diannadianna Reputație: 23 Postat Martie 10, 2019 Oras:Calea Victoriei Oras:Calea Victoriei Partajează Postat Martie 10, 2019 Ai vrea sa incerci ballbusting(in principal strangere de testicule si lovire cu pumnul/palma)? Ceva de acest fel:https://dl.phncdn.com/gif/20385341.gif sauhttps://dl.phncdn.com/gif/20009871.gifDa Link spre comentariu
hoinaruh Reputație: 9 Postat Martie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 10, 2019 sunt interesat de o programaresunat dar tel inchis.ai sms, in caz ca te decizi sa mai lucrezi azi Link spre comentariu
andrei1212333 Reputație: 1 Postat Martie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 10, 2019 DaAi mai facut ballbusting pana acum?Ce ai vrea sa incerci sa faci cu testiculele? Link spre comentariu
diannadianna Reputație: 23 Postat Martie 11, 2019 Oras:Calea Victoriei Oras:Calea Victoriei Partajează Postat Martie 11, 2019 sunt interesat de o programaresunat dar tel inchis.ai sms, in caz ca te decizi sa mai lucrezi azidă-mi msj Link spre comentariu
diannadianna Reputație: 23 Postat Martie 15, 2019 Oras:Calea Victoriei Oras:Calea Victoriei Partajează Postat Martie 15, 2019 DOAR PROGRAMÄ‚RI!!! Te aștept in locația mea sa petrecem clipe unice unde îți pot confirma ca pozele sunt reale,accept :Poziția 69 😋Pelme pe fund Tras de par(în bunul simț) Sex oral ne pr (în funcție de igiena ta) Normal în diferite pozitii(protejat) Anal protejat (contează mărimea) Cadou -sex oral, normal, diferite poziții și masaj 150 finalizarea ora 300-dacă dorești anal 200 finalizarea iar ora 400-Deplasări 500 ora Nu accept persoane in stare de ebrietate,cu bile sau alte accesorii...!Raspund mai greu la telefon de aceea prefer programările pe WhatsApp. Pup 💋💋💋💋 Link spre comentariu
wotentag Reputație: 50 Postat Martie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2019 Am apelat-o mai inainte pe WhatsApp (conform cu specificatiile) si nici n-am apucat bine sa o salut si sa-mi manifest interesul pentru o deplasare (outcall) ca m-a si blocat - banuiesc ca asta s-a intamplat din moment ce a devenit instant offline.In fine, nu-i o mare pierdere pana la urma dar nu inteleg de ce nu mai exista nici farama aia de omenie si respect incat sa-i raspunzi omului, chiar daca nu ii poti satisface doleantele. Mai suntem si oameni care chiar intelegem si de vorba buna si ne conformam si cu refuzurile, nu e nevoie sa fim bruscati (virtual vorbind). Link spre comentariu
diannadianna Reputație: 23 Postat Martie 23, 2019 Oras:Calea Victoriei Oras:Calea Victoriei Partajează Postat Martie 23, 2019 Am apelat-o mai inainte pe WhatsApp (conform cu specificatiile) si nici n-am apucat bine sa o salut si sa-mi manifest interesul pentru o deplasare (outcall) ca m-a si blocat - banuiesc ca asta s-a intamplat din moment ce a devenit instant offline.[/size]In fine, nu-i o mare pierdere pana la urma dar nu inteleg de ce nu mai exista nici farama aia de omenie si respect incat sa-i raspunzi omului, chiar daca nu ii poti satisface doleantele. Mai suntem si oameni care chiar intelegem si de vorba buna si ne conformam si cu refuzurile, nu e nevoie sa fim bruscati (virtual vorbind).[/size] Nu trebuie sa te superi dar odată ce nu îți raspunde o persoană însemna că nu lucrează. Nu trebuie să te superi repet nu lucram și daia. O zi frumoasă Link spre comentariu
wotentag Reputație: 50 Postat Martie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2019 N-a fost neaparat o suparare, mai degraba o dezamagire. Atunci cand nu poti sa dai curs unei cereri, ideal ar fi sa-i spui succint ca nu esti disponibila. Daca asta e prea mult, mai bine nu raspunzi deloc la acel moment (si eventual o faci la un moment ulterior) decat sa-i blochezi instant conversatia. Chiar nu este o senzatie placuta sa fii blocat in urma unui apel politicos. Intre timp neintelegerea a fost rezolvata, domnisoara a avut amabilitatea sa ma lamureasca si pe WhatsApp. Link spre comentariu
diannadianna Reputație: 23 Postat Martie 24, 2019 Oras:Calea Victoriei Oras:Calea Victoriei Partajează Postat Martie 24, 2019 Bună dimineața ðŸ˜am revenit â¤ï¸deplasări la tine și la hotel. Mesaj wapp 0729533885. Link spre comentariu
fatboy Reputație: 59 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2019 N-a fost neaparat o suparare, mai degraba o dezamagire. Atunci cand nu poti sa dai curs unei cereri, ideal ar fi sa-i spui succint ca nu esti disponibila. Daca asta e prea mult, mai bine nu raspunzi deloc la acel moment (si eventual o faci la un moment ulterior) decat sa-i blochezi instant conversatia. Chiar nu este o senzatie placuta sa fii blocat in urma unui apel politicos. Intre timp neintelegerea a fost rezolvata, domnisoara a avut amabilitatea sa ma lamureasca si pe WhatsApp. Stai linistit si mi-e mi-a dat block dupa 3 randuri pe wap. Asa lucreaza ea...Scrie ca a revenit dar trebuia sa ghicesc ca nu in Buc. Link spre comentariu
neiberr Reputație: 877 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2019 cita agitație la tipa de 1.50 m...inaltime cam de clasa a 8 la scoala...chiar nu mai exista limite Link spre comentariu
david88 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Telefon: 677 Oras:Timișoara Telefon: 677 Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Scurt si la obiect : data viitoare poti spune direct ca nu faci outcall nu ca am gresit persoana . O seara reusita Link spre comentariu
dianavitann Reputație: 256 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Oras:Bulevardul Burebista nr 4 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Buna sunt Diana , am 20 de ani , 43kg , 1,50 inaltime , bruneta , ochi caprui , piele ciocolatie !! Cadou 150/finalizarea totul protejat (sex normal ,sex oral) /20 min 200/1 finalizare totul protejat (sex normal ,sex anal, sex oral) /30 min 300/ 2 finalizari (oral neprotejat daca igiena este corespunzatoare , normal) 400 /2 finalizari totul protejat doar oralul neprotejat , + masaj erotic , masaj de relaxare (incepatoare Accept cunnillingus , anilingus , 69 , palme peste fund , tras de par !! Finalizarea poate fi orala sau corporala , exclus zona intima si zona faciala IMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA CLIENTII !!!! te rog frumos sa faci în asa fel sa schimbi cum ai promis!!! Aici scrie Diana!!! Link spre comentariu
luiss33 Reputație: 3 Postat August 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2019 La 1,50 cm pe care ai ai mi se pare ca exagerezi cu prețurile si esti cam fițoasa pt prețurile pe care le ceri. Esti cat pula de înaltă cam exagerezi. Link spre comentariu
m_mike Reputație: 6 Postat Septembrie 2, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Mai lucrează fetița? Link spre comentariu
Postări Recomandate