Sari la conținut

Care aveti cu probleme cu mine sa imi scrieti aici :))

Postări Recomandate

• Oras:California Sacramento
Postat

Azi am ras pe burta citind cateva discutii de la topicul Ralucai de la Rond https://nimfomane.com/forum/topic/42299-raluca-0721794085-rond-alba-iulia/?p=5340067 si https://nimfomane.com/forum/topic/125031-castigatoarele-oscarului-2018/?p=5340062

2 personaje mioritice cel mai probabil aceasi persoana cu tulburari grave de comportament.

Postat

tu vorbesti de probleme grave ? =)) spune bagatiai pula in mata cate conturi ai aici ?

Bine omule, o sa am in vedere ce mi-ai scris aici, noi 2 ne vom intalni.

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Am avut bulan! Vreieam să dau roșie, da dintro dată mam sucit și am dat ân neagră. Pormă BOOM => CONGRACIULEIȘĂN => YOU WIN Ă BIUTUFIUL FES  Mam bucurat, vă dați seama! Cu 5 lei care am băgat, părerea mea că e bine un fes. Plus că mai am miză deo pereche de mănuși și poate o pun și deun fular. A fost un baiat ânaintea mea, a avut ghinion mare. Cu 10 lei, făcuse câștig o geacă de fâși sinplă de primăvară-toamnă, da sa calicit, că vroia cu glugă, și a dat ân gol până perdut tot, nu ia mai rămas nici deun ciorap. Eu am fost mai bulănos după cum puteți opserva. Mâine bag lanțu lu mama la amanet și vin să joc pă miză mare, poate o pun de linie de șăptari să câștig Converși sau, poate cine știe? Poate chear un treling Puma, mai ști?

• Like 4
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Zi ba iepure de ce nu ai venit vinerea trecuta in rond?

Ne vedem JOIA asta! Ca pe vremuri!

da n-o mai dati atata in zloboz cu joile pulii. mare smekerie cu aia de-o ardeau la baute cu pizedele de acilea. mare realizare, s-avem pardon, fleoshc

• Oras:Èšara lui Moș Crăciun
  • Oras:Èšara lui Moș Crăciun
Postat

Am avut bulan! Vreieam să dau roșie, da dintro dată mam sucit și am dat ân neagră. Pormă BOOM => CONGRACIULEIȘĂN => YOU WIN Ă BIUTUFIUL FES  Mam bucurat, vă dați seama! Cu 5 lei care am băgat, părerea mea că e bine un fes. Plus că mai am miză deo pereche de mănuși și poate o pun și deun fular. A fost un baiat ânaintea mea, a avut ghinion mare. Cu 10 lei, făcuse câștig o geacă de fâși sinplă de primăvară-toamnă, da sa calicit, că vroia cu glugă, și a dat ân gol până perdut tot, nu ia mai rămas nici deun ciorap. Eu am fost mai bulănos după cum puteți opserva. Mâine bag lanțu lu mama la amanet și vin să joc pă miză mare, poate o pun de linie de șăptari să câștig Converși sau, poate cine știe? Poate chear un treling Puma, mai ști?

Tre' să dai o masă la Red Angus acuma, nu fi cârlan. ^_^

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...