Administrator pisicuts Reputație: 114416 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 12, 2019 Daca nu ai loc de mine, nu e greu sa stergi un cont si eu sa schimb un numar de telefon. ;)Mai rar un loc atat de toxic, va pierdeti mintile pe rand. :bye Asta e concluzia la care am ajuns dupa ce am citit postarea ta de mai sus cu lucrurile pe care le doresti tu. Nu si-a pierdut nimeni mintile si nici nu e toxic pe forum! Dar nu iti face griji Amada gasim noi pentru tine ceea ce cauti stii ca avem valoare.
Vizitator amada nu amanda Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2019 Postat Ianuarie 12, 2019 Asta e concluzia la care am ajuns dupa ce am citit postarea ta de mai sus cu lucrurile pe care le doresti tu. Nu si-a pierdut nimeni mintile si nici nu e toxic pe forum! Dar nu iti face griji Amada gasim noi pentru tine ceea ce cauti stii ca avem valoare. Ti-am trimis Delete personal data. Sterge contul si scuteste-ma de tiganiile tale. :bye
balenanusirena Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2019 Postat Ianuarie 12, 2019 Hahaha iar si-a sters amanda aka ursulnubalena contul si o revedem peste cateva saptamani ca abereaza pe aiciea iar..A ajuns mai rau decat Juliata dah pah Venetia.Rozkendra macar era buna cat de cat, atunci cand nu purta maio jegos
Administrator pisicuts Reputație: 114416 Postat Martie 4, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 4, 2019 mergem mai departe
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum