Sari la conținut

Flory 0741433178

Bosssu

Postări Recomandate

Postat
Acum 3 ore, lauren a spus:

hristo a inviat fraților vreau sa va intreb și eu ceva ce servici mai are doamna flory și cat este tariful ca vad ca nu raspunde la telefon si unde mai are locația ca am vazut și anul trecut si acum ca inca este activa

Mai colegu.....locația e unde spune colegul.de mai sus....dar la servicii.....sa nu ai așteptări mari....scorul e 150 Nr......cu riscul de a deranja pe aici.    eu mi am spus doar părerea.......cu ....oral umed.....atenție...la sateliți......nu ai sa vezi......dar ...daca ești așa la început....și îți plac maturele....merge incercat

Postat
Acum 4 minute, johnbraila a spus:

Mai colegu.....locația e unde spune colegul.de mai sus....dar la servicii.....sa nu ai așteptări mari....scorul e 150 Nr......cu riscul de a deranja pe aici.    eu mi am spus doar părerea.......cu ....oral umed.....atenție...la sateliți......nu ai sa vezi......dar ...daca ești așa la început....și îți plac maturele....merge incercat

Femeia are școala....e și normal.   te face din vorbe daca ești biban ...nu te da afara.   nu te grăbește ..  dar .....daca te tine.   recomand pe la spate...și să i dai tare....in ciuda......daca faci așa....refuza la ora

Postat
Acum 4 minute, johnbraila a spus:

Femeia are școala....e și normal.   te face din vorbe daca ești biban ...nu te da afara.   nu te grăbește ..  dar .....daca te tine.   recomand pe la spate...și să i dai tare....in ciuda......daca faci așa....refuza la ora

Aștept și alte păreri. ...poate doar cu mine a fost asa

• Telefon: 0787278895
  • Oras:br
  • Telefon: 0787278895
  • Oras:br
Postat

da colegu mersi am reusit sa dau de ea pe la 2.30 și la 3,15 minute am fost la ea pentru un numar și mie de cum am intrat mea vorbit frumos și a vazut ca tot ce vorba imi spune nu ma blocheaza iam dat tare in toate pozițiile femeia știe meserie știe sa te faca sa te relaxezi și sa te simți bine și sa te faca sa finalizezi prosoape curate gel de duș 

note oral 9 cu umed cu atenție la sateliți și gemete

la normal protejat  9 da contre și eu nu sunt nici incepator nici profesionist ca nu ma duc mereu la excorte ma duc foarte rar

de revenit eu zic ca da ca mie imi plac și maturile și fetele astea tinere care sunt pe la noi 

Postat
Acum 41 minute, lauren a spus:

da colegu mersi am reusit sa dau de ea pe la 2.30 și la 3,15 minute am fost la ea pentru un numar și mie de cum am intrat mea vorbit frumos și a vazut ca tot ce vorba imi spune nu ma blocheaza iam dat tare in toate pozițiile femeia știe meserie știe sa te faca sa te relaxezi și sa te simți bine și sa te faca sa finalizezi prosoape curate gel de duș 

la normal protejat  9 da contre și eu nu sunt nici incepator nici profesionist ca nu ma duc mereu la excorte ma duc foarte rar

de revenit eu zic ca da ca mie imi plac și maturile și fetele astea tinere care sunt pe la noi 

Da colegu ....am zis....poate doar cu mine nu a fost oralul umed și cu atenții.....asta e.....mă bucur că la tine a fost ok.....

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat
La 22.04.2025 la 16:51, johnbraila a spus:

Cum 150 lei tragerea! Maxim 100 ar merita,!

Postat
On 4/22/2025 at 6:11 PM, lauren said:

Cam câți ani are?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...