vasile89 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2013 Oras:bistrita Oras:bistrita Partajează Postat Octombrie 7, 2013 dezamagitor dejourbelle??? Link spre comentariu
belledejour Reputație: 56 Postat Octombrie 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bistrita Telefon: [email protected] Oras:Bistrita Partajează Postat Octombrie 7, 2013 Daca citeai cu atentie,vedeai intr-o postare anterioara de a mea ca nu primesc persoanele sub 30 ani....asa ca nu vad dc e atat de dezamagitor fiecare cu regulile lui asa ca nu ai dc sa te superi pe mine si nici nu trebuie sa o iei personal 1 Link spre comentariu
vasile89 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2013 Oras:bistrita Oras:bistrita Partajează Postat Octombrie 7, 2013 dar ai zis necasatorite Link spre comentariu
vasile89 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2013 Oras:bistrita Oras:bistrita Partajează Postat Octombrie 7, 2013 si nu se poate nici cum ???.....nici daca iti ofer mai mult??? Link spre comentariu
belledejour Reputație: 56 Postat Octombrie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bistrita Telefon: [email protected] Oras:Bistrita Partajează Postat Octombrie 8, 2013 nu se poate sub nici o forma,imi pare rau. 1 Link spre comentariu
ada28 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:bn Oras:bn Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Hello Dragii mei,incepand de luni 10.06 o sa fiu disponibila de luni pana vineri intre orele 9.30-17.00 si in acel interval o sa fie si telefonul deschis.La fel de luni,intalnirile vor avea loc in locatia mea proprie,unde va astept cu drag Bineinteles,avand in vedere ca de acum am de platit chirie"cadoul"pentru mine o sa fie de 200 ron.Va pup si va astept! Buna am incercat azi sa te sun dar nici un raspuns ....mai e valabil numarul? as dori cateva poze pe mess ...se poate? o seara frumoasa, ada Link spre comentariu
pistol13041984 Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2013 Oras:bistrita Oras:bistrita Partajează Postat Octombrie 21, 2013 mai stie cineva de domnisoara belle...pe mess e offline tot timpul...si la tel nu a raspuns...( Link spre comentariu
belledejour Reputație: 56 Postat Octombrie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bistrita Telefon: [email protected] Oras:Bistrita Partajează Postat Octombrie 21, 2013 mai stie cineva de domnisoara belle...pe mess e offline tot timpul...si la tel nu a raspuns... (Buna,Pe mess nu mai pot intra pentru ca mi-a fost schimbata parola si nu mai pot folosi contul,cand o sa imi fac un id nou o sa il postez aici.La telefon incearca azi dupa ora 13,atunci o sa ajung in locatie.O saptamana minunata 1 Link spre comentariu
zippo73 Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Buna.Maine esti disponibila? Link spre comentariu
pistol13041984 Reputație: 3 Postat Noiembrie 1, 2013 Oras:bistrita Oras:bistrita Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 buna...daca intri pe forum(belle)as dori sa stiu cum te pot gasi...te-am sunat de multe ori si nu raspunde nimeni,mess zici ca nu ai,atunci cum pot sa dau d u...sau nu mai esti activa ? Ms anticipat Link spre comentariu
belledejour Reputație: 56 Postat Noiembrie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bistrita Telefon: [email protected] Oras:Bistrita Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 buna,mi s-a modificat putin programul,sunt disponibila abia de la ora 11.30.daca nu am raspuns pot fii 2 motive fie a fost prea devreme sau eram ocupata.poti sa mai incerci azi pana la ora 17,daca nu..luni....weekend placut ! 2 Link spre comentariu
razvan18 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 nu ai un id de mess??? Link spre comentariu
pistol13041984 Reputație: 3 Postat Noiembrie 2, 2013 Oras:bistrita Oras:bistrita Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 ok...ms...sper sa ne auzim luni...weekend placut Link spre comentariu
pistol13041984 Reputație: 3 Postat Noiembrie 5, 2013 Oras:bistrita Oras:bistrita Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 telefonul suuuuunaaaaaa zile in sir...dar la capatul opus al firului....nimeni...pacat! Link spre comentariu
stejarul Reputație: 12 Postat Noiembrie 14, 2013 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Vestea buna este ca este activa , dar foarte aglomerata. Link spre comentariu
andrefl Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:BISTRITA Oras:BISTRITA Partajează Postat Decembrie 17, 2013 prezentare slabuta, prestatie slabuta ?!A reusit cineva sa o cunoasca pe bruneta draguta din anuntul de pe serviciibistrita.ro categoria matrimoniale-diverse, care si-a facut cunoscuta adresa de email? E real anuntul sau doar o caterinca? Link spre comentariu
metavica Reputație: 68 Postat Decembrie 17, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 17, 2013 prezentare slabuta, prestatie slabuta ?!Salut!Citeste te rog post-ul #70.Incearca. Este posibil sa iti placa sau nu.Eu am fost foarte multumit.Nefiind din localitate, ajung mai greu la Bistrita. Dar sigur cand am drum ma voi opri la un pahar de vorba! Link spre comentariu
protectie69 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Fa-ti adresa de mess sa dicutam. Sunt multi interesati de tine . Asteptam cu interes adresa de mess Link spre comentariu
ralf30 Reputație: 8 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:bistrita Oras:bistrita Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Daca vrei sa cunosti o prostituată vb la tel este parerea mea nu sa faci laba pe messenger protectie 69 Link spre comentariu
pili Reputație: 140 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Maramures Oras:Maramures Partajează Postat Februarie 1, 2014 Am fost si eu ieri la Andreea. Contactul telefonic destul de greu. N-a raspuns aproape toata saptamana trecuta, dar dupa ce a raspuns, totul a mers ca pe roate. Am stabilit intalnirea pt ieri la ora 11. La 10, 50 am sunat-o, s-a scuzat ca intarzie 15 minute ca a intervenit ceva si m-a ghidat spre locatie. Nu m-a deranjat. Locatia intr-un bloc relativ nou, in regula si destul de discreta. Poti parca in curtea interioara sau chiar la complexul comercial de vis a vis, care are parcare proprie. N-ai ce reprosa, poate doar faptul ca lipsesc papucii de casa. Cat despre ea, isi merita cu prisosinta locul in top. Un mare castig pentru Bistrita. Draguta, comunicativa, serviabila, atenta, isi da silinta sa te faca sa te simti bine si chiar a si reusit. A fost o experienta foarte placuta.Locatie: 10Aspect: 9 ochi foarte frumosi, draguta la fata, poate putin plinuta, insa mie nu-mi prea plac slabele. Prefer sa am de ce prinde. Pussylica bine epilata, igiena impecabila (desi mi-a spus ca facuse dus acasa, s-a mai improspatat rapid si in locatie) cu labii la exact dimensiunile care-mi plac mie, carnoasa si stramta.Oral: 9 ON, bine executat, destul de adanc, cu finalizare orala dar fara sa inghita, nu s-a grabit la baie. Poate mai multa atentie asupra zonelor adiacente n-ar lipsi.Normal: 10 stramta, se misca bine si este receptiva. Incearca sa anticipeze ce-ti place.Anal: nu stiu, nu am intrebat, presupun doar ca nu faceAtitudine: +10Halatul 200 ron. Am intrebat-o eu la plecare. Inca un plus, nu se grabeste nu se uita la ceas, de fapt nici n-are ceas.In concluzie: ma bucur ca am cunoscut-o si voi reveni cu siguranta. 6 Link spre comentariu
brucele Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2014 Oras:bistrita Oras:bistrita Partajează Postat Februarie 10, 2014 Buna ! Si cum dam de ANDREA????????????? Link spre comentariu
sincer Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 Buna ! Si cum dam de ANDREA????????????? Link spre comentariu
sincer Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 Buna ! Si cum dam de ANDREA?????????????Deci, pui mâna pe telefon, formezi numărul de telefon din topic, faci o programare şi mai departe te îndrumă domnişoara !!!!!!!! Link spre comentariu
Arabelos Reputație: 16 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Aprilie 1, 2014 I-am facut si eu o vizita domnisoarei dar nu m- a incantat. Am fost servit cu apa si apoi discutii. Am observat ca avea niste vanatai pe corp- zona superioara. M-a asigurat ca a avut o altercatie cu un tip si ca ea e ok. Am trecut la dus luand in picioare papucii din hol- am aflat ca erau al unei prietene care statea cu ea. Deci lipsa papuci. M-am pus pe pat si a inceput cu un masaj f slab - nu se pricepe. Am trecut la ON - f mecanic, fara schimbari de ritm. Am treminat cu greu, si la scurt timp am inceput nr 2. Aici pot spune ca daca ar fi fost profesionista ar fi facut o treaba buna. Nu m- a excitat, la fel ca si in primul nr. N-am mai putut face nimic. Gogu era mic, si asa a ramas. Cu regret am parasit camera, imbracandu- ma. Am observat pe ciorapii negrii pe care i- am luat niste par de pisica. Nu mi- a cazut bine si am plecat. Halaatul- 200 lei. Timpul 1h. Notele: ON- 6, Locatie - 8, Aspect-7, Atitudine- 7. Eu unul nu o voi mai cauta. Aceasta e concluzia mea. Spor la futut. Ciocane tari. 2 Link spre comentariu
pisoiu Reputație: 1 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:bistrita Oras:bistrita Partajează Postat Aprilie 8, 2014 se pare ca andreea nu prea mai are timp sa raspunda la tel.. am sunato si io si nimic.. oare mai are vreo colega cu ia stie cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum