camerista Reputație: 37 Postat Decembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2018 S-au scris si s-au spus multe cum ca nu ar fi ea, ca ba ar fi de etnie total neadevarat, ba ca are in spate pe nu stiu stiu cine(pot sa confirma ca nu are pe nimeni, nici un peÅŸte) Am vizitat-o si eu pe domnisoara, este foarte frumoasa, parul cret, pozele corespund cu realitatea. Este foarte primitoare, stie sa se faca placuta, vorbareata.. nu te plictisesti in prezenta ei. M-a asteptat intr-o rochita scurta mulata pe corpul ei sexxy Am stat cateva minute sa ne cunoastem dupa care am mers la un duș si.. trecut la actiune. Am intrat in dormitor si am inceput cu atingeri, sarutari de o parte si de alta dupa care se lasa usor in jos si incepe cu un oral demential...Nu o sa dezvalui toata ora petrecuta in compania ei Cand mai am ocazia o sa revin cu cea mai mare placere. Recomand cu incredere PS. Multumesc pentru ora petrecuta alaturi de tine :* :* multumesc😘 1 Link spre comentariu
camerista Reputație: 37 Postat Decembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Cand ai fost? Unde e locatia? Cat ai platit? iti este teama sa ma suni? Nu te musc, iubitule!😋 Link spre comentariu
femeileievagaboante Reputație: 13 Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Vazut si placut.Pozele sunt reale, tipa e chiar draguta, din toate punctele. Locatie curata si calduroasa, iar serviciile de calitate.Recomand, eu voi reveni cand imi va permite timpul. Esti dobitoc si puti a balta. 1 Link spre comentariu
femeileievagaboante Reputație: 13 Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 S-au scris si s-au spus multe cum ca nu ar fi ea, ca ba ar fi de etnie total neadevarat, ba ca are in spate pe nu stiu stiu cine(pot sa confirma ca nu are pe nimeni, nici un peşte)Am vizitat-o si eu pe domnisoara, este foarte frumoasa, parul cret, pozele corespund cu realitatea. Este foarte primitoare, stie sa se faca placuta, vorbareata.. nu te plictisesti in prezenta ei.M-a asteptat intr-o rochita scurta mulata pe corpul ei sexxyAm stat cateva minute sa ne cunoastem dupa care am mers la un duș si.. trecut la actiune. Am intrat in dormitor si am inceput cu atingeri, sarutari de o parte si de alta dupa care se lasa usor in jos si incepe cu un oral demential...Nu o sa dezvalui toata ora petrecuta in compania ei Cand mai am ocazia o sa revin cu cea mai mare placere. Recomand cu incredere PS. Multumesc pentru ora petrecuta alaturi de tine :* :* Tu esti si mai dobitoc ca ala din fata ta si puti la fel. Link spre comentariu
camerista Reputație: 37 Postat Decembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Buna! Hai sa te ciufulesc putin ! Daaa, pe tine.. cu tine vorbesc! :) ok..daca nu vrei, asta e.. dar sa stii ca mie imi place sa fiu trasa de par;) , ai observat ca este lung si cret? Hmmm. Si totusi te astept la mine😘😘😘 1 Link spre comentariu
evil12 Reputație: 169 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Buna! Hai sa te ciufulesc putin ! Daaa, pe tine.. cu tine vorbesc! :) ok..daca nu vrei, asta e.. dar sa stii ca mie imi place sa fiu trasa de par;) , ai observat ca este lung si cret? Hmmm. Si totusi te astept la mine😘😘😘Te deplasezi la hotel? Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Buna! Hai sa te ciufulesc putin ! Daaa, pe tine.. cu tine vorbesc! :) ok..daca nu vrei, asta e.. dar sa stii ca mie imi place sa fiu trasa de par;) , ai observat ca este lung si cret? Hmmm. Si totusi te astept la mine😘😘😘Palme la buci in timp ce esti fututa capra iti place? Link spre comentariu
brett 2 Reputație: -4 Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Upzi la ce tarife te arunci, creato! Link spre comentariu
camerista Reputație: 37 Postat Decembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Palme la buci in timp ce esti fututa capra iti place?MAXIM..m-ai ghicit..hihihi 1 Link spre comentariu
camerista Reputație: 37 Postat Decembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Te deplasezi la hotel?da..suna-ma maine 1 Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Buna! Sunt de putin timp in bransa asta, dar imi place sa fac sex, asa ca nu-mi va fi greu. Asa ca te invit sa ma cauti pentru a-ti arata asta. Banuiesc ca esti interesat sa aflii cam ce se poate intampla cu mine in camera :) ei bine inchid usa si inghit cheia si nu numai:)) ..in primul rand te voi face sa te simti confortabil , iar atunci cand pleci sa fii multumit si sa-ti propui o noua intalnire cu mine. Cum te multumesc? Iti voi face sex oral deep , sex normal protejat, streptease, gfe ridicat , french kiss..te fericesc la tine sau la hote .. daca esti ok si imi esti client fidel se poate si la mine. Tel . 0731821377 cine e in poze ? Link spre comentariu
camerista Reputație: 37 Postat Decembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2018 zi la ce tarife te arunci, creato!ma arunc la pl mai mult..esti interesat? Pt cadou, suna-ma. Link spre comentariu
camerista Reputație: 37 Postat Decembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2018 cine e in poze ?urat mai e baietasul asta, dar nah.. asta e viata.. in fine, care e tb cu pozele astea? De ce le-ai postat aici? 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Decembrie 13, 2018 urat mai e baietasul asta, dar nah.. asta e viata.. in fine, care e tb cu pozele astea? De ce le-ai postat aici?Au fost postate pe un alt topic dedicat ție!Acesta: https://nimfomane.com/forum/topic/125631-anastassia/ Link spre comentariu
evantai Reputație: 1823 Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 urat mai e baietasul asta, dar nah.. asta e viata.. in fine, care e tb cu pozele astea? De ce le-ai postat aici?Tu ești bărbatul respectiv sau altcineva? Poți pune niște poze mai 'elocvente' Link spre comentariu
mihai2705 Reputație: 66 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Am fost la in ziua cand am postat recenzia ... Nu o da dau detalii referitoare la pret, locatie... Cand ai fost? Unde e locatia? Cat ai platit? [/size] Link spre comentariu
mihai2705 Reputație: 66 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Partajează Postat Decembrie 14, 2018 multumescMultumesc si eu pentru clipele petrecute impreuna esti o dulcee :* :* Link spre comentariu
camerista Reputație: 37 Postat Decembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Cu placere! Te mai astept😘😘😘 1 Link spre comentariu
camerista Reputație: 37 Postat Decembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Disponibila😘😘 Link spre comentariu
camerista Reputație: 37 Postat Decembrie 16, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Disponibila😘😘😘 Link spre comentariu
emihai Reputație: 142 Postat Decembrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Buna !! Accepti face fuck si tinuta de cap ? Anilingus activ oferi ? Mersi Link spre comentariu
mihai2705 Reputație: 66 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Cu mare drag, o sa revin cu siguranta :* :* Cu placere! Te mai astept Link spre comentariu
camerista Reputație: 37 Postat Decembrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2018 Disponibila😘😘 Link spre comentariu
vectoron89g Reputație: -1 Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 300 finalizarea450 ora cu o fin sau 2Cam piperat Link spre comentariu
cordul Reputație: 324 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2018 300 finalizarea450 ora cu o fin sau 2Cam piperatSi vezi ce coada mare e! Link spre comentariu
Postări Recomandate