Sari la conținut

Numar nou - 0749370283 / ID : dejourbelle56

Postări Recomandate

• Oras:bistrita
Postat

Salut . Suntem cuplu casatorit 33 respectiv 34 ani bistrita. Daca esti curioasa de un trio te rog anunta ne.

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Salut, avand drum zilele trecute prin Bistrita am hotarat sa o vizitez pe domnisoara Andreea. Am sunat a raspuns din prima si am stabilit detaliile. Intr-o jumatate de ora am ajuns la locatie undeva dupa OMV la ceva blocuri noi, avea parcare interioara si erau si locuri de parcare. Cand mi-a deschis domnisoara era echipata de lucru intr-o tinuta foarte sexi. Este o domnisoara undeva in jurul varstei de 23- 25 de ani forte frumoasa si comunicativa. Am stat cu ea la o tigara si ceva povesti ,acompaniati de o pisicuta din dotare. Am fost invitat la dus unde am primit prosop curat. Ajunsi in camera de lucru, domnisoara stie cum sa se comporte ,senzatia mea este ca ii place ceea ce face. Eu am avut parte de 2 fin. cu O n si finalizare.un N protejat .Am stat undeva la 2h si am platit 200 ron.

Aspect :9,5 (are niste ochi superbi)

Atitudine:10

Prestatie:9,5

Cu siguranta pot sa recomand .Toate cele bune.

• Like 4
Postat

Salut!..... mai merge contul de meseenger pentru ID  dejourbelle56 ?

Postat

Salutari!....nimic nou pentru bistrita?.....ca domnisoara Andreea nu mai raspunde la telefon....

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vazut-o recent online pe simpatie. Probabil ca prefera sa racoleze de pe un site cu plata si sa-i selecteze (majoritatea tipilor avand si poza). Sunt multe fete care fac asta.

Postat

Buna.referitor la faptul ca am fost vazuta pe simpatie.Daca oricare din voi ati conversat sau anti cerut informatii persoanei de pe simpatie.ro va informez ca nu am fost eu! este altcineva care imi foloseste pozele si imi trasmite nr de telefon. Si in legatura cu telefonul...e deschis in general dupa ora 12 :) O zi buna

• Like 1
  • Oras:reghin
Postat

Nu stiu dar eu incerc sa dau de mult de tine bellejour dar nu pot am tot incercat sa sun dar mereu telefonul ii inchis.

Postat

Nu stiu dar eu incerc sa dau de mult de tine bellejour dar nu pot am tot incercat sa sun dar mereu telefonul ii inchis.

Postat

se pare ca si cand este deschis telefonul nu mai raspunde..ar trebui sa posteze ca nu mai vrea sa aiba companie..

Postat

te-ai gandit ca poate eram ocupata si asta e motivul pt care nu am raspuns....nu stiu cine esti dar nu cred ca ti-ar fi convenit sa te sun dupa 1-2 h si tu poate esti cu sotia si atunci nu era bine pt ca iti faceam probleme....oricum as aborda problema o sa existe nemultumiti....o zi buna

• Like 2
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita
Postat

Buna...am tot sunat azi pe numrul tau belledejour si ti-a fost toata ziua inchis...cum pot sa fac o programare la tine...astept un raspuns spunem cand putem sa ne vedem...mersi

Postat

Salutare tuturor,foarte tare si lăudată esti!as vrea să am si eu plăcerea de a te întâlni...nr tău actual este:?ps:am observat ca ai avut probleme cu cartela

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Bell, te salută primul beduin ! Şti tu despre ce e vorba !

• Oras:CLUJ
  • Oras:CLUJ
Postat

Chiar merita sa fie aici. Am fost la ea si chiar am fost mulțumit de tot. De cum mi-a deschid USA tot timpul zâmbea iar ce s-a intamplat dupa ma face sa va scriu ca eu chiar o recomand. 9, 5 pe linie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...