Sari la conținut

Bruneta focoasa 0739550886

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna dragilor , ma numesc Giulia , am 20 de ani si sunt noua in acest domeniu . Despre mine pot sa spun ca sunt o fata dulce , senzuală, pasională, cu mult bun simt .

Imi place mult ceea ce fac iar asta se va resimți în clipele pe care le vom petrece împreună.

Ca servicii va pot oferi masaj senzual , erotic , oral pasional , normal protejat , diferite poziții si fantezii GFE

Momentan sunt disponibila doar pentru outcall

Cadou : 400 1h , 200 30 min

Va astept cu drag

post-280900-0-67749200-1544536545_thumb.jpeg

post-280900-0-67522600-1544536558_thumb.jpeg

post-280900-0-72304000-1544536579_thumb.jpeg

post-280900-0-93815100-1544536599_thumb.jpeg

Postat

sa scrie repede unu care s-a incumetat sa incerce ... 

Postat

presupun ca la 400 faci fin orala, inghiti, accepti fin pe fata, DT si alte deliciosenii!!! nu bby??

Nup.serviciile mele sunt in anunt.Daca vrei mai multe detalii,suna ma sau da un sms

Postat

400 fara taxi si hotel?

400 cu taxi,hotelul clar il plateste clientul.Nu este nimeni obligat sa dea.

Fiecare isi face pretul cum si cat vrea

Cine vrea sa de bine cine nu,asta este.Eu nu oblig pe nimeni

• Like 1
Postat

ba da cand am vazut-o asa cioara si slaba am zis direct

asta de-a lu codered =))

Auzi ma da tu alta treaba nu ai??de ce esti asa frustrat??probabil ti a dat muie vreo cioara si nu te a platit.

Te inteleg ca nu ti permiti sa futi si tu ceva.da cel putin nu mai comenta aiurea.pupa-mi-ai cuibarul😗

Postat

dar tu cand ai futut ciorile alea de pe Decebal, ai uitat ? ipocritule

Nu ti bate capul cu asa ceva,am intalnit destui ca el "tari in tastatura" probabil ii plac slim fit-urile de 200+ kg

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Poti sa raspunzi si la intrebarea mea?

FK Oferi?

Ce program ai?

Ce inaltime si ce greutate ai?

Postat

Auzi ma da tu alta treaba nu ai??de ce esti asa frustrat??probabil ti a dat muie vreo cioara si nu te a platit.

Te inteleg ca nu ti permiti sa futi si tu ceva.da cel putin nu mai comenta aiurea.pupa-mi-ai cuibarul

Eeeeee, vezi cum este treaba..... Gărgăriță, pisucuta.. Motănel cu astfel de ieșiri nu faci altceva decât sa scazi încrederea, reputația și iz'ul tău de dama fina.... Sfatul meu este sa ignori astfel de com'uri altfel te vei scufunda și tu împreună cu protagoniștii în mizerie... Și este păcat ca o don'soara ca tine sa pățească una ca asta..

Postat

Eeeeee, vezi cum este treaba..... Gărgăriță, pisucuta.. Motănel cu astfel de ieșiri nu faci altceva decât sa scazi încrederea, reputația și iz'ul tău de dama fina.... Sfatul meu este sa ignori astfel de com'uri altfel te vei scufunda și tu împreună cu protagoniștii în mizerie... Și este păcat ca o don'soara ca tine sa pățească una ca asta..

Nu sunt obligata sa tac in fata unui tampit.totusi ai dreptate,nu o sa mai bag in seama

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...