Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 Hei! :)Nu ma mai intereseaza Discutiile Generale, va pun conditiile mele: Intalnirea la mine este 200 ron, indiferent ce contine.Poate contine normal protejat, oralul cu prez nu ma pasioneaza, dar daca esti fricos - facem protejat, finalizarea poate fi si orala sau corporala, nu accept facial - prea denigrant pentru gustul meu. ;)Anal nu fac, nu ma intereseaza cat de mica este putza si cat esti dispus sa dai in plus.La capitolul dominare e mult mai mult de spus... Asta discutam particular. Limitele mele: Nu fac scato (ma dezgusta ideea), nu fac medical decat cu cei fideli. Daca te intreb ce accepti, nu inseamna ca fac scenarii, vreau sa stiu "in ce ape te scalzi", altfel experienta iese proasta de ambele parti.Sunt comunicativa, dulce, intelegatoare, un umar cand ai nevoie... dar nu cu oricine. Hai sa vad cum va bateti joc si de topicul asta. :) Pozele sunt mediocre, dar o idee de cat de grasa sunt poti sa-ti faci. :laugh2 :rax2 14
evil12 Reputație: 169 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 5, 2018 Unde ai locația?Mersi
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 5, 2018 ai facut curu mare amada 4
bluieiedmaind Reputație: -293 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Postat Decembrie 5, 2018 hahahaha =)))) ce submarin de femeie 2 4
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 ai facut curu mare amada Intrebarea este una simpla: Vrei sa-ti bati joc de topicul meu sau eu de intregul tau forum? ;) 4
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 5, 2018 Intrebarea este una simpla: Vrei sa-ti bati joc de topicul meu sau eu de intregul tau forum? ;) ce am scris eu mai sus era o observatie numa legata de curul mare pe care-l ai. Este mare dar este frumos si imi place.o sa-mi bat eu joc de curul ala mare al tau 7
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 ce am scris eu mai sus era o observatie numa legata de curul mare pe care-l ai. Este mare dar este frumos si imi place.o sa-mi bat eu joc de curul ala mare al tauPisi, nu sunt genul de... ce stii tu.De cate ori am plecat, a fost pentru ca te bagi... nu ti-am raspuns la PM pentru simplu fapt sa intelegi ca nu sunt cum stii tu...Stiu ca administrezi, cat poti, ce nu stiu este De ce trebuie neaparat sa ma bagi in seama?!Nu am pasarica pe invers, e ca la toate, Lasa-ma, te asigur ca te-as da afara daca ar fi.... Asta e durerea ta? Au fost zeci... :no2 1
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 5, 2018 Amada ai un cur fenomenal ! :) Nu te lasa intimidata ;) . 3
vali57 Reputație: 807 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2018 Hei! :)Nu ma mai intereseaza Discutiile Generale, va pun conditiile mele: Intalnirea la mine este 200 ron, indiferent ce contine.Poate contine normal protejat, oralul cu prez nu ma pasioneaza, dar daca esti fricos - facem protejat, finalizarea poate fi si orala sau corporala, nu accept facial - prea denigrant pentru gustul meu. ;)Anal nu fac, nu ma intereseaza cat de mica este putza si cat esti dispus sa dai in plus.La capitolul dominare e mult mai mult de spus... Asta discutam particular. Limitele mele: Nu fac scato (ma dezgusta ideea), nu fac medical decat cu cei fideli. Daca te intreb ce accepti, nu inseamna ca fac scenarii, vreau sa stiu "in ce ape te scalzi", altfel experienta iese proasta de ambele parti.Sunt comunicativa, dulce, intelegatoare, un umar cand ai nevoie... dar nu cu oricine. Hai sa vad cum va bateti joc si de topicul asta. :) Pozele sunt mediocre, dar o idee de cat de grasa sunt poti sa-ti faci. :laugh2 :rax2. 200 fin sau 200 ora?? Hai cu mai multe poze, arati super bine 3
xoxoingeras Reputație: -48 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 fa dau 200 sa ma psihiatriezi si pe mine o ora ? vreau sa scap da droguri sa faci boala daca nu 1
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 Unde ai locația?Mersi Sorry pentru intarziere, sunt pe . 200 fin sau 200 ora?? Hai cu mai multe poze, arati super bine Intalnirea, daca tu stai cu ochii pe ceas, sa-mi spui si mie cand a trecut ora...Nu-mi place sa fac poze. la Cismigiu, parcare se gaseste. ;)
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 Spanac, eu am scris unde trebuia, a iesit ce a iesit... :laugh2Ce te-as mai bate, Pisi! :slap2Din dragoste... fa dau 200 sa ma psihiatriezi si pe mine o ora ? vreau sa scap da droguri sa faci boala daca nu Nu mai vorbi prostii, ca pot, nu cred ca te lasi tu de prostie.. Iti place sa te scalzi in ea, prinzi ceva din asta sau esti masochist? :) 1
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 5, 2018 Amada totusi ai uitat sa ne spui ce program de vizite ai ?
