Sari la conținut

Georgiana 0743454257 21 ani

Vizitator georgiana ch

Postări Recomandate

• Oras:Padure
  • Oras:Padure
Postat

N-am sa inteleg niciodată cum unii pot compara lucrurile cu oamenii. Cat despre saracii de care spuneam, poate am fost prea subtilă si atunci voi incerca sa fiu mai explicita, daca tot s-a trezit unul din ei sa faca reclama pe topicul meu altora. Este vorba strict despre cei care au incercat sa ma ironizeze si sa ma jigneasca, nu din disperarea ca nu isi deu intalnire cu mine pentru cadoul pretins de mine ( pentru ca oricum nu-s interesati de "protecție" ) ci de faptul ca le e frica sa nu mareasca pretentille domnisoarele care nu pun pret pe "protecție". Ceea ce ar reduce numărul de intalniri... pe luna sa zicem. Despre asta este vorba si atat. Asta e durerea lor, dar e josnic ceea ce fac. In fine, pentru mine deja din momentul asta este subiect inchis.

P.S. apreciez ca ai incercat sa calmezi situatia.

Am vazut ca INesuka ti-a dat plus. Sunt foarte dezamagit. Chiar mi-a placut modul tau de a gandi la inceput. Imi pare rau ca visul meu cu tine s-a facut cioburi. Asta e, 10 femei astepta acuma la usa mea!

Vizitator georgiana ch
Reputație: 0
Postat

Genial! Vreau sa te cunosc!

Mai ești pe la Cluj?

M.D.

Dragule, deocamdată mai sunt 😊

Vizitator georgiana ch
Postat

Frigul s-a întors, vremea e mohoâtă daarr asternutul meu e călduros si te asteaptă.

Deasemenea te asteapta prosoape de unica folosință, geluri de dus la alegere, deodorant, apa de gură iar daca obosesti te poti racori cu un pahar de suc sau apa. In acest apartament discret,modern, curat te astept eu, acoperită doar de o lenjerie intimă si un zambet cald.

Ps. Începând cu ora 17:00

Vizitator altu2
Postat

Frigul s-a întors, vremea e mohoâtă daarr asternutul meu e călduros si te asteaptă.

Deasemenea te asteapta prosoape de unica folosință, geluri de dus la alegere, deodorant, apa de gură iar daca obosesti te poti racori cu un pahar de suc sau apa. In acest apartament discret,modern, curat te astept eu, acoperită doar de o lenjerie intimă si un zambet cald.

Ps. Începând cu ora 17:00

Fata asta e aia din anul III de la secția Marketing de la F.S.E.G.A.?

• Oras:Cluj
Postat

Fata asta e aia din anul III de la secția Marketing de la F.S.E.G.A.?

Eu cred ca e la Stiinte politice., tot in cadru UBB

Vizitator georgiana ch
Postat

Am chef sa te spal, sa te masez, sa te simt. Oare ai chef de mine? ☺

post-281077-0-90069600-1550060255_thumb.jpg

• Like 6
  • Oras:Transilvania...
  • Oras:Transilvania...
Postat

Am chef sa te spal, sa te masez, sa te simt. Oare ai chef de mine? ☺

clean servis! :laugh2

esti o scumpa si o draguta!

• Oras:Ardeal
Postat

fa-i si o recenzie atunci daca asa de draga iti este :))))
Postat

fa-i si o recenzie atunci daca asa de draga iti este :))))

Una nu am vazut de la el, doar limbi in cur

• Like 1
Vizitator georgiana ch
Postat

Multumesc nicolas😊

• Like 1
Vizitator georgiana ch
Postat

Vrei sa fiu cadoul tau de sfântul Valentin?

post-281077-0-32633700-1550140968_thumb.png

• Like 8
Vizitator georgiana ch
Postat

Sper sa ai o zi frumoasa. Daca nu, vino sa ti-o fac eu. 😊

• Like 2
Vizitator georgiana ch
Postat

Bună dimineața voinicule! Te-am visat că m-ai luat in brațe, m-ai întins pe pat, mi-ai desfăcut toți nasturii cerului și ai coborât Raiul peste mine. M-am trezit, iar locul tău in patul meu e gol și rece. Te aștept să-l încălzești ☺

post-281077-0-83864800-1550308170_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Bună dimineața voinicule! Te-am visat că m-ai luat in brațe, m-ai întins pe pat, mi-ai desfăcut toți nasturii cerului și ai coborât Raiul peste mine. M-am trezit, iar locul tău in patul meu e gol și rece. Te aștept să-l încălzești ☺

Si eu te-am visat ca te-am intins pe pat si te sarutam si apoi tu imi faceai oral neprotejat pentru cei 200 de lei pe care i-am lasat discret pe masa.

Apoi a sunat alarma de la telefon si........ m-am trezit. Am respirat usurat ca a fost doar un vis. :D

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Sin City
Postat

Postat Astazi, 11:10

Bună dimineața voinicule! Te-am visat că m-ai luat in brațe, m-ai întins pe pat, mi-ai desfăcut toți nasturii cerului și ai coborât Raiul peste mine. M-am trezit, iar locul tău in patul meu e gol și rece. Te aștept să-l încălzești ☺                                                                                                                                                                   Viseaza in continuare. Noi deschidem ..nasturii cerului..    :laugh2   la alte fete cu pret si servicii mai bune ca ale tale                         

• Like 1
Vizitator georgiana ch
Postat

Sunteți vreo 3-4 aici, care puteti "desface" si conturile bunicilor si ale părinților si tot nu ati avea sansa sa ma cunoașteți, apai sa ma si atingeti🙂 Dar, visatul e gratuit 😂 Urat e sa te roada pizma, roade ficatul 😂

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator georgiana ch
Postat

*Urat e sa te roada pizma, distruge ficatul 😂

• Minus 1
Postat

Ce sa fac, daca te tot vad up.trebuie sa iti tot raspund daca vad ca nu te prinzi.Toata lumea iti spune ca nu ai servicii de banii aia,eu cel putin nu vreau sa ma iei de prost,noi mergem la fete si fara sa existi tu,la noi sunt banii,si hai sa presupunem prin absurd ca as vrea sa imi satisfac curiozitatea si sa vad ce stii,as veni cand as vrea la tine si habar nu ai avea,nu am nevoie sa desfac conturile bunicilor cum zici tu,ca sa vin sa te cunosc.Insa eu nu perseverez in prostie asa cum faci tu.Vorba aceea  Daca esti prost de mic,Cand esti mare numa te joci. Ai impresia ca suntem invidiosi si nu ne permitem de aceea nu venim la tine? Ghici ce?   E plina piata de fete,si frumoase si cu servicii ok,dar tu habar nu ai de asta se pare.La cati clienti ai..se vede ca esti asa ocupata incat tot pe forum stai.Good job  Lasa fetele destepte sa faca bani,tu stai si chibiteaza   Uite si o dedicatie pentru tine      https://www.youtube.com/watch?v=onWf4_yl-pY

• Like 1
Vizitator georgiana ch
Postat

Auzi, desteptaciunea secolului. Numai o proasta n-ar intelege ca voi astia 3-4 sunteti disperati sa cobor pretul, nu ca sa veniti la mine, ci ca sa nu ridice prețurile alea la care mergeti voi, aproape gratis. Ca sa va permiteti in continuare sa faceti vizite. Altfel, in loc sa mergeti de 10 ori pe luna, o sa mergeti de 3 ori. Asa-i ca sunteti disperati? De încercati cu atata disperare sa le faceti pe altele sa inteleaga ca sunt DESTEPTE pentru ca va ofera voua servicii "multe si de calitate" pe bani putini?! Si daca nu te-ai prins, nu pentru tine am raspuns, deșteptul secolului, bogatanule, minuatule si deosebitule 😊

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Auzi, desteptaciunea secolului. Numai o proasta n-ar intelege ca voi astia 3-4 sunteti disperati sa cobor pretul, nu ca sa veniti la mine, ci ca sa nu ridice prețurile alea la care mergeti voi, aproape gratis. Ca sa va permiteti in continuare sa faceti vizite. Altfel, in loc sa mergeti de 10 ori pe luna, o sa mergeti de 3 ori. Asa-i ca sunteti disperati? De încercati cu atata disperare sa le faceti pe altele sa inteleaga ca sunt DESTEPTE pentru ca va ofera voua servicii "multe si de calitate" pe bani putini?! Si daca nu te-ai prins, nu pentru tine am raspuns, deșteptul secolului, bogatanule, minuatule si deosebitule 😊

Eu zic să te calmezi.Cu așa atitudine sigur nu mai deschide nimeni portmoneul.

• Like 1
Postat

De ce ma obligi oare sa ma cobor la nivelul tau?Eu nu te-am facut nicicum pana acum. Tu pizda proasta,ma doare in pula de tine,tocmai ti-am spus ca sunt fete destule,si avem unde merge,nu esti tu buricul pamantului.Tu pune ce pret vrei,eu decid daca ma duc la tine sau nu.Ai inteles? si termina cu prostia asta si lucreaza si tu ceva,nu mai sta pe forum,ca pe mine nu ma tine pula sa fut cati bani am,nu sunt muritor de foame ca tine.Sau poate o faci din placere,atunci imi retrag cuvintele.Pana atunci,gura mica

Postat

Hmmm, sigur o sa te vizitez cu prima ocazie cand ajung in Cluj ,ce sa zic putin galagioasa pe aici,areti bine sper sa fi o companie placuta ,mersi colegilor ca mi-ati atras atentia asupra acestei fete...o zi buna tuturor iar pe tine te pup georgiana :kiss2 

Postat

Doar atat iti mai spun georgiana.Intre tine si colega ta Briana este o diferenta ca de la cer si pamant din toate punctele de vedere, atat ca servicii cat si ca atitudinea aici pe forum, desi pretul este la fel. Eu si altii ne-am expus punctul de vedere intr-un mod elegant dar tu continui sa ne jignesti. Ai putea invata cate un pic de la colega ta. Succes.

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...