johnbraila Reputație: 54 Postat Aprilie 22 Postat Aprilie 22 Acum 3 ore, lauren a spus: hristo a inviat fraților vreau sa va intreb și eu ceva ce servici mai are doamna flory și cat este tariful ca vad ca nu raspunde la telefon si unde mai are locația ca am vazut și anul trecut si acum ca inca este activa Mai colegu.....locația e unde spune colegul.de mai sus....dar la servicii.....sa nu ai așteptări mari....scorul e 150 Nr......cu riscul de a deranja pe aici. eu mi am spus doar părerea.......cu ....oral umed.....atenție...la sateliți......nu ai sa vezi......dar ...daca ești așa la început....și îți plac maturele....merge incercat
johnbraila Reputație: 54 Postat Aprilie 22 Postat Aprilie 22 Acum 4 minute, johnbraila a spus: Mai colegu.....locația e unde spune colegul.de mai sus....dar la servicii.....sa nu ai așteptări mari....scorul e 150 Nr......cu riscul de a deranja pe aici. eu mi am spus doar părerea.......cu ....oral umed.....atenție...la sateliți......nu ai sa vezi......dar ...daca ești așa la început....și îți plac maturele....merge incercat Femeia are școala....e și normal. te face din vorbe daca ești biban ...nu te da afara. nu te grăbește .. dar .....daca te tine. recomand pe la spate...și să i dai tare....in ciuda......daca faci așa....refuza la ora
johnbraila Reputație: 54 Postat Aprilie 22 Postat Aprilie 22 Acum 4 minute, johnbraila a spus: Femeia are școala....e și normal. te face din vorbe daca ești biban ...nu te da afara. nu te grăbește .. dar .....daca te tine. recomand pe la spate...și să i dai tare....in ciuda......daca faci așa....refuza la ora Aștept și alte păreri. ...poate doar cu mine a fost asa
lauren Reputație: 12 Postat Aprilie 22 Telefon: 0787278895 Oras:br Telefon: 0787278895 Oras:br Postat Aprilie 22 da colegu mersi am reusit sa dau de ea pe la 2.30 și la 3,15 minute am fost la ea pentru un numar și mie de cum am intrat mea vorbit frumos și a vazut ca tot ce vorba imi spune nu ma blocheaza iam dat tare in toate pozițiile femeia știe meserie știe sa te faca sa te relaxezi și sa te simți bine și sa te faca sa finalizezi prosoape curate gel de duș note oral 9 cu umed cu atenție la sateliți și gemete la normal protejat 9 da contre și eu nu sunt nici incepator nici profesionist ca nu ma duc mereu la excorte ma duc foarte rar de revenit eu zic ca da ca mie imi plac și maturile și fetele astea tinere care sunt pe la noi
johnbraila Reputație: 54 Postat Aprilie 22 Postat Aprilie 22 Acum 41 minute, lauren a spus: da colegu mersi am reusit sa dau de ea pe la 2.30 și la 3,15 minute am fost la ea pentru un numar și mie de cum am intrat mea vorbit frumos și a vazut ca tot ce vorba imi spune nu ma blocheaza iam dat tare in toate pozițiile femeia știe meserie știe sa te faca sa te relaxezi și sa te simți bine și sa te faca sa finalizezi prosoape curate gel de duș note oral 9 cu umed cu atenție la sateliți și gemete la normal protejat 9 da contre și eu nu sunt nici incepator nici profesionist ca nu ma duc mereu la excorte ma duc foarte rar de revenit eu zic ca da ca mie imi plac și maturile și fetele astea tinere care sunt pe la noi Da colegu ....am zis....poate doar cu mine nu a fost oralul umed și cu atenții.....asta e.....mă bucur că la tine a fost ok.....
valyentyn Reputație: 27 Postat Aprilie 29 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 29 La 22.04.2025 la 16:51, johnbraila a spus: Mai colegu.....locația e unde spune colegul.de mai sus....dar la servicii.....sa nu ai așteptări mari....scorul e 150 Nr......cu riscul de a deranja pe aici. eu mi am spus doar părerea.......cu ....oral umed.....atenție...la sateliți......nu ai sa vezi......dar ...daca ești așa la început....și îți plac maturele....merge incercat Cum 150 lei tragerea! Maxim 100 ar merita,!
johnbraila Reputație: 54 Postat Aprilie 29 Postat Aprilie 29 Acum 7 minute, valyentyn a spus: Cum 150 lei tragerea! Maxim 100 ar merita,! Mie așa mi a luat
doringradinaru Reputație: 1 Postat Mai 29 Postat Mai 29 On 4/22/2025 at 6:11 PM, lauren said: da colegu mersi am reusit sa dau de ea pe la 2.30 și la 3,15 minute am fost la ea pentru un numar și mie de cum am intrat mea vorbit frumos și a vazut ca tot ce vorba imi spune nu ma blocheaza iam dat tare in toate pozițiile femeia știe meserie știe sa te faca sa te relaxezi și sa te simți bine și sa te faca sa finalizezi prosoape curate gel de duș note oral 9 cu umed cu atenție la sateliți și gemete la normal protejat 9 da contre și eu nu sunt nici incepator nici profesionist ca nu ma duc mereu la excorte ma duc foarte rar de revenit eu zic ca da ca mie imi plac și maturile și fetele astea tinere care sunt pe la noi Cam câți ani are?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum