Sari la conținut

🍭💕🍾🥇SUNT ACEL SECRET BINE PASTRAT 🥇💕🍾💕🥇🍭0744405554

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în 🍭💕🍾🥇SUNT ACEL SECRET BINE PASTRAT 🥇💕🍾💕🥇🍭0744405554
Reputație: 33
  • Oras:Tm
Postat

Salutare dragilor!!!😘

va astept cu mare drag sa ne re/vedem !

locatia este in Nordone …

programari pe whatapp 0744405554🫦😘

IMG_1389.jpeg

8c7d1669-b95a-4522-8831-8e86ad633097.jpeg

IMG_1342.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 3
Reputație: 38
  • Oras:Lugoj
  • Oras:Lugoj
Postat
Acum 22 ore, Fouryou a spus:

Salutare dragilor!!!😘

va astept cu mare drag sa ne re/vedem !

locatia este in Nordone …

programari pe whatapp 0744405554🫦😘

IMG_1389.jpeg

8c7d1669-b95a-4522-8831-8e86ad633097.jpeg

IMG_1342.jpeg

arați foarte bine, o sa ajung la tine💋💋

Reputație: 22
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Cum se poate contacta ? Nu raspunde pe wapp ... apel tel, nu raspunde nimeni. Mail ?

Reputație: 70
  • Oras:TM
Postat
4 hours ago, Ami69 said:

Cum se poate contacta ? Nu raspunde pe wapp ... apel tel, nu raspunde nimeni. Mail ?

Eu am reusit astazi prin WA inainte de pranz...ce noroc!

Instant de cum mi-a deschis usa si am avut parte de o primire 'bombastica' 🍉🧐 am stiut ca totul va fi bine si m-am relaxat privind-o in acei ochi frumosi de vulpita acompaniati de un zambet si mai frumos. 

Nu vreau sa intru prea mult in detalii, este evident din recenziile anterioare (cred, nu le-am citit pe toate, astazi fiind putin mai impulsiv in decizia pentru care inca ma felicit, si probabil o voi face pana la urmatoarea vizita 🥴)

Pentru a pastra totusi obiectivul:

WA, cu cateva ore inainte, raspuns prompt

cea mentionata anterior,cu tot ce trebuie inclusiv pentru igiena bucala, prosoape curate, uscate, geluri la alegere, incalzire in pardoseala, Lux, ce mai... ->10+

Aspect/Igiena:

Fermecator(de intors capul pe strada cu siguranta, cel putin pentru mine, pozele spun totul aproape), impecabila.

Cu precizarea ca blondul e putin mai intunecat, spre castaniu/ruginiu mi s-a parut 🧐->10+

Wibe/GFE:

Excelent! Cu FK din start (aproape), intretinut, atat regret ca nu am continuat eu mai mult (avand ganduri mai necurate  )!  ->10+

Actiune:

Desi as vrea sa intru in detalii Eva este atat de simpatica si, galanta in acelasi timp, incat as vrea sa-mi ramana 'acel secret bine pastrat' 😏.

Sper ca-mi permite totusi sa va informez ca totul a decurs intr-un mod firesc si natural, fiind o placere din ambele parti (cred/sper/asa am perceput) cu un scor de 1-1. Cu toate ca la cat a fost de bine as fi vrut un 2-1 macar(desi am fost avertizat), poate next time(?).  Eu sper ca da 😋 ( Eva, iarta-mi indiscretia, dar asa suntem noi baietii 🥴). ->10 (fara plus datorita mie, nu am avut un plan bine stabilit si m-am cam balbait la un moment dat)

Concluzie:

Tin sa ma felicit pentru decizia impulsiva de astazi. Si sper sa mai pot repeta o experienta atat de speciala (pentru mine cel putin) alaturi de Eva. 

Incep sa am convingerea ca fetele ca Eva mentin defapt societatea functionala, vezi tarile unde ele nu exista in ce mod barbar traiesc.

Navigati prin 'ape' fara   <°))))><

• Like 3
Reputație: 70
Postat

Inca un plus de mentionat (sigur conteaza), discretia: telefonul tot anunta mesaje, care au fost ignorate pe perioada prezentei mele.

Postat
La 31.07.2025 la 17:09, Ghelmez a spus:

Eu am reusit astazi prin WA inainte de pranz...ce noroc!

Instant de cum mi-a deschis usa si am avut parte de o primire 'bombastica' 🍉🧐 am stiut ca totul va fi bine si m-am relaxat privind-o in acei ochi frumosi de vulpita acompaniati de un zambet si mai frumos. 

Nu vreau sa intru prea mult in detalii, este evident din recenziile anterioare (cred, nu le-am citit pe toate, astazi fiind putin mai impulsiv in decizia pentru care inca ma felicit, si probabil o voi face pana la urmatoarea vizita 🥴)

Pentru a pastra totusi obiectivul:

WA, cu cateva ore inainte, raspuns prompt

cea mentionata anterior,cu tot ce trebuie inclusiv pentru igiena bucala, prosoape curate, uscate, geluri la alegere, incalzire in pardoseala, Lux, ce mai... ->10+

Aspect/Igiena:

Fermecator(de intors capul pe strada cu siguranta, cel putin pentru mine, pozele spun totul aproape), impecabila.

Cu precizarea ca blondul e putin mai intunecat, spre castaniu/ruginiu mi s-a parut 🧐->10+

Wibe/GFE:

Excelent! Cu FK din start (aproape), intretinut, atat regret ca nu am continuat eu mai mult (avand ganduri mai necurate  )!  ->10+

Actiune:

Desi as vrea sa intru in detalii Eva este atat de simpatica si, galanta in acelasi timp, incat as vrea sa-mi ramana 'acel secret bine pastrat' 😏.

Sper ca-mi permite totusi sa va informez ca totul a decurs intr-un mod firesc si natural, fiind o placere din ambele parti (cred/sper/asa am perceput) cu un scor de 1-1. Cu toate ca la cat a fost de bine as fi vrut un 2-1 macar(desi am fost avertizat), poate next time(?).  Eu sper ca da 😋 ( Eva, iarta-mi indiscretia, dar asa suntem noi baietii 🥴). ->10 (fara plus datorita mie, nu am avut un plan bine stabilit si m-am cam balbait la un moment dat)

Concluzie:

Tin sa ma felicit pentru decizia impulsiva de astazi. Si sper sa mai pot repeta o experienta atat de speciala (pentru mine cel putin) alaturi de Eva. 

Incep sa am convingerea ca fetele ca Eva mentin defapt societatea functionala, vezi tarile unde ele nu exista in ce mod barbar traiesc.

Navigati prin 'ape' fara   <°))))><

Multu’ pt cele scrise si sper sa ne revedem curand 😘.

Postat

Disponibila!!

Te-ai saturat de banal?Iti doresti ceva diferit?

🫦Discreta , Selectiva , nepedepsit de buna🫦

Ai intrat pe topicul care trebuie….Eleganta, senzuala , educata si pasionala  , inaltime  1,70 , 58 Kg , sani cupa D ,piele fina , buze moi,miros curat si o atitudine care iti topeste orice rezistenta .

Nu sunt pentru toti.Sunt pentru barbatii care stiu sa aprecieze detaliile.

Ca si servicii iti pot oferi :

🍑 sex diferite pozitii

👅 Blowjob adânc , umed , lent (cu contact vizual)

💕💕| FK | 69 | Facesitting (, imi place sa domin usor si sa simt cum te pierzi sub mine)

💋 GFE total – apropiere , tandrete

masaj prostatic, tittsfuck, finalizare corporala

Fantezii? Imi spui, le traim.

📍Doar pentru domni curati, eleganti si seriosi.

Preturi:

👅250-30min

💄450-1 ora 

Te primesc într-un apartament privat, curat si discret , in zona calea aradului in spate la iulius mall .Igiena impecabila, confidențialitate totala, selectiva cu cine imi trece pragul .  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...