Sari la conținut

Amada 0759100316

Vizitator amada nu amanda

Postări Recomandate

Reputație: 0
Postat

ba da meritam

Faci pe prostul cand iti convine? Ai de banat cateva conturi pana sa vorbesti cu mine...

Era sa spun ce meriti!

Vizitator mc hammer
Postat

Cum sa nu te baneze? Amada, cand erai SP, o luasei pe aratura rau. Abia acum esti normala, incearca sa te pastrezi asa. Incet incet poate se vede si lumina de la capatul tunelului.

Bafta!

Postat

Cum sa nu te baneze? Amada, cand erai SP, o luasei pe aratura rau. Abia acum esti normala, incearca sa te pastrezi asa. Incet incet poate se vede si lumina de la capatul tunelului.

Bafta!

Nu vorbi despre ce nu cunosti, eu nu m-am schimbat, desi sunt momente in care prefer sa-mi musc buza decat sa dau in cineva....

Sa faci rau este usor, sa ramai vertical tine de tarie in caracter, nu in bautura.

Te las sa compari, revii cand ai altceva de spus. Contul SP iti dadea impresia de inferioritate, a fost doar o impresie. Tu imi vorbesti altfel, eu iti raspund altfel, culoarea chiar nu conteaza.

:hug1

Postat

Daca iau garsoniera maine (sa primesc confirmarea) pastrez pana dimineata.

Curaj, nu musc decat daca vrei. :)

Postat

Cat de mult mi-as dori sa ajung maine in bucuresti daca reusesti sa iei garsoniera. Cu toate ca parerile sunt impartite eu te consider speciala si voi veni cu siguranta la tine.

Postat

Cat de mult mi-as dori sa ajung maine in bucuresti daca reusesti sa iei garsoniera. Cu toate ca parerile sunt impartite eu te consider speciala si voi veni cu siguranta la tine.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Cel care a fost dat afara...

Am memoria mai buna decat am nevoie. ;)

Postat

Nu am fost dat afara. Nu am intrunit standardele tale la acea vreme. Acum voi reveni cu placere pentru ca ai spus ca nu o sa ma doara.

Postat

Nu am fost dat afara. Nu am intrunit standardele tale la acea vreme. Acum voi reveni cu placere pentru ca ai spus ca nu o sa ma doara.

Ce-mi place la romani este latura asta, politicieni.

Nu au habar ce abereaza, important este sa aiba senzatia ca ar cadea in picioare...

Sa fie ca tine, candidezi in curand? :)

Postat

Nu fac politica ,nici nu voi candida vreodata pentru ca nu fac politica. Am spus ca voi reveni la tine, daca ma primesti. Eu vreau sa revin cu placere pentru ca esti deosebita.

• Oras:Tenerife
  • Oras:Tenerife
Postat

Exista cineva care a lins, pupat, samd, curul ala mare? Gandul asta nu ma lasa sa dorm nopțile.. SOMEONE FUCKING HELP ME PLEASE!

Postat

Exista cineva care a lins, pupat, samd, curul ala mare? Gandul asta nu ma lasa sa dorm nopțile.. SOMEONE FUCKING HELP ME PLEASE!

Au fost, au fost si recenzori... Nu mai vreau recenzii.

Intalnirea cu mine este greu de uitat, depinde de tine daca iese pozitiva, eu cu certitudine asa imi doresc. ;)

Ce, spanac, aberai de anilingus cu orgasm? Nu raspund la prostii.

Postat

Nu meritam recenzii.......plm gandeste-te ca poate ai fani si din alte orase decat bucuresti, unde din varii motive nu pot ajunge la tine. E dragut sa empatizez cu cel care ti-a fost client daca scrie o recenzie. Daca tot nu am cum sa ajung la picioarele tale, lasa-ma sa ma pun in pielea personajului. Oricum ...poate vreodata te gandesti sa faci un tur prin marele orase ale tarii, desi nu te caracterizeaza pe tine asta...............u can never know

Postat

Nu meritam recenzii.......plm gandeste-te ca poate ai fani si din alte orase decat bucuresti, unde din varii motive nu pot ajunge la tine. E dragut sa empatizez cu cel care ti-a fost client daca scrie o recenzie. Daca tot nu am cum sa ajung la picioarele tale, lasa-ma sa ma pun in pielea personajului. Oricum ...poate vreodata te gandesti sa faci un tur prin marele orase ale tarii, desi nu te caracterizeaza pe tine asta...............u can never know

Am vazut persoane dupa 5 ani, daca cineva revine... crezi ca a fost rau?

Nu m-as plimba prin tara, tepara nu sunt, ba prea selectiva.

Imi pare rau daca te-am dezamagit, mesajul ala oricum l-am scris la nervi.

Nu e garantat ca ne vedem chiar daca ajungi in Bucuresti, dar daca... as vrea sa fie memorabil.

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

amada tie iti place sa fi dominata in pat d-aia vorbesti aici atat de mult

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

amada tie iti place sa fi dominata in pat d-aia vorbesti aici atat de mult

:laugh2  Am avut limbarita ieri, bine ca nu te-am injurat ca nu mergea site-ul...  :laugh2  :rax2

Nu ai cum sa domini, nici in pat, vise! :)

Postat

Amada,

Vad ca faci medical cu persoane cunoscute. Ce intelegi prin asta? Practici si cu seringa? Sau doar te imbraci tu in doctorita si totul decurge ca o partida normala?

Cu stima!

• Administrator
Postat

:laugh2  Am avut limbarita ieri, bine ca nu te-am injurat ca nu mergea site-ul...  :laugh2  :rax2

Nu ai cum sa domini, nici in pat, vise! :)

de ce nu am cum ?

Postat

Amada,

Vad ca faci medical cu persoane cunoscute. Ce intelegi prin asta? Practici si cu seringa? Sau doar te imbraci tu in doctorita si totul decurge ca o partida normala?

Cu stima!

Nu cumpar pentru medical, dar imi place.

Eu inteleg mai mult decat tine, crede-ma si nu ma subestima, sangele ma excita...

Vorbim daca este cazul, nu vreau lesinati pe topic.

de ce nu am cum ?

De aia!  :laugh2

Ai terminat de zgarmanit la site?

Postat

de ce nu am cum ?

Nu mi-a palcut imaginea, ai lasat deja gravida sau doar are impresia?

Atentie! Sper ca stii ce faci, ftaza de tiganca....

Stiu cum esti, spun ce vad si nu visez.

• Administrator
Postat

Nu mi-a palcut imaginea, ai lasat deja gravida sau doar are impresia?

Atentie! Sper ca stii ce faci, ftaza de tiganca....

Stiu cum esti, spun ce vad si nu visez.

nu te inteleg amada ce vorbesti acolo

poti sa explici in mai multe cuvinte ?

Postat

Iubita mea, realizezi la ce riscuri te expui daca iei contact cu sangele cuiva? Voi sunteti sanatosi la cap?

Unde este riscul daca eu nu sangerez?

Nu te-ai prins pana acum cand sunt "bine dispusa"?  :laugh2

Oricum, am avut o imagine cu o femeie tanara care spera sa ramana gravida, mai stiu pe una care agata barbatii facand copii...

Ignora, poate nici nu se adresa tie, sa sun pe cineva de confirmare. Ala a umblat 2 ani dupa o pustoaica si am "vazut-o" inainte sa-l vad pe el dupa 6 luni. ;)

Postat

S-a confirmat. Mi-a zis doar ca e cu una, dar nu vrea sa-mi spuna mai multe. La faza cu copilul a spus "Doamne ajuta!"  :laugh2

I-am mai spus eu ca are pe cineva... dar nu a vrut sa recunoasca.

Nu de tine era vorba. ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...