Sari la conținut

Georgiana 0743454257 21 ani

Vizitator georgiana ch

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca

:) vezi ca ai uitat diacriticile! doar zic! e f bine ca stii! esti un om informat! vezi ca recenzii despre fata doar eu am pus! doar iti zic! :). daca esti asa mai 'sensibilut' nu ar fi rau sa incerci 'dincolo'! intreaba-l pe FAKERU anymu ce inseamna 'dincolo'. pana una alta fa si tu ceva recenzii. ca tot esti 'plangacios' asa ! aici e despre curve, futaiuri, muie. si la fete si in general! vrei 'curvasarie' curata? :))). visezi!  aici cu razboi ma sfredelitorule. nu am timp si nici chef sa urmarescu ce ai postat dar te intreb: ai futut ceva pe aci? ai vreo recenzie! daca raspunsul e DA. bravo tie! daca e NU ....mai 'taie' din aia cu curatenia. 

P.S. nu uita de diacritice! :). fii consecvent! curat am vrut sa zic:).

si am uitat sa iti zic ma schr.... eu scriu ce vrea plm. cand vrea plm. nu ma adresez unui membru anume:). indiferent ce stie unu sau altu. sau nu stie! 

@maximux75 - cred ca stim cu totii ce inseamna un cont sters. una e sa cauti niste poze cu dameza si sa dai peste puroi si alta este sa gasesti un topic curat.

@pisicule... legit zici... bn...

Link spre comentariu
  • Oras:CLUJ

Noutati de la Ploiesti https://nimfomane.com/forum/topic/106729-raluca-0738-559-208/page-5

https://nimfomane.com/forum/topic/83483-0724879456-briana-italiana/page-8

Unde sint divele noastre, una din Italia cealalta numai pe WP si Insta, ultima vrea numa cu poze pentru santaj, ca ea se protejeaza, o suge numai daca se filmeaza.PLM

• Like 1
Link spre comentariu

:))) ai de plm cat de bou poto fi! nu arati decat ca esti obsedat de ele:))). ca esti bolnav ba doriane! esti bipolar. a inteles toata lumea , de cel cu tata-n gura pan' la cel cu pula in gura ta ca GEORGIANA ti-a dat FLIT! TE-A REFUZAT! ai vrut 'sa o ajuti' si ea NU a vrut! ai vrut sa-i dai 10.000 lei sa se lase si ea a zis pas. a vazut ca esti BOLNAV. si nu s-a inselat! ce nu stia ea e cat de .avansata si grava' e boala ta! :))). acum dupa 3 zile de tacere si supt pula singur, cu gandul la cat de buna de pula e georgiana:)) le urmaresti peste tot. :))))))))))). cat de frustrat esti bolnavule?:)))))))))) vai de pula ta! BIPOLAR. DORIAN=BIPOLAR! 

Noutati de la Ploiesti https://nimfomane.com/forum/topic/106729-raluca-0738-559-208/page-5

https://nimfomane.com/forum/topic/83483-0724879456-briana-italiana/page-8

Unde sint divele noastre, una din Italia cealalta numai pe WP si Insta, ultima vrea numa cu poze pentru santaj, ca ea se protejeaza, o suge numai daca se filmeaza.PLM

Link spre comentariu

:))) ai de plm cat de bou poto fi! nu arati decat ca esti obsedat de ele:))). ca esti bolnav ba doriane! esti bipolar. a inteles toata lumea , de cel cu tata-n gura pan' la cel cu pula in gura ta ca GEORGIANA ti-a dat FLIT! TE-A REFUZAT! ai vrut 'sa o ajuti' si ea NU a vrut! ai vrut sa-i dai 10.000 lei sa se lase si ea a zis pas. a vazut ca esti BOLNAV. si nu s-a inselat! ce nu stia ea e cat de .avansata si grava' e boala ta! :))). acum dupa 3 zile de tacere si supt pula singur, cu gandul la cat de buna de pula e georgiana:)) le urmaresti peste tot. :))))))))))). cat de frustrat esti bolnavule? :)))))))))) vai de pula ta! BIPOLAR. DORIAN=BIPOLAR! 

Ma pula, am vreut sa-ti arat ca nu le pastoresti bine, carasule, esti un pestisor fara caracter, vad ca ma urmaresti mereu, stii ce:JET

Link spre comentariu
Vizitator shutupmax
Reputație: 0

:))) ai de plm cat de bou poto fi! nu arati decat ca esti obsedat de ele:))). ca esti bolnav ba doriane! esti bipolar. a inteles toata lumea , de cel cu tata-n gura pan' la cel cu pula in gura ta ca GEORGIANA ti-a dat FLIT! TE-A REFUZAT! ai vrut 'sa o ajuti' si ea NU a vrut! ai vrut sa-i dai 10.000 lei sa se lase si ea a zis pas. a vazut ca esti BOLNAV. si nu s-a inselat! ce nu stia ea e cat de .avansata si grava' e boala ta! :))). acum dupa 3 zile de tacere si supt pula singur, cu gandul la cat de buna de pula e georgiana:)) le urmaresti peste tot. :))))))))))). cat de frustrat esti bolnavule?:)))))))))) vai de pula ta! BIPOLAR. DORIAN=BIPOLAR!

Link spre comentariu

is convins ca asta ai vrut! ba sincer eu i-am zis ca e proasta ca nu ti-a luat aia 10 k:))). la cat de prost esti meritai o muie d'asta. eu vreau sa iti arat ca esti BOLNAV ba pula. ca se pisa lumea pe tine. vad toti cat esti de bolnav ba pula. daca tie iti place sa crezi ca 'esti urmarit' crede asta:). eu zic sincer ca doar ma pis pe tine. :). sunt convins ca multa lume vede si crede asta:). se vede 'din elicopter' ca esti dezinteresat:)))))))). ba pula recunoaste aici ca te-ai indragostit de fata si ai crezut ca o 'cumperi' cu 10 k pentru tine.:)))))))). dar ea nu s-a indragostit de tine ba muiane. ei ii place pula mai mult decat esti tu in stare sa pricepi. stiu de ce folosesti acel : JET. asta ti-ai luat tu d ela fata: JET. de la noi iti iei MUIE.muuulta MUIE.

P.S. si vezi nu uita : tine-ne la curent cu ce fac fetele! DA? ca altfel belesti pula , te biciuim in piata Unirii. deci hai...la munca. cerceteaza. baga tot ! 

Ma pula, am vreut sa-ti arat ca nu le pastoresti bine, carasule, esti un pestisor fara caracter, vad ca ma urmaresti mereu, stii ce:JET

• Minus 1
Link spre comentariu

is convins ca asta ai vrut! ba sincer eu i-am zis ca e proasta ca nu ti-a luat aia 10 k:))). la cat de prost esti meritai o muie d'asta. eu vreau sa iti arat ca esti BOLNAV ba pula. ca se pisa lumea pe tine. vad toti cat esti de bolnav ba pula. daca tie iti place sa crezi ca 'esti urmarit' crede asta:). eu zic sincer ca doar ma pis pe tine. :). sunt convins ca multa lume vede si crede asta:). se vede 'din elicopter' ca esti dezinteresat:)))))))). ba pula recunoaste aici ca te-ai indragostit de fata si ai crezut ca o 'cumperi' cu 10 k pentru tine. :)))))))). dar ea nu s-a indragostit de tine ba muiane. ei ii place pula mai mult decat esti tu in stare sa pricepi. stiu de ce folosesti acel : JET. asta ti-ai luat tu d ela fata: JET. de la noi iti iei MUIE.muuulta MUIE.

P.S. si vezi nu uita : tine-ne la curent cu ce fac fetele! DA? ca altfel belesti pula , te biciuim in piata Unirii. deci hai...la munca. cerceteaza. baga tot ! 

JET, nu vezi ca vorbesti fara sens? pestisorule, oricum tu ai zis ca le futi cind ai chef, eu le-am futut pe amindoua, cred ca tu nu; sigur nu ai avut chef.JET JIGODIE

Link spre comentariu
Vizitator shutupmax

is convins ca asta ai vrut! ba sincer eu i-am zis ca e proasta ca nu ti-a luat aia 10 k:))). la cat de prost esti meritai o muie d'asta. eu vreau sa iti arat ca esti BOLNAV ba pula. ca se pisa lumea pe tine. vad toti cat esti de bolnav ba pula. daca tie iti place sa crezi ca 'esti urmarit' crede asta:). eu zic sincer ca doar ma pis pe tine. :). sunt convins ca multa lume vede si crede asta:). se vede 'din elicopter' ca esti dezinteresat:)))))))). ba pula recunoaste aici ca te-ai indragostit de fata si ai crezut ca o 'cumperi' cu 10 k pentru tine.:)))))))). dar ea nu s-a indragostit de tine ba muiane. ei ii place pula mai mult decat esti tu in stare sa pricepi. stiu de ce folosesti acel : JET. asta ti-ai luat tu d ela fata: JET. de la noi iti iei MUIE.muuulta MUIE.

Link spre comentariu

Îi obsedat rau omu asta(Dorian),si-o facut cont cu shutupmax(s-o gandit ca poate,poate il face sa taca pe maximusm),si mai si plateste pt el. Ba omule tu esti obsedat de forumul asta,n-ai viata sociala?

ccc te-ai trezit?ars la somn, esti prost, cum sa am doua conturi.Alt pestisor, cit e comisionul?

Link spre comentariu
Vizitator shutupmax

Îi obsedat rau omu asta(Dorian),si-o facut cont cu shutupmax(s-o gandit ca poate,poate il face sa taca pe maximusm),si mai si plateste pt el. Ba omule tu esti obsedat de forumul asta,n-ai viata sociala?

Obositule, nici în cele mai urate vise ale tale nu ai vrea sa mă cunoști, sau vrei?!

Link spre comentariu

ccc te-ai trezit?ars la somn, esti prost, cum sa am doua conturi.Alt pestisor, cit e comisionul?

Stai linistit ca nu sunt niciun peste,da no acuma ce sa zici si tu ca ai vazut ca am dreptate,trebuia sa te justifici si tu cumva!

Link spre comentariu

Stai linistit ca nu sunt niciun peste,da no acuma ce sa zici si tu ca ai vazut ca am dreptate,trebuia sa te justifici si tu cumva!

Cu ce sa ma justific, vezi ca tu te-ai bagat ca musca in lapte, JET.

Link spre comentariu

Sau esti purtatorul de cuvint a lui Maximus, poate chiar curva lui, ii s... p...lui Maximus, iti place?

Link spre comentariu
Vizitator shutupmax

Vai de mine te pomenesti ca tu esti un fel de moartea din carpati,sa ii bati pe toti:))

Taci și mergi frumos pe burtă, ma fac că nu am citit ce ai scris de data asta. Fi cuminte că te arzi la degețel.

Link spre comentariu

Cu ce sa ma justific, vezi ca tu te-ai bagat ca musca in lapte, JET.

Ma jet-uiesc ba shutupmax ca oricum n-am nicio treaba nici cu tine si nici cu georgiana,da chestia ii ca ai putea sa fii mai putin obsedat de fata asta.

Link spre comentariu

Ma jet-uiesc ba shutupmax ca oricum n-am nicio treaba nici cu tine si nici cu georgiana,da chestia ii ca ai putea sa fii mai putin obsedat de fata asta.

Obsedat esti tu, te bagi in povestile oamenilor mari, hai JET si nu mai face presupuneri, pestisorule, sau sa-ti zic prietena lui MAX?Te freaca bine?

Link spre comentariu

Obsedat esti tu, te bagi in povestile oamenilor mari, hai JET si nu mai face presupuneri, pestisorule, sau sa-ti zic prietena lui MAX?Te freaca bine?

Io nu o sa ma iau in gura cu un prost ca ,cu un prost nu termini niciodata. Ceau!

Link spre comentariu

Io nu o sa ma iau in gura cu un prost ca ,cu un prost nu termini niciodata. Ceau!

Daca taceai filosof ramineai, te-ai bagat ca musca in lapte, amu ai luat-o, mai vrei? continua, nu mai vrei taci pe veci.Pestisorule

Link spre comentariu

Vizitator shutupmax

Și ce imi faci daca nu,imi sugi pula?

Nu mă prostule, hai ca iti desenez:). Te bagi ca și coiul în ceva care nu te privește. Măh, fi atent îți scriu acum ceva iar tu citește de zece ori dacă trebuie doar sa pricepi. Cu un drum poate citește și tontul celalalt și înțelege. Îți spun doar o dată și nu mai repet, defapt ți-o spun sub formă de întrebare. Vrei să te mânjesti cu tuș pe buricele degetelor?. Hai, acum la culcare, mi-am pierdut destul timp cu tine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...