Vizitator alexandru04 Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 Indisponibila . Ne vedem data viitoare :*ÃŽmi place!Scurt și la obiect!😂😂 Link spre comentariu
gogopasus Reputație: 0 Postat August 13, 2020 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Partajează Postat August 13, 2020 Cand esti disponibila la bucuresti Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat August 22, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat August 22, 2020 Salutare baieti , ma gandesc sa va fac o vizita saptamana viitoare , sper sa nu intervina nimic si sa ne revedem cu bine ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ 7 Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat August 22, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 22, 2020 Sper ca, de data asta, vei reusii sa-ti onorezi toate programarile. Pusii. Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat August 22, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat August 22, 2020 Sper ca, de data asta, vei reusii sa-ti onorezi toate programarile. Pusii. Daca o sa am energia necesara , cu siguranta le voi onora pe toate :* Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat August 22, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat August 22, 2020 De ce nu ești în TM în seara asta... De ce? :)În seara asta aveam pata pusă pe tine. Rău de tot!! Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat August 22, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat August 22, 2020 De ce nu ești în TM în seara asta... De ce? :)În seara asta aveam pata pusă pe tine. Rău de tot!!Sa nu-mi spui ca ti-a facut cu ochiul reclama la jeansii mei no-name !? :) Poate ti se va pune pata pe mn si sambata viitoare . ;) Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat August 22, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 22, 2020 Cand ajungi? Sa stiu sa-mi fac programare din timp. Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat August 22, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat August 22, 2020 Cand ajungi? Sa stiu sa-mi fac programare din timp.Pe joi as vrea sa ajung, dar am sa scriu aici cand o sa stiu ceva sigur :) Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat August 22, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat August 22, 2020 Sa nu-mi spui ca ti-a facut cu ochiul reclama la jeansii mei no-name !? :) Poate ti se va pune pata pe mn si sambata viitoare . ;)Io mă sucesc repejor! Dar da... Recunosc!În seara asta jeansii tăi mi-au sucit mințile :)Păcat că nu ești aici... Habar n-ai ce pierzi! ;) Link spre comentariu
blaugrana Reputație: 983 Postat August 22, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 22, 2020 Mie mi sa pus pata pe maiou 🤗🙂😊 Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat August 24, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 24, 2020 Pana la urma mai vii? Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat August 24, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat August 24, 2020 Pana la urma mai vii?[/quotBuna, duminica voi fi acolo daca nu va interveni nimic intre timp. 1 Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat August 24, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 24, 2020 ok Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat August 24, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat August 24, 2020 Buna, duminica voi fi acolo daca nu va interveni nimic intre timp.Nu ie Bine!!Duminica se merge la biserică. Vino de sâmbătă...noaptea :) Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat August 24, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat August 24, 2020 Nu ie Bine!!Duminica se merge la biserică. Vino de sâmbătă...noaptea :)As fi venit dar n-am unde sa ma cazez .singura locatie am gasit-o disponibila de duminica ,iar musafir nu doresc sa fiu. Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Partajează Postat August 24, 2020 As fi venit dar n-am unde sa ma cazez .singura locatie am gasit-o disponibila de duminica ,iar musafir nu doresc sa fiu.Sună un prieten ;) :D Că de aia sunt prietenii... te invit sâmbătă noaptea la un outcall prietenesc ;) Cu un prieten n-ai cum să te simți musafir :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Partajează Postat August 24, 2020 Salutare tuturor , disponibilă , locatia este in torontalului 14 , langa Lidl, va astept :*Ești superbă! ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat August 25, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat August 25, 2020 Salutare baieti , momentan nu sunt in Timisoara , deci nu avem cum sa stabilim o programare .Duminica voi ajunge ,deci , astept mesajele voastre incepand de duminica :* Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat August 25, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat August 25, 2020 Întreb și eu de curiozitate...Sunt mulți care își fac programări cu o săptămână înainte? Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4206 Postat August 25, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat August 25, 2020 Întreb și eu de curiozitate...Sunt mulți care își fac programări cu o săptămână înainte?Nu , dar cu siguranta i-au dus in eroare postul domnului nickbocsa. Oricum daca reusesc sa gasesc locatie voi fi acolo mai repede :* Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Nu , dar cu siguranta i-au dus in eroare postul domnului nickbocsa. Oricum daca reusesc sa gasesc locatie voi fi acolo mai repede :*Ie plin da domni! :) Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat August 25, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat August 25, 2020 Ie plin da domni! :)Chiar așa :)Sunt uMpicuț invidios, recunosc!O singură dată mi s-a adresat și mie o fătucă cu apelativul ăsta :cry2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Chiar așa :)Sunt uMpicuț invidios, recunosc!O singură dată mi s-a adresat și mie o fătucă cu apelativul ăsta :cry2Asta ie! Ie chestie da vorba, da port. :laugh2Io nu-s. Merg încălțat în sosoni si cu pălărie.Da paie...mai nou. Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat August 25, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat August 25, 2020 Asta ie! Ie chestie da vorba, da port. :laugh2Io nu-s. Merg încălțat în sosoni si cu pălărie.Da paie...mai nou.Păi da, dar tu îți permiți...Ești Maestru! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum