scrie ca a revenit dar trebuia sa ghicesc ca nu in Buc.

Link spre comentariu
  • Oras:Bulevardul Burebista nr 4
  • Oras:Bulevardul Burebista nr 4

Buna sunt Diana , am 20 de ani , 43kg ,  1,50 inaltime , bruneta , ochi caprui , piele ciocolatie !!

Cadou 

150/finalizarea totul protejat (sex normal ,sex oral) /20 min

200/1 finalizare totul protejat (sex normal ,sex anal, sex oral)  /30 min

300/ 2 finalizari (oral neprotejat daca igiena este corespunzatoare , normal)

400 /2 finalizari totul protejat doar oralul neprotejat , + masaj erotic , masaj de relaxare (incepatoare 

Accept cunnillingus , anilingus , 69 , palme peste fund , tras de par !!

Finalizarea poate fi orala sau corporala , exclus zona intima si zona faciala

IMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA CLIENTII !!!!

te rog frumos sa faci în asa fel sa schimbi cum ai promis!!! Aici scrie Diana!!!
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...