Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Postat Decembrie 6, 2018 recenzii ... ? Nu stau sa caut topicul vechi, erau destule, dar nu stiu daca mai sunt relevante azi. O sa primesc de sambata, pana atunci sa aveti o saptamana minunata! :hug1 2
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2018 Postat Decembrie 8, 2018 Proaspat epilata cu ceara, Ouch! Cine pupa sa treaca? :laugh2 :* 1
bluieiedmaind Reputație: -293 Postat Decembrie 8, 2018 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Postat Decembrie 8, 2018 Proaspat epilata
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 Faceam ordine in laptop si am dat peste pozele vechi... :)Sa vedeti cronologic schimbarile dupa ce de la primele poze mi se spunea ca sunt grasa! :laugh2 :slap2Acum chiar sunt, cui nu-i place, asta este! :rax2Sutienele de atunci nu le mai am, erau numarul 3, acum am 5. :) 2
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 Continuarea... :) 3
naee 777 Reputație: 88 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 Continuarea... :)E grea viata de prostituata,nu i asa Amada nu Amanda??ai dat in penibil rau de tot,postand poze cum ai fost si cum ai ajuns.Mai bine mergeai pe pozele actuale,sant clienti care prefera femei grase,dar tu ai vrut inca o data sa te faci de ras.In urma cu putin timp face ai pe moralista si denigrai fetele care inca se prostitueaza,acum ce faci prostituata reintoarsa in campul muncii?nu mai stii cum sa atragi atentia ca nu te baga nimeni in seama...sincer esti de toata mila... 3
big_troll_2019 Reputație: 10 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Ragnarok Oras:Ragnarok Postat Decembrie 9, 2018 Amada=Rozkendra?
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 E grea viata de prostituata,nu i asa Amada nu Amanda??ai dat in penibil rau de tot,postand poze cum ai fost si cum ai ajuns.Mai bine mergeai pe pozele actuale,sant clienti care prefera femei grase,dar tu ai vrut inca o data sa te faci de ras.In urma cu putin timp face ai pe moralista si denigrai fetele care inca se prostitueaza,acum ce faci prostituata reintoarsa in campul muncii?nu mai stii cum sa atragi atentia ca nu te baga nimeni in seama...sincer esti de toata mila... Nicule, tu inca te agati de fotografiile fostei sotii, eu, din cate vezi, rad de trecut.Nu ma consider prostituata, la mine nu ajunge oricine cu bani.Faceam sex si in sedintele de dominare, cu cine imi placea, azi fac sex cu cine vreau, sa-mi placa cum vorbeste si ce gandeste...Nu-mi place, nu fac nimic.Totul e la fel.Inca iau apararea unor fete, nu am luat apararea unde si cand ai vrut tu? :) Tu inca ai muci si lapte pe gura, dar acelasi tupeu sa mai vorbesti cu mine...
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 Amada=Rozkendra? In visele ei!
naee 777 Reputație: 88 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 Nicule, tu inca te agati de fotografiile fostei sotii, eu, din cate vezi, rad de trecut.Nu ma consider prostituata, la mine nu ajunge oricine cu bani.Faceam sex si in sedintele de dominare, cu cine imi placea, azi fac sex cu cine vreau, sa-mi placa cum vorbeste si ce gandeste...Nu-mi place, nu fac nimic.Totul e la fel.Inca iau apararea unor fete, nu am luat apararea unde si cand ai vrut tu? :) Tu inca ai muci si lapte pe gura, dar acelasi tupeu sa mai vorbesti cu mine...iar esti beata,eu vb de pozele tale...continua sa fii penibila...
sempitern1 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 Aceasta "basoldina"cu aere de porc mistreț nu încetează sa sufere mestecand balonase de la ultima gripă porcina.Ele poarta efigia moralistei ce isi permite de la nivelul tarcului in care se tavaleste sa fie selectivă ,sa nu accepte pe oricine,sa nu se simtă în corzi dpdvd sapiosexual,ce o recomanda?înăltimea a la ghita muresan si niste sunci revărsate peste centura aia de 0 dani cu care te si bate,daca vrea.Caci este o doamnă ce "p%$"ei(a vazut filmul),merita mai mult respect din partea unor sclavi declarati,care pe langa faptul ca ii umplu frigiderul la propriu si la figurat,trebuie sa fie imberbi la capitolul cunostinte acumulate,niscaiva experienta;sa le curgă din gura prostie si sa nu cumva sa sară iapa care se da dumneaei,ce tot o scroafa va ramane pana va închide ochii,ori la beciul domnesc ori la belu ,colo printre personalitati ilustre.De cand "curvele"isi visează posteritatea?de cand bărbatii e prosti si le da atentie.Cumva din totdeauna fiind moștenită treaba,asa ca sa nu se supere nimeni..Nevastă,sotie sa fi fost ,ce te-as mai fi "păruit"..cu duhul blândeții si fara violență. 1
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Dupa N mesaje pe mail, la care nu am raspuns (stilul este inconfundabil), nu o sa primesti raspuns nici aici. Dragilor, telefonul este deschis, restul e cancan. :)
sempitern1 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Iti dai seama ca eram fiert sa imi răspunzi ceva,de asta am zis sa imi incerc si aici norocul.Ce mi-ai dat acum ma va tine tot anul 2019,lucru pentru care nu pot decat sa iti fiu recunoscător..Câtă importantă poti sa iti dai,asta te face cea mai indezirabila "curvă" din actuala constelație...Prost nu e cel care cere-ar trebui sa iti rujezi asta pe frunte.fuck off
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 :laugh2Am vorbit cu destui bolnavi psihic incat sa vad unul din timp. ;)Cea mai amuzanta parte este cand ii faci sa simta incomod, cu o nimica toata, si atunci isi dau arama pe fatza! :laugh2Discutie ieri, dupa explicatii... "Sugi pula!" :laugh2 :laugh2 :laugh2Voi sa fiti sanatosi! :laugh2
the monger miskin Reputație: 5 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Aici era hipopotamul, care evadase acum cateva zile de la Gradina Zoologica din Bangkok. Sfanta Maica Precista... Jesus Christ...
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Aleluia! :laugh2Am destui "fani". ;) :laugh2
sempitern1 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Hai,pastraza-ti profilul curat,spală-te in public,ca asa pierzi clienti si nu vei mai avea parte de franzela pe post de strap-on,ceea ce e destul de trist.Bolile psihice tanti psiholog sunt apanajul oamenilor cultivati,fiindcă isi dau seama in ce lume normală trăiesc,cele venerice tu sa spui de care sunt.Suferi prea mult pentru o latrina ambulantă iti repet,ce ai fi crezut ca vreau sa iti fac,sa te iau de nevastă?Sa mi-o iei de sotie?plimba-mi-ai checul pana la prima statie de tramvai si apoi sa-l compostezi.Eu nu stiu cum de nu înghiți cu noduri avand in vedere ca sunt "timidul vietii tale"..Vorba lui Stefan Ion ala,vroiai sa te iau de nouă?..Eu zic sa zici mersi ca asa mai apari si tu in trending,dna stăpână in trening ,dar ciclul se încheie pentru ca prea semeni cu personajul asta din videoclip,ai primit destulă atentie pentru care nu ma plătește nimeni.. 1
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Vaaaai, mi s-a stricat profilul! :cry2 Nu mai mananc franzele, poate slabesc! :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Imi place conceptul la pisi asta: WYSIWYG
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Faceam ordine in laptop si am dat peste pozele vechi... :)Sa vedeti cronologic schimbarile dupa ce de la primele poze mi se spunea ca sunt grasa! :laugh2 :slap2Acum chiar sunt, cui nu-i place, asta este! :rax2Sutienele de atunci nu le mai am, erau numarul 3, acum am 5. :)Pozele cu noi2.ro cand le bagi, iubi?
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Te tot sun, de ce nu rasp? U breakin ma hart
brett905 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Hei! :)Nu ma mai intereseaza Discutiile Generale, va pun conditiile mele: Intalnirea la mine este 200 ron, indiferent ce contine.Poate contine normal protejat, oralul cu prez nu ma pasioneaza, dar daca esti fricos - facem protejat, finalizarea poate fi si orala sau corporala, nu accept facial - prea denigrant pentru gustul meu. ;)Anal nu fac, nu ma intereseaza cat de mica este putza si cat esti dispus sa dai in plus.La capitolul dominare e mult mai mult de spus... Asta discutam particular. Limitele mele: Nu fac scato (ma dezgusta ideea), nu fac medical decat cu cei fideli. Daca te intreb ce accepti, nu inseamna ca fac scenarii, vreau sa stiu "in ce ape te scalzi", altfel experienta iese proasta de ambele parti.Sunt comunicativa, dulce, intelegatoare, un umar cand ai nevoie... dar nu cu oricine. Hai sa vad cum va bateti joc si de topicul asta. :) Pozele sunt mediocre, dar o idee de cat de grasa sunt poti sa-ti faci. :laugh2 :rax2As veni sa-mi sugi pula :)
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 10, 2018 continua amada 1
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 @Amada, cu dedicatie.. :) Like! :laugh2 :hug1 Pozele cu noi2.ro cand le bagi, iubi? Te tot sun, de ce nu rasp? U breakin ma hart Iubire, nu pun poze cu tine, alti iubiti devin gelosi... :laugh2Suna-ma, ma bag in cada sa ma incalzesc ca am inghetat, de ma sunai... :laugh2 :rax2 :hug1 continua amada :* Peseu: Nu paria pe multe pagini, le trece repede la cei care cauta cearta. ;) :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum