simona xxx Reputație: 108 Postat Decembrie 11, 2018 Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Sunt Simona,am 20 de anisori si sunt noua pe la voi,dar o sa stau o perioada in Timișoara ca imi place mult orașul..."prestez" servicii de calitate,cel putin asa mi se spune mereu,sunt moldoveanca cu bun simt, locatia mea este curata si discreta ca si mine.Va 😘 si va astept pe la mine...preturile sunt accesibile, 100 de lei "halatul" cum spuneti voi si 200 ora...nu are rost sa scriu mai mult despre mine,va astept sa va convingeti singuri si o sa se vada din recenzii daca merit sau nu.O sa atasez cateva poze,neprofesionale ca asa e echitabil. 3 Link spre comentariu
petefoxx Reputație: 233 Postat Decembrie 11, 2018 Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Buna Simona si bine ai venit :flowers2 Link spre comentariu
petefoxx Reputație: 233 Postat Decembrie 11, 2018 Partajează Postat Decembrie 11, 2018 ai putea te rog sa ne dai cateva detalii referitor la serviciile tale? Link spre comentariu
login2000 Reputație: 1841 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:ÃŽn lume Oras:ÃŽn lume Partajează Postat Decembrie 11, 2018 A activat fata prin Oradea, aveți aici topicul https://nimfomane.com/forum/topic/120681-simona-modoveanca-noua-in-domeniu/ 1 Link spre comentariu
grecu1234 Reputație: 49 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Locatie Link spre comentariu
lica29 Reputație: 125 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Umt Link spre comentariu
larinsclav Reputație: 15 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Primele 2 poze sigur false: se vede priza de uk... Link spre comentariu
horla Reputație: 22 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Primele 2 poze sigur false: se vede priza de uk...N-am observat, dar da, sunt prize din tara Cercetatorilor Britanici; asta nu inseamna ca pozele sunt false, ci ca sunt facute in UK :) Link spre comentariu
bikerboy1980 Reputație: 946 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:nicaieri si pretutindeni Oras:nicaieri si pretutindeni Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Pozele sunt absolut reale,pt că ne-am văzut aseară.Vb cu ea ieri și ne înțelegem că ne vedem seara după ora 23.Resun la 23 și cv pt a confirma și primesc un SMS daca pot la 23.40 răspund afirmativ și plec așa încet spre zona UMT ;sun la ora stabilită și hopa nu răspunde ,in capul meu au ce țeapă îmi iau așa de control dar după 2 min SMS daca mai pot aștepta 10-15 min zic ok și hai sa vad ce înseamnă să îți iei plasa.Dar surpriza primesc SMS că pot urca primesc detaliile și purced spre dânsa.Ajung,mă așteaptă pe tocuri ne facem comozi ,fac plata (💯)mă cer la baie și revin in camera unde incepem un joc de "tease"după care trecem la un ON făcut cu simț de răspundere , atenție la adiacente,priviri perverse și tot ce trebuie ,aruncam un Durex pe Junior și începe făptură asta mica și subțire să mă călărească la LOT de nu îmi venea să cred ce se întâmplă după care trecem la un umeri craci;pe o parte că așa e frumos și mai schimbam și la o mama iedului unde trebuie sa recunosc că am fost învins și am finalizat in balonaș. Ea că aspect este genul skinny,sâni mici dar niste sfârcuri foarte sensibile,cam 1.50-1.55 pe acolo (nu iau ruleta la mine de obicei ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜) drăguță ,foarte sociabila cu bun simț mai pe scurt ne-am inteles foarte bine.JURIZARE:ON-9NP-9ATITUDINE-10(Nu fiți aiurea și după aia sunteți lezați)LOCATIE-7DE RVENIT-DA LA final toate cele bune și "SPOR LA JOACA"PS. Cred că știu din ce cauză am fost amânat (un coleg ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜),dar nu vreau sa fac vreo aluzie sau sa dau vreun nume(de forum)🤣🤣🤣🤣🤣, aștept o alta recenzie de la acel coleg sa vad daca nu m-am înșelat. 7 Link spre comentariu
anakinskywalker Reputație: 228 Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Nu eram eu :) eu am fost mai devreme Vizitat caprioara, skinny 1.50 aproxProblema cu locatia nu este neaparat din cauza ca este o garsoniera pentru ca e suficient de mare doar ca exact cand ajung erau 2 vecini la fumat exact in fata ap ei, ma mai invart pana pleaca si apoi intru.Dupa un tease de inceput purcedem intr-un LOT bun apoi eu deasupra si finalizare CIMSe vede ca ii place ceea ce face si este stramta Eu de obicei cand ma duc la una ce nu am mai fost incep cu o finalizare si spun ca daca depasim timpul plusez fara probleme. Chestia a fost ca deja dupa vreo 40 de minute imi spune sa termin ca am depasit o finalizare. Chestia asta ma enerveaza maxim si apoi imi taie tot cheful, asta ar fi chestia negativa la fata. ON: 7NP: 9Aspect: 8Locatie:5 (din cauza vecinilor) De revenit: daca se muta, poate a doua oara nu va mai fi banuitoare 5 Link spre comentariu
sexaddicted85 Reputație: 95 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Pai colegul daca stii ca tii mai mult ia ti o ora , fata a fost de treaba ca te-a tinut 40 min 1 Link spre comentariu
simona xxx Reputație: 108 Postat Decembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Mda...si pe mine ma dispera locatia maxim si scuze ca te-am grabit,tu esti ok si plusezi dar in mod normal,dupa 40 de min cu 100 de lei,oricine zice "te rog sa incerci sa te grabesti",nu? :) O sa incerc sa fiu mai "pro client" si zilele astea o sa fac tot posibil sa ma mut.Va multumesc pentru recenzii,sunteti ok ca si oameni timisorenii si ma simt bine la voi in oras.Ps,abia m-am intors din Anglia de cateva zile,pozele le-am facut acolo,nu sunt false.O zi frumoasa 😘 6 Link spre comentariu
Vizitator blondu91 Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2018 Partajează Postat Decembrie 15, 2018 esti disponibila? ca am incercat ieri sa te sun dupa ora 22:00 si nu ai raspuns.. Link spre comentariu
petefoxx Reputație: 233 Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Mda...si pe mine ma dispera locatia maxim si scuze ca te-am grabit,tu esti ok si plusezi dar in mod normal,dupa 40 de min cu 100 de lei,oricine zice "te rog sa incerci sa te grabesti",nu? :) O sa incerc sa fiu mai "pro client" si zilele astea o sa fac tot posibil sa ma mut.Va multumesc pentru recenzii,sunteti ok ca si oameni timisorenii si ma simt bine la voi in oras.Ps,abia m-am intors din Anglia de cateva zile,pozele le-am facut acolo,nu sunt false.O zi frumoasa Ciao SImona, ai reusit sa gasesti o locatie mai buna? Mai activezi in Timisoara? Link spre comentariu
baloo78 Reputație: 26 Postat Decembrie 18, 2018 Oras:Ro Oras:Ro Partajează Postat Decembrie 18, 2018 Salut. Simona e fata faina. Am avut o intalnire cu ea acum vreo 2 luni cand activa in Oradea. Eu am ramas placut surprins. Are ceva...Are topic pe Oradea.@Simona, prin Ianuarie oe unde esti de gasit? Link spre comentariu
login2000 Reputație: 1841 Postat Decembrie 19, 2018 Oras:ÃŽn lume Oras:ÃŽn lume Partajează Postat Decembrie 19, 2018 Telefon inchis 🤨 Link spre comentariu
simona xxx Reputație: 108 Postat Ianuarie 3, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 La multi ani pe anul nou si scuze ptr raspunsul tarziu...deocamdata nu o sa mai "activez" in Tm ptr o perioada,zona nu mi-a placut deloc si nu prea am gasit apartament in alta zona,sau mai bine zis pe unde am gasit era si cate un "proprietar" care cauta si bagari in seama.In ciuda faptului ca sunt o prostituata,totusi am cateva principii si unul din ele e sa sa nu amestec lucrurile,daca tot platesc regim hotelier nu vreau sa am tangente cu persoanele de la care inchiriez.Cand o sa apara ceva acceptabil la pret si in conditiile mele,o sa ma intorc in Tm ca mi-a placut felul cum va comportati Voi.Pana atunci toate cele bune.ps,nu sunt ff departe,sunt in Cluj 😋😘 2 Link spre comentariu
petru marius Reputație: 41 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 hai la arad, simona,iti spun eu ca merita, eu te astept cu bratele larg deschise,esti pe numarul meu, te pup 1 Link spre comentariu
sacalul23 Reputație: 207 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Perfect de acord cu Marius ;) Hai la Arad Simona! Clar merita... La Arad e cel mai tare... Partea cea mai buna la Arad e ca este foarte aprape de Timisoara :P :)) Deci daca aud ca esti la Arad, ma urc in masina si in mai putin de o ora sunt la tine ;) 1 1 Link spre comentariu
simona xxx Reputație: 108 Postat Ianuarie 3, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Poate ca am sa vin,cine stie?Deocamdata sunt bn aici si abia am venit,deci mai stau pe aici vreo 2 saptamani.xxx Link spre comentariu
login2000 Reputație: 1841 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:ÃŽn lume Oras:ÃŽn lume Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 Poate ca am sa vin,cine stie?Deocamdata sunt bn aici si abia am venit,deci mai stau pe aici vreo 2 saptamani.xxx Haide la Arad ...nu mai sta pe gânduri. La mulți ani și an nou fericit!!!. Link spre comentariu
lica29 Reputație: 125 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 Poate ca am sa vin,cine stie?Deocamdata sunt bn aici si abia am venit,deci mai stau pe aici vreo 2 saptamani.xxxAradul e un oras frumos, din pacate oferta e cam subtire in perioada asta.Dacă vi aici nu o sa vrei sa mai pleci, 1 Link spre comentariu
otto121 Reputație: 1 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Un nr de telefon Link spre comentariu
simona xxx Reputație: 108 Postat Ianuarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Buna tururor si la multi ani.Am revenit,cred ca doar ptr ff putin timp pe la voi.Noul numar 0751811791, iar locatia tot acolo UMT,nu am gasit in alta parte, doar ca e mai ok usa, fara vecini indiscreti.Va astept pe la mn ☺😘 2 Link spre comentariu
sacalul23 Reputație: 207 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Pacat doar c-ai venit asa de “suparata†de la Cluj si nu mai raspunzi la telefoane... Cel putin mie 😋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum