Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2018 Postat Decembrie 29, 2018 haide sa iti scriu recenzie amadaNu vrei sa-ti fac eu? Stau mai bine cu imaginatia... :laugh2Sincer, sunt uimita, l-am lasat demult,de ce m-ar interesa cu cine e... :no2Stiam ca minte, poate am vrut sa recunoasca. Pana mea, spanac si papucii mei! :laugh2 :hug1
pulacalului Reputație: 8 Postat Decembrie 29, 2018 Oras:Pula Oras:Pula Postat Decembrie 29, 2018 Nu vrei sa-ti fac eu? Stau mai bine cu imaginatia... :laugh2Sincer, sunt uimita, l-am lasat demult,de ce m-ar interesa cu cine e... :no2Stiam ca minte, poate am vrut sa recunoasca. Pana mea, spanac si papucii mei! :laugh2 :hug1 Amada, da' de ce ai gaura curului atat de mare ?
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2018 Postat Decembrie 29, 2018 Amada, da' de ce ai gaura curului atat de mare ?Nu ai imaginatie, aveai un car de lucruri de care sa te agati.Am pielea prea alba, iar zonele intime sunt mai inchise la culoare. Nu fac anal. :girly
pulacalului Reputație: 8 Postat Decembrie 29, 2018 Oras:Pula Oras:Pula Postat Decembrie 29, 2018 Nu ai imaginatie, aveai un car de lucruri de care sa te agati.Am pielea prea alba, iar zonele intime sunt mai inchise la culoare. Nu fac anal. :girly Lasa vrajeala ca ti se vede gaura curului pe langa chiloti.Tot tunsa scurt esti sau ti-a crescut parul.
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2018 Postat Decembrie 29, 2018 Lasa vrajeala ca ti se vede gaura curului pe langa chiloti.Tot tunsa scurt esti sau ti-a crescut parul.Mai incearca, ma fac cu ceara, nu ma tund.De fapt, lasa ca m-ai plictisit deja.
pulacalului Reputație: 8 Postat Decembrie 29, 2018 Oras:Pula Oras:Pula Postat Decembrie 29, 2018 Mai incearca, ma fac cu ceara, nu ma tund.De fapt, lasa ca m-ai plictisit deja. M-am referit la parul de pe cap. In poza asta vad ca esti tunsa scurt.
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2018 Postat Decembrie 29, 2018 M-am referit la parul de pe cap. In poza asta vad ca esti tunsa scurt. E strans sus.N-ai ce face. :laugh2Pup pe botic, nu am chef azi de vorba. :hug1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2018 Postat Decembrie 29, 2018 Amada, tata, fa alt set de poze ca asta nu te avantajeaza deloc. Prea strangi din buci si iti face curul plat, sa mor io
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2018 Postat Decembrie 29, 2018 Amada, tata, fa alt set de poze ca asta nu te avantajeaza deloc. Prea strangi din buci si iti face curul plat, sa mor io What the fuck is wrong with u people?!Nu am strans din buci, cand fac asta sunt piatra, o fi muschii acoperiti cu sunca, dar nu lipsesc.Nu va place, nu va mai uitati. La mine vin cei care nu se joaca cu oase...
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2018 Postat Decembrie 29, 2018 What the fuck is wrong with u people?!Nu am strans din buci, cand fac asta sunt piatra, o fi muschii acoperiti cu sunca, dar nu lipsesc.Nu va place, nu va mai uitati. La mine vin cei care nu se joaca cu oase...https://media.giphy.com/media/xUOxf2dpKpMEemljUI/giphy.gif 1 3
pidsadera Reputație: 41577 Postat Decembrie 29, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Decembrie 29, 2018 https://media.giphy.com/media/xUOxf2dpKpMEemljUI/giphy.gif :))) filmul e belea
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2018 Postat Decembrie 29, 2018 :))) filmul e belea Te-am lasat sa postezi anunturile tale in prostie, macar aici scuteste-ma de prezenta ta. https://media.giphy.com/media/xUOxf2dpKpMEemljUI/giphy.gif Ai vrea tu! :laugh2 :rax2
pidsadera Reputație: 41577 Postat Decembrie 29, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Decembrie 29, 2018 Te-am lasat sa postezi anunturile tale in prostie, macar aici scuteste-ma de prezenta ta. Amada spune-mi te rog de ce esti asa de "arici" astazi. Azi sunt mai bine dispus: (offtopic), doar o teapa si un fast-fuck :)
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2018 Postat Decembrie 29, 2018 Amada spune-mi te rog de ce esti asa de "arici" astazi. Azi sunt mai bine dispus: (offtopic), doar o teapa si un fast-fuck :)Nu tu spuneai sa te las in pace?Te-am lasat. Now what? Vrei sa fim prieteni? :girly
daniel40 Reputație: 66 Postat Decembrie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 30, 2018 Carnatul se prajeste mai bine in grasime ! 😂
Administrator pisicuts Reputație: 114593 Postat Decembrie 30, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 30, 2018 Amada, tata, fa alt set de poze ca asta nu te avantajeaza deloc. Prea strangi din buci si iti face curul plat, sa mor io asa eamada trebuie sa inveti sa porti fusta scurta, platforme, sacou sau camasa mulata si parul despletit
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2018 Postat Decembrie 30, 2018 asa eamada trebuie sa inveti sa porti fusta scurta, platforme, sacou sau camasa mulata si parul despletit :slap2 Nu stiu daca am vreo sansa, prea complicat! :laugh2 OT: Telefonul este deschis, nu am stabilit nimic pentru astazi deocamdata, vedem. Dar o sa fie deschis si maine. ;) :*
Administrator pisicuts Reputație: 114593 Postat Decembrie 30, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 30, 2018 ba aiincearca numa
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2018 Postat Decembrie 30, 2018 ba aiincearca numa Pisi, ai luat-o razna. Ai mai lasat-o pe Inesuka, te-ai apucat de mine.De ce contul meu are sageti si nu vad raspunsurile sau punctele la notificari?Hai sa revenim la motivul tau pe forum. ;) 1
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2018 Postat Decembrie 30, 2018 Merci frumos! Cred ca merita vazut. ;) :*Mi-a placut mult cel de jos.
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2018 Postat Decembrie 30, 2018 Si asta: ;)La primul am citit comentariile, e deja luat de pe torenti, se pare ca nu este istoric, ci mai mult de fantezie.Rusii erau ofticati ca nu este bazat 100% pe fapte reale. :laugh2Uite si o comedie: Am mai luat Tag 2018The proposal 2009The ugly truth 2009Mai am si jocul "Niffelheim" inceput, e destul de dificil pana te orientezi in spatiu, trebuie sa strangi resurse cat mai repede, altfel esti atacat in ziua 7 si nu ai sanse...Mi-am facut de lucru. :laugh2 :hug1
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 Hei!Iau garsoniera ceva mai tarziu, sa se trezeasca proprietarul... :)Telefonul este deschis daca e sa stabilim ceva. ;) Peseu: Am stat pe jocul ala nu stiu cate ore (Niffelheim), ma durea si umarul deja... :laugh2 :slap2Recomand daca iti place strategia, aventura, atac/aparare, building/upgrade, mining, vanatoare, colectare... Dar mai bine nu, ca nu mai iesi din el! :laugh2 :*
Administrator pisicuts Reputație: 114593 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 31, 2018 ;)La primul am citit comentariile, e deja luat de pe torenti, se pare ca nu este istoric, ci mai mult de fantezie.Rusii erau ofticati ca nu este bazat 100% pe fapte reale. :laugh2Uite si o comedie: Am mai luat Tag 2018The proposal 2009The ugly truth 2009Mai am si jocul "Niffelheim" inceput, e destul de dificil pana te orientezi in spatiu, trebuie sa strangi resurse cat mai repede, altfel esti atacat in ziua 7 si nu ai sanse...Mi-am facut de lucru. :laugh2 :hug1 asta sa il iei, o sa iti placa Bruna.Surfistinha.2011
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum