Sari la conținut

Georgiana 0743454257 21 ani

Vizitator georgiana ch

Postări Recomandate

Vizitator anymu_
Reputație: 0
Postat

Vă spun sincer că nu credeam că Georgiana ar fi domnu Gheorghe, am cunoscut-o, pur și simplu sunt fără cuvinte, doar când mă gândesc la câte jigniri, insulte, amenințări cu privire la viata noastră personală. Cât s-a ținut scai după mine pe alte topice acuzându-ma de recenzii false, reduceri și alte mizerii, împreună cu maximusm75. Pentru ce? Pentru simplul fapt că nu a putut accepta că nu poate mulțumi pe toată lumea?

Mie unul mi-a ajuns, mi-e silă deja, s-a ajuns mult prea departe.

Vă doresc o seară plăcută!

• Like 2
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Vă spun sincer că nu credeam că Georgiana ar fi domnu Gheorghe, am cunoscut-o, pur și simplu sunt fără cuvinte, doar când mă gândesc la câte jigniri, insulte, amenințări cu privire la viata noastră personală. Cât s-a ținut scai după mine pe alte topice acuzându-ma de recenzii false, reduceri și alte mizerii, împreună cu maximusm75. Pentru ce? Pentru simplul fapt că nu a putut accepta că nu poate mulțumi pe toată lumea?

Chiar ca este foarte placuta. Nu si pentru ea insa.

Ii dedic insa o melodie frumoasa

https://youtu.be/0UT2E7o5Gkw

=))

• Like 1
  • Oras:CLUJ
Postat

Eu am spus mai demult, in 22 ianuarie a aparut dl gheoghe, ea atunci venea spre Cluj cu speranta de imogatire, dar vre ca nici pula nu o supt , da sigur bani nu o facut,sau o supt, dar nu o facut bani, si brusc o marit pretul, supt pula cu mat 200, si de atunci pula bani

Postat

Chiar ca este foarte placuta. Nu si pentru ea insa.

Ii dedic insa o melodie frumoasa

=))

Dar are un sponsor, oare cine stie cine e sponsorul? sa o spun in seara asta , sau telenolela, o las pe miine

• Like 2
  • Oras:....
Postat

Dar are un sponsor, oare cine stie cine e sponsorul? sa o spun in seara asta , sau telenolela, o las pe miine

cine știe , cunoaște :)))) !
  • Like 2
Postat

Geo , mai ești cu noi ? Nu era mai frumos sa nu ma jignesti și sa nu fii parșivă și prefăcută sa o dai in invidie și alte minciuni ? Ma jur ca te lăsam in pace sa fraierești oe cine vrei , dar m-am ținut de capul tău sa îți arat ca nu e okay sa subestimezi un scorpion niciodată , mai ales ca sunt foarte răzbunători și țin cu dreptatea .

• Like 1
Postat

Esti sigura ca stiu?

știi ca eu nu dau din casa referitor la ceea ce nu include persoana mea și unde nu sunt implicată . :)
Postat

Dar oare frumusetea pamintului ce face de nu mai scrie nimic?cred ca doarme, sa nu ii mai tulburam somnul.Ines te rog liniste  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Este in dubii . Sa înjure sau sa facă oe victima . Eu zic sa fie naturală , e cel mai okay așa .

• Like 1
Postat

Este in dubii . Sa înjure sau sa facă oe victima . Eu zic sa fie naturală , e cel mai okay așa .

ma lasi sa-i transmit ceva domisoarei?

• Like 1
Postat

ma lasi sa-i transmit ceva domisoarei?

nu ma bag in deciziile altora :)))
Postat

nu ma bag in deciziile altora :)))

Ok, multumesc, Georgiana, Iris, cum vrei tu sa-ti spui, iti doresc noapte buna si sa dormi fumos.Cred ca ai luat lectia, ai invatat-o si acum o recitesti.Nu ai pierdut nimic, decit citeva pule in gura, cu mat,dar de acu inainte fii desteapta, si meri inpula mea

• Like 1
  • Administrator
Reputație: 114571
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Mie îmi spui de pisicuts ? :))))? Crezi ca el era așa prost și nu știa ca e tot ea? Dacă am stiut eu , după scrisul înclinat (același ip folosit la același topic, dar după conturi diferite ) , dar el care e administrator și conduce platforma :)))))

ce-ti mai place cearta si intriga inesuka :))

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

ce-ti mai place cearta si intriga inesuka :))

și Razbunarea .

Măcar 3 defecte sa am și eu , ma simteam extraterestru dacă aveam numai calități .

• Like 1
Postat

Cel mai mult îmi place când sunt subestimată , ca sa îmi arat Abilitățile de detectiv . La cerere , bineînțeles . :)

• Like 1
Vizitator georgiana ch
Postat

Din cate vad, aici, o mica bisericuță face legea. Atata timp ca nu s-a pus o dovada pentru acuzațiile care mi-au fost aduse si mai ales, pentru ca nu se mai opreste aceasta gasca din incercarea de-a ma denigra, am sa cedez in fata acestei gasti. Nu mi-e rusine sa recunosc ca nu pot infrunta singura aceasta gasca. Întâlnirile nu au început si nu se termina cu acest forum. Stiti unde ma gasiti de acum.

Felicitari, inesuka, dorian, imiplace, enjoy, demon salvatore si inca vreo doi pe care nu-i mai tin minte: ati castigat. De luni nu voi mai intra pe forum acesta. Sincerele mele felicitări! Cat despre domnul gheorghe, nu sunt eu. Unde am fost eu, am recunoscut. Cozonaq, am sters cu buretele conflictul, multumesc pentru ce ai scris. Ma mir ca nu au zis ca si tu esti pestele meu. Maximus, imi pare rau ca ai intrat in rahatul asta din cauza mea si iti multumesc si tie pentru ca ai incercat sa ii infrunti. Va doresc tuturor liniste.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Bun, dau sa comentez si ce sa vezi?

Pisicutz alias Inesuka, mi-a banat contul.

Eu sunt, domnul Ghoerghe.

Pentru mine este clar, asta i-a luat contul Inesukai ( pentru ca poate ) si face gargara de pe contul ei.

De aia e in vacanta pizda si nu e de gasit la telefon  :laugh2

Si uite asa incearca sa ne oblige pe cativa sa ne platim conturi de "smecheri"  :laugh2

A devenit atat de evident ca printre stimabili pe aici, sunt niste frustrati, obsedati, care n-au alta viata decat forumul asta si chiar cred ca sunt un fel de zmei pe aici.

Ia zi mai piscutz mai, ti-au scris zdrentele astea care o iubesc pe fata asta si sufera din dragoste neimpartasita si ti-au propus o intelegere?

Sa cumpere "cont" de la tine, dar sa le faci jocul?

Hai fii tu asa un alt dumnezeu, dar cinstit, nu ca anymatoarea pizdii, si spune clar, care e interesul tau?

Macar din respect pentru stimabilii care au bagat bani in cont, crezand ca acesta este un forum adminstrat de un om integru  :laugh2

Apoi, ia spuneti mai copii mai, ce ati demonstrat?

Care e demonstratia, ca n-am inteles.

Nici o singura dovada la toate acuzatiile pe care le-ati adus, mai ales tarfa aia de inesuka. 

Ca si-a facut mai multe conturi, ca nu stiu ce. 

Pai am vazut ca fata a recunoscut.

Si la cat o haituiti, cum naiba sa nu-si faca?

In rest, ce dovezi aveti pentru acuzatiile pe care le-ati tot aruncat pe aici?

Dorian, e clar de tot de ce e atat de disperat si vomita laturi aici non-stop si fericit cand il sustii in demersul asta imebil si libidinos, a fost ultimul de pe lista Georgianei si probabil nu l-a mai primit  :laugh2

Suferi retardatule?

De fapt este prea evident ca suferi  :laugh2

Pisipizda, poti sterge si contul asta, ca stii ce fac pe el, nu?

Exact! ce faci si pe tine  :laugh2

Aaa, daca tot va tine pula sa faceti voi demonstratii si mai ales vreti dovezi, va tine pizda sa ne intalnim toti astia care sunteti zmei, sa facem o poza si sa o postezi mai pisicuta mai, aici, pe forum? 

Sa vada toata lumea cine sunt.

Sa fie inca o dovada ca fata asta minte si ca e parsiva, iar voi sunteti niste integri si niste imaculati si mai ales, niste minunati.

Mi-e scarba!

• Minus 2
Postat

Dacă am simtul observației dezvoltat și sunt inteligenta asta nu înseamnă ca eu am acces la platforma forum ului . Lăsat vrăjeala .

Nu doar ca citesc cărți , ci și oamenii printre rânduri ;)

Ma rog, dar dacă tu vrei sa crezi ca sunt pisicuts , ești liberă de alegere . Atunci pune niște poze xxx ,reale , cu tine , cum ar zice el, jos textila ! Ca sa îl citez :))

hasta la vista , bby ;) !

Mai ai de mâncat vrăjeala pe pâine dacă vrei sa îți iasă vreun joc . Tehnica asta n-a fost buna, știi ce zic ?!

Vizitator aiudeanu
Postat

Credeam ca tuturora ne-a ajuns, dar vad ca melodrama de 2 bani continua, TRAIASCA TRAFICUL !

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

știi ca eu nu dau din casa referitor la ceea ce nu include persoana mea și unde nu sunt implicată . :)

post-292107-0-57636800-1558681344_thumb.jpgNu ți-e dor de mine urâtooooo?

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

:) du-te ma-n pizda ma-tii de jegos infect. ai facut ma muistule recenzii fake! pana si marele dorian ti-a zis ma muie ca ata ai facut! :)). prostu' pulii! ce amenintari ma muistule la viata ta personala? nu tu erai cu sfaturile? cu triplura la parfum?:))))))))))) tu esti mai jegos decat curva suprema=inesuka! o adunatura de lepre in plm care si-au luat o megamuie! eu i-am zis georgianei sa nu mai intre in polemici cu voi! sunteti niste megajegosi in plm. pana la urma a ajuns sa isi dea seama singura ca haita asta a muistilor e prea mare! in rest. ma doare-n pula de voi! pe tine te-am deconspirat :) in plm ma intreb oare a cata oara ca esti un faker! asta te doare pe tine muistule! ca ai fost deconspirat! dar eu tot zic ca 'influenta' ta pe aici e fix pula!

P.S. ba anymule zi-ne te rog cum se fute mini? apropo ai vazut ca a 'disparut' de pe aici? :). 

P.S. ma cac pe tine anymule! si pe toate clonele tale! du-te-n pizda ma-tii 'dincolo' . aici esti doar un FAKER!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...