Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 sunt multe fete frumoase dar nu toate au caracter !Tu te-ai găsit să vorbești despre caracter? :(Și nici măcar frumoasă nu ești!! :cry2 1 1 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 22, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Mai 22, 2019 Tu te-ai găsit să vorbești despre caracter? :(Și nici măcar frumoasă nu ești!! :cry2 :)))))) eu chiar am caracter și cine ma cunoaște știe . NU mai lua partea femeilor cu proxeneți ca nu e cazul . Link spre comentariu
dorian3 Reputație: 174 Postat Mai 22, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Partajează Postat Mai 22, 2019 o sa creadă lumea ca ne cunoaștem . Dar nu. Avem vreme 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 :)))))) eu chiar am caracter și cine ma cunoaște știe . NU mai lua partea femeilor cu proxeneți ca nu e cazul .Nu am partea nimănui dar cum Dumnezeu' ai tu tupeul ăsta să vorbești despre caracter???Tu?! Tocmai tu te-ai găsit? :laugh2 În primul rând vreau să mă lămurești și pe mine... Ce ți-a făcut ȚIE PERSONAL fătuca asta? Ce ți-a făcut? Nu îi iau apărarea, din punctul meu de vedere a gafat-o în vizita ei la Timișoara și am criticat-o pentru asta.Îi înțeleg pe cei care o blamează, au motivele lor... Fiecare cu al lui în parte. Dar tu? Tu ce cauți aici? Ești în vacanță la Rin în parcare și te-ai încurcat în timp ce numărai mașinile din parcare, sau? :) Vezi-ți mă Inesuka darling de treburile tale!!Bine...toată lumea știe că tu nu ai nici o treabă cu absolut nimic! :) 1 1 Link spre comentariu
dorian3 Reputație: 174 Postat Mai 22, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Partajează Postat Mai 22, 2019 Nu am partea nimănui dar cum Dumnezeu' ai tu tupeul ăsta să vorbești despre caracter???Tu?!Tocmai tu te-ai găsit? :laugh2 În primul rând vreau să mă lămurești și pe mine... Ce ți-a făcut ȚIE PERSONAL fătuca asta?Ce ți-a făcut?Nu îi iau apărarea, din punctul meu de vedere a gafat-o în vizita ei la Timișoara și am criticat-o pentru asta.Îi înțeleg pe cei care o blamează, au motivele lor... Fiecare cu al lui în parte.Dar tu?Tu ce cauți aici?Ești în vacanță la Rin în parcare și te-ai încurcat în timp ce numărai mașinile din parcare, sau? :) Vezi-ți mă Inesuka darling de treburile tale!!Bine...toată lumea știe că tu nu ai nici o treabă cu absolut nimic! :)Hey prietene, aici nu e vb de Ines, hai sa lasam ce a fost. scriu ca si pacifist, Multumesc 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 Păi tocmai că nu este vorba despre ea :)Da' fix ea s-a găsit să vorbească.Mult și...Inesuka style! :) 1 1 Link spre comentariu
dorian3 Reputație: 174 Postat Mai 22, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Partajează Postat Mai 22, 2019 Păi tocmai că nu este vorba despre ea :)Da' fix ea s-a găsit să vorbească.Mult și...Inesuka style! :)Adevarul ca il are :) 1 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 22, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Mai 22, 2019 :) Link spre comentariu
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 are pula mea in gura 1 Link spre comentariu
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 iaute catelu inca o linge in pizda pa hoasca asta baatrana dupa ce si-a batut joc da el ca de ultimu prost =)) Link spre comentariu
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 sa moara pestii mei daca am dispozitia necesara sa citesc ce s-a scris pe aicimaximus are dreptate, a ghicit-o pa proasta din primaare 30 de ani degeaba 1 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 22, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Mai 22, 2019 Eu cred ca voi nu știți ce înseamnă sa îți Bati joc :))) eu i-am pregătit o surpriza lui Maximus * Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 22, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Mai 22, 2019 Acum îmi bat eu joc de proxenet . Cum și-a bătut el joc de imaginea altor fete. Hihihi 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 Stai liniștită Inesuka darling, în ochii tuturor tu ai o imagine impecabilă! N'avea dă ce să ai vreo grijă... Bine, tu duci grija altora. :) 1 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 22, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Mai 22, 2019 Stai liniștită Inesuka darling, în ochii tuturor tu ai o imagine impecabilă! N'avea dă ce să ai vreo grijă... Bine, tu duci grija altora. :) singura grija o ai tu fata de mine și de Karinaa . Seara buna . Nu te bagă unde nu Cunoști ;) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 singura grija o ai tu fata de mine și de Karinaa . Seara buna . Nu te bagă unde nu Cunoști ;) Ai uitat să zici ceva și de Irina. :) 1 Link spre comentariu
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 ines da cand nu se mai drogheaza nu mai are niciun haz 1 Link spre comentariu
Vizitator aiudeanu Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 Nu se gaseste cineva sa inchida topicul asta, a devenit ceva penibil, ma mir ca cei care posteaza si au promis ca n-o vor mai face, nu se abtin totusi! Link spre comentariu
Vizitator georgiana ch Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 Pe topicul acesta nu voi mai posta. Insa il las deschis pentru a posta "detectivii" orice dovada pentru acuzatiile pe care le tot invart pe aici. Mulțumesc celor care mi-au luat apararea, stiind si ce fel de om sunt si faptul ca unii de aici au interese in a ma denigra. Va doresc liniste si motive de bucurie in fiecare zi. 1 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Mai 23, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 23, 2019 inesuka spune ce simti despre georgiana 2 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 23, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Mai 23, 2019 inesuka spune ce simti despre georgiana și-a pus data ei de naștere la contul domnul Gheorghe 😂😂😂 nu cred așa ceva . Eu când v-am zis .... 2 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 23, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Mai 23, 2019 Oe Timișoara cont fake cu IRIS , topic de asemenea . Pacat . Consideram Capricornii o Zodie mai isteață , dar tot Scorpionii sunt nr.1 3 Link spre comentariu
georgiana 0743454257 Reputație: 1 Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 Buna. Pentru programări, cu cel puțin 30 minute înainte mă găsiți la numarul de telefon 0743454257Îmi selectez musafirii!Serviciile sunt protejate!Mă găsiți și pe contul de insta: georgiana.lux, cu postari noi în fiecare zi. 1 Link spre comentariu
dorian3 Reputație: 174 Postat Mai 23, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Partajează Postat Mai 23, 2019 Oe Timișoara cont fake cu IRIS , topic de asemenea . Pacat . Consideram Capricornii o Zodie mai isteață , dar tot Scorpionii sunt nr.1https://nimfomane.com/forum/topic/134590-georgiana-0743454257/ rebranding? ( un scorpion) 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Mai 23, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 23, 2019 https://nimfomane.com/forum/topic/134590-georgiana-0743454257/ rebranding? ( un scorpion) am unit topicele 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum