Sari la conținut

Georgiana 0743454257 21 ani

Vizitator georgiana ch

Postări Recomandate

• Oras:CLUJ
Postat

am unit topicele

Pisicut ti-am trimis un raport, nu vrei sa il vezi?

• Like 1
  • Oras:....
Postat

Pe topicul acesta nu voi mai posta. Insa il las deschis pentru a posta "detectivii" orice dovada pentru acuzatiile pe care le tot invart pe aici. Mulțumesc celor care mi-au luat apararea, stiind si ce fel de om sunt si faptul ca unii de aici au interese in a ma denigra. Va doresc liniste si motive de bucurie in fiecare zi.

Bineînțeles . Tu ești o victima :(

Și conturile false din spatele cărora injurai oe aici sunt la fel de nevinovate ca și tehnicile tale de manipulare. Și da , Scorpionii sunt detectivi și au o inteligenta nativa uimitoare și o intuiție extraordinara . Cum am și dovedit . Am simțuri chiar și virtuale .

• Like 2
Postat

Și Capricornii sunt inteligenți dar dar doar dacă nu au un scorpion prin preajma :))))

Așa ca nu te pune cu cine te-ncurci ... :*

• Like 3
  • Administrator
Reputație: 114573
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

@georgiana ti-am banat cele trei conturi clone cel cu @iris , @domul gheorghe si @georgiana 0743454257

scrie direct de pe contul tau

:wave

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Maximus o fi tot Georgiana sau Peștele cum am bănuit eu ? Sunt curioasa in viitor ce se va dovedi

Postat

O sa spună ca ești invidios :))))

O sa-mi fie dor de mirosul de cafea de dimineata

• Like 1
Postat

O sa-mi fie dor de mirosul de cafea de dimineata

o sa îmi fie dor de contul ala cu domnul Gheorghe :( chiar îmi plăcea
  • Like 1
Postat

Lasă ca își face ea alt cont :)))) dar îl detectez eu , ca apare jos cu scrisul înclinat :))))) dar nu știe ea de astea

• Like 2
Postat

Lasă ca își face ea alt cont :)))) dar îl detectez eu , ca apare jos cu scrisul înclinat :))))) dar nu știe ea de astea

Totusi prea multa liniste, Maximus nu mai apare? Ce plm, inainte imi placea mai mult :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Totusi prea multa liniste, Maximus nu mai apare? Ce plm, inainte imi placea mai mult :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

fix asta ma întrebam și eu acum :))) dar sa nu atragem spiritele negative .

Sunt sigura ca acum își calculează bine afirmațiile , cum obișnuiește el 99 la suta înjurături :))))

Postat

Mai exact , o pierdere de Timp. Dar dacă lui așa ii place ....

isi face si el rebranding in discutii, pentru ca in interiorul lui este un om ok, sa-i uram succes

• Like 1
Postat

isi face si el rebranding in discutii, pentru ca in interiorul lui este un om ok, sa-i uram succes

desigur.

Scuze , Geo de Off- topic . M-am retras frumos , elegant , corect , corespunzător :))) !

post-247432-0-30077200-1558637462_thumb.jpeg

• Like 2
  • Oras:România
  • Oras:România
Postat

o sa îmi fie dor de contul ala cu domnul Gheorghe :( chiar îmi plăcea

Da de mine nu ți-e dor ?Ahaaa te - am gasit si aici. Uratooooooo
  • Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Sin City
  • Oras:Sin City
Postat

Sper ca s-a terminat telenovela asta...dar stau si ma intreb...mai..ce caracter sa aiba o femeie,sa foloseasca asemenea cuvinte,acum ca am aflat ca in spatele la Domnul Gheorge tot ea statea,urat caracter,si oare  Asta e adevaratul chip al Georgianei ch?  :no2  Tare ma tem ca da    :slap2

• Like 2
Postat

Sper ca s-a terminat telenovela asta...dar stau si ma intreb...mai..ce caracter sa aiba o femeie,sa foloseasca asemenea cuvinte,acum ca am aflat ca in spatele la Domnul Gheorge tot ea statea,urat caracter,si oare  Asta e adevaratul chip al Georgianei ch?  :no2  Tare ma tem ca da    :slap2

eu când v-am zis m-ați făcut invidioasa
  • Like 3
Postat

Si cind te gindesti ca la un momentdat i-ai luat apararea, bravo fii un futacios atent, stima

• Like 1
  • Oras:Ardeal
Postat

Georgiana a.k.a domnul gheorghe

nu te mai enerva ca faci riduri. =))

Eu acum o luna am spus asta. 

Bai ImiPlacePula, bun, esti de la Oradea si n-ai dinti in gura :)

O sa te pun sa-mi numeri ridurile, ai putina rabdare :)

Au mai fost ca tine si ca enjoypula, care au crezut ca nu pot fi gasiti :)

Doar atat te rog, ai putina rabdare :)

Si iata raspunsul ei de domnisoara stilata si rafinata. 

No comment. =))

• Like 2
Postat

Eu acum o luna am spus asta. 

Si iata raspunsul ei de domnisoara stilata si rafinata. 

No comment. =))

Fata asta o vrut sa reinventeze meseria de curva, ea dorea bani da sa nu se futa, sa ne uitam la ea cit e de frumoasa, dar a esuat lamentabil, zero lei zero prestatie, oare ce face ea de acum inainte\

cum isi plateste datoriile, ca le are, oare o mai tine Briana?Si daca nu ce face, inapoi la poiata.ce ti-ai dorit Georgiana asta ai primit

• Like 2
Postat

Fata asta o vrut sa reinventeze meseria de curva, ea dorea bani da sa nu se futa, sa ne uitam la ea cit e de frumoasa, dar a esuat lamentabil, zero lei zero prestatie, oare ce face ea de acum inainte\

cum isi plateste datoriile, ca le are, oare o mai tine Briana?Si daca nu ce face, inapoi la poiata.ce ti-ai dorit Georgiana asta ai primit

Si a mai fost si declarata utilizatorul lunii. E tare asta. =))
Postat

Si a mai fost si declarata utilizatorul lunii. E tare asta. =))

Făcea trafic ... :))) după ce s-a terminat telenovela , i-au fost banate* clonele ;)

• Like 2

Postat

Mie îmi spui de pisicuts ? :))))? Crezi ca el era așa prost și nu știa ca e tot ea? Dacă am stiut eu , după scrisul înclinat (același ip folosit la același topic, dar după conturi diferite ) , dar el care e administrator și conduce platforma :)))))

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...