camerista Reputație: 37 Postat Decembrie 28, 2018 Autor Postat Decembrie 28, 2018 Asta e ideea..pretul selecteaza clientela..imi place sa-mi bata la usa barbati educati , iar eu le voi oferi acel gfe de care nu au avut parte pana acum..si fara teatru..pt ca asa sunt eu..o nimfomana prietenoasa..va rog din suflet ..nu ma judecati pt cadoul dorit..multumesc 1
cordul Reputație: 327 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2018 Asta e ideea..pretul selecteaza clientela..imi place sa-mi bata la usa barbati educati , iar eu le voi oferi acel gfe de care nu au avut parte pana acum..si fara teatru..pt ca asa sunt eu..o nimfomana prietenoasa..va rog din suflet ..nu ma judecati pt cadoul dorit..multumescNu te judecam. Doar suntem curiosi sa stim despre tine si sa aflam daca iti meriti banutii. In rest, eu cel putin, iti doresc multi bani si multa pula( asta ptr ca ziceai ca esti nimfomana). Eu tin cu tine ;)
camerista Reputație: 37 Postat Decembrie 29, 2018 Autor Postat Decembrie 29, 2018 Imi pari asa, baiat istet..crezi ca daca iti scriu aici o poveste de 10 randuri inseamna ca te-am luminat..iti spun eu ca esti in aceeasi bezna ca pana acum ..o bezna care nu prea e bezna, sunt convinsa ca ai urmarit postarile mele + topicul de la testate, si stii despre ce este vb. Cu toate astea tu inca mai esti curios:)).. eu zic ca nu-ti trebuie o facultate ca sa-ti dai seama ca pana nu vii tu sa vezi fix cum sta treaba , n-ai cum sa gasesti obiectivitatea potrivita..zici ca sunteti niste copii unii dintre voi..ce naiba mai.. am lasat un nr . de telefon..suna si intreaba. Am rabdarea necesara pt fiecare..iti acord toata atentia si iti raspund la orice intrebare..ce e asa greu? Minutele sunt gratis acum..cand va vad ca pune-ti intrebari pe site ma umfla rasul:)))hai..fiti barbati si col beibi:)) apoi sunt convisa ca o sa treceti pe la mine...recenzie la testate indiferent daca ti-a placut sau nu..asta e mersul..hai ca nu e greu:) 2
cordul Reputație: 327 Postat Decembrie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2018 Hai ca m-ai convins! Asa ceva...:)
camerista Reputație: 37 Postat Ianuarie 3, 2019 Autor Postat Ianuarie 3, 2019 Buna dimineata! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
camerista Reputație: 37 Postat Ianuarie 3, 2019 Autor Postat Ianuarie 3, 2019 Disponibila pana la ora 22😘😘
camerista Reputație: 37 Postat Ianuarie 4, 2019 Autor Postat Ianuarie 4, 2019 Buna dimineata!😘😘 Disponibila
celibi Reputație: 764 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 4, 2019 Se poate si o finalizare?
cheici Reputație: 137 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2019 Hopa! Incepe sa se arate mai multa piele!See you soon!
camerista Reputație: 37 Postat Ianuarie 10, 2019 Autor Postat Ianuarie 10, 2019 Usurel asa:)) disponibila😘😘
camerista Reputație: 37 Postat Ianuarie 11, 2019 Autor Postat Ianuarie 11, 2019 Buna dimineata😘😘
camerista Reputație: 37 Postat Ianuarie 11, 2019 Autor Postat Ianuarie 11, 2019 Cine vrea o casnica dornica de un deep?🤪
Postări Recomandate