Sari la conținut

Oradeanca curioasa 0746505823

Postări Recomandate

Postat

tanara frumoasa cu un aspect fizic placut am 57 de kg,1.73 inaltime,ochii verzi,par saten spre blond sanii de marime normala si un fund bombat astept sa ma suni!!!

Asa suna anuntul donmisoarei cu pricina, si intrigat find de poze am cercetat webu sa vad daca iese ceva si a iesi http://nimfomane.com/forum/topic/12264-domnisoara07515663220746505823/?hl=0746505823 acesta find rezultatul. Deoarece nu am auzit nici o alarma majora rasfoind recenziile am sunat la numarul afisat sa aflu detalii despre servicii/preturi/locatie etc. si am aflat ca anuntul desi este valabil fata inca nu este in cluj si mai tris te atat nu ii sigur ca vine, zice ca a postat anuntul pe post de "studiu de piata" cu alte cuvinte ma intrebat unde am vazut anuntul si cand am zis ca in cluj mi-a raspuns ca voia sa vada daca o suna lumea si daca ii renteaza excursia pe meleagurile noastre sau nu.

Eu spor sa ii renteze si sa ne renteze si noua

Daca am omis ceva ziceti

Spor la inmuiat bastonu si numa bine

post-27907-0-18292000-1366302809_thumb.jpg

post-27907-0-84428100-1366302822_thumb.jpg

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

ai omis faptul ca trebuia sa deschizi topicul la intrebari si rsp...nicidecum aici. sper ca vei fi mai atent pe viitor.

• Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Sper sa treaca si prin Cluj macar odata deoarece banuiesc ca ar fi doritori.Intotdeauna sunt doritori de ceva nou si frumos.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.