pidsadera Reputație: 41577 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Decembrie 7, 2018 Azi am ras pe burta citind cateva discutii de la topicul Ralucai de la Rond https://nimfomane.com/forum/topic/42299-raluca-0721794085-rond-alba-iulia/?p=5340067 si https://nimfomane.com/forum/topic/125031-castigatoarele-oscarului-2018/?p=5340062 2 personaje mioritice cel mai probabil aceasi persoana cu tulburari grave de comportament.
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Aveti aici mai multe probleme ! Spor la treaba ! =)) https://www.anticariat-logos.ro/wp-content/uploads/2015/03/Exercitii-si-probleme-de-matematica-Pentru-clasele-V-IX-Grigore-Gheba-Editura-Icar-1991.jpg 3
xoxoingeras Reputație: -48 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 tu vorbesti de probleme grave ? =)) spune bagatiai pula in mata cate conturi ai aici ? 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Postat Decembrie 7, 2018 tu vorbesti de probleme grave ? =)) spune bagatiai pula in mata cate conturi ai aici ?Bine omule, o sa am in vedere ce mi-ai scris aici, noi 2 ne vom intalni. 4 1
xoxoingeras Reputație: -48 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 ai nevoie de vreun buzunar si nu stii cum sa ti-l faci ??
xoxoingeras Reputație: -48 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Am avut bulan! Vreieam să dau roșie, da dintro dată mam sucit și am dat ân neagră. Pormă BOOM => CONGRACIULEIȘĂN => YOU WIN Ă BIUTUFIUL FES Mam bucurat, vă dați seama! Cu 5 lei care am băgat, părerea mea că e bine un fes. Plus că mai am miză deo pereche de mănuși și poate o pun și deun fular. A fost un baiat ânaintea mea, a avut ghinion mare. Cu 10 lei, făcuse câștig o geacă de fâși sinplă de primăvară-toamnă, da sa calicit, că vroia cu glugă, și a dat ân gol până perdut tot, nu ia mai rămas nici deun ciorap. Eu am fost mai bulănos după cum puteți opserva. Mâine bag lanțu lu mama la amanet și vin să joc pă miză mare, poate o pun de linie de șăptari să câștig Converși sau, poate cine știe? Poate chear un treling Puma, mai ști? 4
pidsadera Reputație: 41577 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Autor Postat Decembrie 7, 2018 uite cum arata prostu', sa il omori cah am auzit cah esti interlop lah tine in moldova moarte lui xoxo.jpgmersi
xoxo sclavul curvelor Reputație: 104 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 daten pula mea de sclav, HAHAHAHA
thereturnofpopoloi Reputație: 2 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Zi ba iepure de ce nu ai venit vinerea trecuta in rond?Ne vedem JOIA asta! Ca pe vremuri!
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 Zi ba iepure de ce nu ai venit vinerea trecuta in rond?Ne vedem JOIA asta! Ca pe vremuri! da n-o mai dati atata in zloboz cu joile pulii. mare smekerie cu aia de-o ardeau la baute cu pizedele de acilea. mare realizare, s-avem pardon, fleoshc
xoxoingeras Reputație: -48 Postat Decembrie 10, 2018 Postat Decembrie 10, 2018 5 baieti mi-au scris ca le scrie pizdadera PM-uri sa se fereasca de mine =)) nu te potolesti da ??? bineee 1
bluieiedmaind Reputație: -293 Postat Decembrie 10, 2018 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Postat Decembrie 10, 2018 Am avut bulan! Vreieam să dau roșie, da dintro dată mam sucit și am dat ân neagră. Pormă BOOM => CONGRACIULEIȘĂN => YOU WIN Ă BIUTUFIUL FES Mam bucurat, vă dați seama! Cu 5 lei care am băgat, părerea mea că e bine un fes. Plus că mai am miză deo pereche de mănuși și poate o pun și deun fular. A fost un baiat ânaintea mea, a avut ghinion mare. Cu 10 lei, făcuse câștig o geacă de fâși sinplă de primăvară-toamnă, da sa calicit, că vroia cu glugă, și a dat ân gol până perdut tot, nu ia mai rămas nici deun ciorap. Eu am fost mai bulănos după cum puteți opserva. Mâine bag lanțu lu mama la amanet și vin să joc pă miză mare, poate o pun de linie de șăptari să câștig Converși sau, poate cine știe? Poate chear un treling Puma, mai ști?Tre' să dai o masă la Red Angus acuma, nu fi cârlan. ^_^ 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum