Sari la conținut

Georgiana 0743454257 21 ani

Vizitator georgiana ch

Postări Recomandate

Ei,ei azi am reusit sa ajung si eu la Georgiana...ce sa spun ma asteptam la o fata frumoasa dar sincer Georgiana e o fata deosebit frumoasa chiar m-a surprins prin prezenta ei,acum contrar tuturor celor scrise si citite aici pe forum cu mine s-a purtat ft frumos de cand am ajuns la ea si pana am plecat,zambeste ,glumeste e prezenta ,te face sa te simti bine...eu zic ca m-am simtit bine la ea chiar daca a zis ca vorbesc mult :kiss2 .Te pup Georgiana !!!Pe data viitoare daca ma mai primesti.... :wink2

Te aștept cu drag!😊

Link spre comentariu
Vizitator ga971774
Reputație: 0

Mie mi se pare femeia deosebit de obraznică. Răspunsuri monosilabice de după coiu' stâng! Zero respect pt potențialii clienți! Nu i se poate trage un șut în p..dă să sară ca iepurii?☻

Chiar nu te înțeleg, de ce te chinui să înțelegi ceva ce nu poate fii înțeles? Cât despre șuturi... și le trage singură de vreo 9 luni cu un succes de neimaginat. Mă faci să scriu pe un topic unde am jurat că nu o mai fac veac. O seară faina

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Chiar nu te înțeleg, de ce te chinui să înțelegi ceva ce nu poate fii înțeles? Cât despre șuturi... și le trage singură de vreo 9 luni cu un succes de neimaginat. Mă faci să scriu pe un topic unde am jurat că nu o mai fac veac. O seară faina

Nu mai jura... ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...