Sari la conținut

Germania

rasfa

Postări Recomandate

• Oras:las...

Mau dat si la ziar...,

Weiterleiten

In der Nacht zu Sonntag ist ein betrunkener BMW-Fahrer auf der Cronenberger Straße gegen mehrere zwischen den Hausnummer 64 und 68 geparkte Autos gefahren. Mehrere Zeugen waren gegen 1.45 Uhr von dem Lärm wach geworden und hatten die Polizei informiert.

Die konnte den beschädigten BMW wenig später geparkt und verlassen auffinden. Der Unfallfahrer war von dort zu Fuß weiter geflüchtet. Wie die Polizei mitteilt, konnten die Beamten den stark alkoholisierten Mann wenig später festnehmen.

Ihm wurde eine Blutprobe entnommen, sein Führerschein wurde beschlagnahmt und er wurde in Polizeigewahrsam genommen. Laut Polizei entstand bei der Alkoholfahrt des Mannes ein Sachschaden von etwa 23.000 Euro.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:F

Mau dat si la ziar...,

Weiterleiten

In der Nacht zu Sonntag ist ein betrunkener BMW-Fahrer auf der Cronenberger Straße gegen mehrere zwischen den Hausnummer 64 und 68 geparkte Autos gefahren. Mehrere Zeugen waren gegen 1.45 Uhr von dem Lärm wach geworden und hatten die Polizei informiert.

Die konnte den beschädigten BMW wenig später geparkt und verlassen auffinden. Der Unfallfahrer war von dort zu Fuß weiter geflüchtet. Wie die Polizei mitteilt, konnten die Beamten den stark alkoholisierten Mann wenig später festnehmen.

Ihm wurde eine Blutprobe entnommen, sein Führerschein wurde beschlagnahmt und er wurde in Polizeigewahrsam genommen. Laut Polizei entstand bei der Alkoholfahrt des Mannes ein Sachschaden von etwa 23.000 Euro.

Citeste "Convinct Conditioning" si "Calisthenics Mass", sa ai ce face in urmatorii ani daca iti ofera aia masa si cazare gratis. Cine stie, poate cunosti baieti deosebiti, ii inveti ceva util in mediul respectiv si ti-ai castigat alt orizont in viata. Mai bine decat sa umbli beat, presupun. 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Heilbronn - Deutschland
  • Oras:Heilbronn - Deutschland

Cel mai probabil va trebui să faci MPU(in popor - idioten test), care e destul de costisitor + controale de urina/sânge "incognito". Amenda probabil cateva mii.

Asta daca ai domiciliul si/sau permis in Germania.

Dacă nu, rămâi doar cu amendă si nu vei mai avea voi sa conduci la ei.

• Like 2
Link spre comentariu

Cel mai probabil va trebui să faci MPU(in popor - idioten test), care e destul de costisitor + controale de urina/sânge "incognito". Amenda probabil cateva mii.

Asta daca ai domiciliul si/sau permis in Germania.

Dacă nu, rămâi doar cu amendă si nu vei mai avea voi sa conduci la ei.

Mersi frumos , permisu e romanesc...problema e ca inca am masina la ei pentru " verificari"

• Like 1
Link spre comentariu

Citeste "Convinct Conditioning" si "Calisthenics Mass", sa ai ce face in urmatorii ani daca iti ofera aia masa si cazare gratis. Cine stie, poate cunosti baieti deosebiti, ii inveti ceva util in mediul respectiv si ti-ai castigat alt orizont in viata. Mai bine decat sa umbli beat, presupun.

Mau tinut o zi , si mi au dat drumul ..naspa experiență, dehh greselile vieti , am invatat ceva din asta ..

• Like 2
Link spre comentariu

Asa ca , care mai aveti obiceiuri dastea ...lasati-vă fratilor ...nu esti smecher nu esti zmardoi ..doar un prost ...am trait pe pielea mea...crede am ca sunt tare !..dar am realizat ca sunt un mare prost ..chiar si asa multumesc lui dnz ca nu am intrat in nici o persoana...bautura cu volanu nici o data nu se vor impaca..

• Like 2
Link spre comentariu

Asa ca , care mai aveti obiceiuri dastea ...lasati-vă fratilor ...nu esti smecher nu esti zmardoi ..doar un prost ...am trait pe pielea mea...crede am ca sunt tare !..dar am realizat ca sunt un mare prost ..chiar si asa multumesc lui dnz ca nu am intrat in nici o persoana...bautura cu volanu nici o data nu se vor impaca..

Alcoolul nu se impaca cu nimic. Doar ai impresia ca... . Bine, in combinatie cu alte substante si la doze foarte mici, calculate pe kgcorp, e substanta de dopaj (cat sa reduca inhibitiile...). Dar si stricnina poate fi terapeutica, insa nu cred ca sugereaza nimeni sa bagam pe sub nas... 3;) 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...