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 Amada totusi ai uitat sa ne spui ce program de vizite ai ? Nu am un program, fac cat imi place cu cine imi place....Pentru unii "mai bine nu", pentru altii... Hmmmm Azi am vazut o tentativa de intimidare ca s-a dezbracat si-mi spunea s-o scol... Nu recomand, tot penibil a plecat, cu ceva bani dati care insista sa-i primeasca inapoi... Impotenta se poate trata, dar nu cand vii din puscarie sa-mi spui ca eu am probleme.... :no2Ii dadeam eu la inceput inapoi, dar nu la umflati in pene.;) 1
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 Nu am editare, am taxat pentru ca vorbea de Sf Nicu, apoi... Eu sunt corecta, daca eram cu toti eram parsiva.L-am lasat sa plece, dupa ce m-a si scuipat, nu parea tigan la inceput... Nu vreau alt dosar penal.
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 5, 2018 Nu am un program, fac cat imi place cu cine imi place....Pentru unii "mai bine nu", pentru altii... Hmmmm Azi am vazut o tentativa de intimidare ca s-a dezbracat si-mi spunea s-o scol... Nu recomand, tot penibil a plecat, cu ceva bani dati care insista sa-i primeasca inapoi... Impotenta se poate trata, dar nu cand vii din puscarie sa-mi spui ca eu am probleme.... :no2Ii dadeam eu la inceput inapoi, dar nu la umflati in pene. ;) :iagree . Si aici pe site-ul asta cine sunt umflatii in pene ?
xoxoingeras Reputație: -48 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 mancaiati pula lu sfantu nicunumai va drogat 1
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 mancaiati pula lu sfantu nicunumai va drogat Ma stii, nu mai abera.Sa-i fereasca cand intr-o zi nu ma mai intereseaza de dosar...
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 :iagree . Si aici pe site-ul asta cine sunt umflatii in pene ? :) Cand o sa fie o preocupare, te asigur ca te anunt. :)Majoritatea isi fac veacul aici ca in realitate nu au cum... :hug1 1
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 5, 2018 ce dosar/? O sa afli, ai rabdare :snappy
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 O sa afli, ai rabdare :snappy :laugh2 E inofensiv, vorbeste gura fara el... :laugh2
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 6, 2018 Pisi, nu sunt genul de... ce stii tu.De cate ori am plecat, a fost pentru ca te bagi... nu ti-am raspuns la PM pentru simplu fapt sa intelegi ca nu sunt cum stii tu...Stiu ca administrezi, cat poti, ce nu stiu este De ce trebuie neaparat sa ma bagi in seama?!Nu am pasarica pe invers, e ca la toate, Lasa-ma, te asigur ca te-as da afara daca ar fi.... Asta e durerea ta? Au fost zeci... :no2 tu nu esti ca toate amada tu esti speciala pentru mine
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2018 recenzii ... ? 2 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum