Sari la conținut

yasmine 0721087611

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Striptease

Masaj de relaxare

Masturbare

Oral (protejat/neprotejat)

Finalizare:corporală sau normală

Deepthroat

Sex normal ( protejat)

69

Accept cupluri

Pret: 300 Ron 1/h, 200 Ron /30 min

Zona:Nerva Traian

Disponibila, pupici! Accept si finalizare orală extra(100lei) :*

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Recenzie:

Locatie, nerva Traian, garsoniera, curată, dar nu lux, este ok, are tot ce trebuie, nota 8

Fata: eu fiind amator de slim, facă sta pentru toti amărâții de slim, fata este extraordinara, drăguța, niște sâni cum îți este dat odata in viața sa vezi, putina burtica, nu este bbw, dar nu este slim, sa ne înțelegem, picioare frumose, fund mare și bombat, corp 8,5

Narațiunii: pe whatsapp, stabilit in același zi, m a așteptat așa cum am rugat-o, zâmbitoare, bine dispusă, curată, am făcut un dus înainte și după in dormitor cu un oral super tare, bun, atenție la “oo” sex între sâni, ceva de vis, am încercat și normal, prea putin pentru a conta, dar in acea pozitie( misionar) este ceva splendid de urmărit, am continuat cu oral unde am și terminat, continuând încă putin, exact ce se cerea la ora aia.

Note: sâni 10++++

Fund 8

Fata 8

On 9( cu cim)

Np 8,5( atat cât a fost)

Halatul 300 RON, o finalizare.

Are ceva tipa, ceva special, și este clar de revenit, pentru ca a făcut totul cu atâta pasiune și pofta

• Like 3
Postat

Recenzie:

Locatie, nerva Traian, garsoniera, curată, dar nu lux, este ok, are tot ce trebuie, nota 8

Fata: eu fiind amator de slim, facă sta pentru toti amărâții de slim, fata este extraordinara, drăguța, niște sâni cum îți este dat odata in viața sa vezi, putina burtica, nu este bbw, dar nu este slim, sa ne înțelegem, picioare frumose, fund mare și bombat, corp 8,5

Narațiunii: pe whatsapp, stabilit in același zi, m a așteptat așa cum am rugat-o, zâmbitoare, bine dispusă, curată, am făcut un dus înainte și după in dormitor cu un oral super tare, bun, atenție la “oo” sex între sâni, ceva de vis, am încercat și normal, prea putin pentru a conta, dar in acea pozitie( misionar) este ceva splendid de urmărit, am continuat cu oral unde am și terminat, continuând încă putin, exact ce se cerea la ora aia.

Note: sâni 10++++

Fund 8

Fata 8

On 9( cu cim)

Np 8,5( atat cât a fost)

Halatul 300 RON, o finalizare.

Are ceva tipa, ceva special, și este clar de revenit, pentru ca a făcut totul cu atâta pasiune și pofta

Mulțumesc frumos! Te pup si te îmbrățișez cu drag! :*

• Oras:CONSTANTA
  • Oras:CONSTANTA
Postat

Buna! Momentan nu sunt în București, cand ajung o sa anunț! Pupici :* :*

Bună!

Ești cumva la Constanța?

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Buna Yasmine!

Am fost și eu la fata asta superba duminica seara, doar ca din păcate eram cam grăbit și nu am putut sa ma bucur de prezenta ei decât pentru o jumătate de ora.

Yasmine e o fata înaltă foarte frumoasa la chip și cu niște sâni impresionanti, mari , tari și cu sfârcuri superbe.

Locație pe Str Nerva Traian, curată cu tot ce ai nevoie la dus.

Pat mare fără zgomote, ea m-a așteptat intr-o lenjerie roșie superba

Ca și note...

Aspect fata 10. Pe gustul meu , un pic plinuță dar la înălțimea ei nu strica, picioare lungi și subțiri plus sânii dementiali

Oral neprotejat, nu sunt fan dar a fost de nota 10 era cât pe aci sa termin așa 😵

Normal protejat aici a fost chiar foarte bine ca am și terminat prea repede 😂. Poate din cauza “click-ului†care l-am avut ca a fost foarte bine.

GFE ridicat. Am discutat ceva apoi mai multe minute.

Halatul 200 O/N finalizarea și 300 ora

Concluzie: Merita vizitată

• Like 5
Postat

Buna Yasmine!

Am fost și eu la fata asta superba duminica seara, doar ca din păcate eram cam grăbit și nu am putut sa ma bucur de prezenta ei decât pentru o jumătate de ora.

Yasmine e o fata înaltă foarte frumoasa la chip și cu niște sâni impresionanti, mari , tari și cu sfârcuri superbe.

Locație pe Str Nerva Traian, curată cu tot ce ai nevoie la dus.

Pat mare fără zgomote, ea m-a așteptat intr-o lenjerie roșie superba

Ca și note...

Aspect fata 10. Pe gustul meu , un pic plinuță dar la înălțimea ei nu strica, picioare lungi și subțiri plus sânii dementiali

Oral neprotejat, nu sunt fan dar a fost de nota 10 era cât pe aci sa termin așa

Normal protejat aici a fost chiar foarte bine ca am și terminat prea repede . Poate din cauza “click-ului” care l-am avut ca a fost foarte bine.

GFE ridicat. Am discutat ceva apoi mai multe minute.

Halatul 200 O/N finalizarea și 300 ora

Concluzie: Merita vizitată

Mulțumesc frumos pentru vizită. Te îmbrățișez cu drag! :*

Postat

Bună, dragilor! Nu sunt in Bucuresti pentru câteva zile, anunț când revin, pupici! :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...