crunch Reputație: 1139 Postat Aprilie 16, 2013 Oras:Hell Oras:Hell Postat Aprilie 16, 2013 Salut Fiind tentat de fete skinny si minione, am zis sa aleg ceva nou... si nu prea am ales bineAnuntul suna cam asa:BIANCA, blonda senzuala, 23 de ani, iti ofer clipe de neuitat, oral deepthroat, normal dif. pozitii, 69, cunilingus, uro, dominare soft, dus impreuna, garantez servicii de calitate si poze reale 0767815776O sun, o voce foarte amabila imi confima detaliile din anunt cu pretul 150 lei ora + 50 lei taxi, zic bunPunctuala, a ajuns cum a spus si pare destul de dezghetataCa aspect: e micuta rau, nu e cine stie ce frumusete dar are niste ochi frumosi pe care stie sa si-i machieze. Sanii mici si destul de fermi, si slabuta rauuuu, asa cum imi place... arata exact ca in pozePana aici toate bune si frumoase, dar serviciile lasa de dorit...Oral: face si neprotejat, dar nu are notiunea DT ca ii ia doar varful in gura aia mica, combinat cu o laba facuta cu 2 degete... iar la ea finalizarea orala inseamna sa o scoata exact cand iti dai drumul (parca in ciuda pulii...) ca nu suporta gustulNormal: aici si mai enervant... ti-o tine in mana in orice pozitie i-o tragi parca special ca sa nu iti intre mai mult de capul pulii (si mai da-ti drumul daca poti, in conditiile astea...) si e cam inerta (sau poate nu am facut eu click cu ea...)Pacat, ca la cat de micuta si gingasa pare (mai putin fata care nu e cine stie ce...) as fi futut-o rau de totSi mai e si vorbareata pe deasupra, cauta prin asta sa mai si traga de timpNici nu stiu ce note sa dauHai un 5 pt oral, inca un 5 pt normal si un 8 pt aspect. GFE si FK nici nu intra in discutie... saruturi permise eventual pe corp si cunnilingus. Ciocane tari! 6
thebutcher Reputație: 6 Postat Aprilie 18, 2013 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Aprilie 18, 2013 Subscriu la ceea ce a spus colegul meu mai sus.Ajunge la mine, legam 2-3 cuvinte si Imi zice ca e grabita si sa trecem la treaba.Scuze ca se despart mesajele, dar nu e vina mea! iPadul e de vina cred.Incepe cu un oral mecanic si neprotejat Isi da jos si ultimel haine, imi pune un prezervativ adus de ea (de proasta calitate) si trecem la normal.Nu geme, nu vorbeste, nu nimic. Abia daca schimba 2-3 pozitiiFaza cu mana tinuta sa nu intre decat capul pulii e adevarata.La mine nu s-a uitat prin casa, a fumat ceva si dupa a sculat-o cu o laba! O linge putin, pune alt prezervativ, o tine cu mana in timp ce bagi capsorul in ea!Nu am finalizat a doua oara, ca dupa doar 40 de minute trecute imi zice ca se grabeste tare si ca o asteapta altineva. Se imbraca repede, merge la baie UNDE A STAT 20 de minute si pleaca.Zicea ca face dus, dar cand am intrat, era imbracata, oglinda neaburinda si zicea ca tocmai a terminat.Sa vedem notele acum:Oral: 4 cu multa indulgentaNormal: 0 pentru ca parca nu am facutAspect: 7 miniona.Gfe:2Si cam atat....credAnal a zis ca nu face, dar oricum mai bine asa.Nu recomand!Imi cer scuze pentru problemele pe care le am, sper sa le rezolv cat de curand!Nu e vina mea. Eu am postat o recenzie, iPadul face fite. Nu pot sa il opresc.Scuzele mele! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum