boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 14, 2018 In aceasta seara dornic de ceva pasarica proaspăta am inceput Să răsfoiesc anuntul.ro si văd o domnisoara cu titlul noua in zona studenta, ma uit mai atent si domnisoara avea locația in Drumul Taberei ...zic wow am tras lozul norocos o studenta bunicică, ieftină si extrem se aproape se mine, in gândul meu imi fac abonament. Asa ca am sunat imediat, ultima actualizare a anunțului fiind ieri si imi Răspunde o voce dulce ce vorbea foarte frumos, o întreb detalii si imi Răspunde cu răbdare, surprinzător pentru tariful afișat .Mai stau Să caut pe net după nr de telefon si cum google si search de pe nimfo nu zic nimic purces către domnisoara. Ajung in parcare la Billa si revin cu un telefon. Imi dau seama ca domnisoara este colega cu Lory in momentul in care imi indica scara. Intru in garsoniera plăcerilor si ma întâmpina o tânăra la vreo 21 de ani cu foarte multe kg in plus (grasa), ținuta topless si in chiloței. Si aici se termina partea buna. O întreb daca face finalizare orala, french kiss, oral neprotejat, nimic din toate astea nu oferă însă. La banii ăștia nu aveam pretenții asa ca merg mai departe si ii spun ca raman. Apoi începe cu obrăznicia: nu vrea prezervative Durex, ca ea vrea cu ale ei, dar totul pe un ton foarte obraznic. Trec si peste asta si zic hai Să ne apucam de treaba si las spectacolul Să decurgă de la sine. Nu ma atinge, ai mâinile reci. Ma conformez si o las asa caci nu aveam chef de scandal, la urma urmei cât dai atâta face. Se apuca Să o frece puțin, intr-un mod doar de ea știut, mai mult durere decât placere si cu chiu cu vai imi înfige prezervativul .Se oprește de câteva ori din treaba si după 10 secunde cumulate de supt zice hai trecu pe mine. Cum eram excitat de acasa încep si o bag nu inainte de a da cu un sfert de sticla de ulei la pizdoi. Trec si peste asta, numai ca stătea intr-o poziție in care nu o puteam penetra deloc, datorită poziție picioarelor, asa ca ii cer Să trec capra si cu chiu cu vai se conformează. Pompez 20 secunde si se trage din pula. O bag iar si un pic de excitare (repet venit cu ea de acasa) coraborat cu agitație ce mi-o provocase ma fac Să ii dau o pălmuță la curul ala imens si șunculos . Sare ca arsa si imi spune ca poate vreau Să imi ardă ea o palma pe un ton obraznic. Deja eram plin de nervi asa ca ma concentrez Să imi dau deumul cât mai repede si o bag de câteva ori rapid si cu chiu cu vai reușesc Să umplu prezervativul. Nici nu stiu daca are rost Să mai dau note, dar hai Să fie o recenzie completa. Locatie 7 o garsoniera modesta, usor de ajuns si reperat lângă Billa Drumul Taberei, colega cu Lory Aspect corp 5 curul ala mare si misto si tenul alb , singurele plusuri, altfel grasa rau, nicidecum la ce te aștepți din poze 70kg plus ceva Oral 1 praf, inexistent practic, laba inainte, oral intrerupt cumulat 10 secunde Normal 1 eschive, nu ma atinge, iesit din instrument după 10 secunde Atitudine -1000000, nu am cuvinte Să caracterizez Halatul 50 lei finalizarea 10 minute maxim 4
dristor 2 Reputație: 8 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 care e anuntul ? nr telefon ?
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Decembrie 14, 2018 Pozele nu au nici o legatura cu realitatea de la fata locului. Nu stiu daca neaparat daca sunt false sau sunt facute cumva de la depărtare intr-un anume unghi Să para decenta la greutate.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Decembrie 14, 2018 care e anuntul ? nr telefon ? https://www.anuntul.ro/anunt--noua-in-zona-drumul-taberei-ryKWVW#9ZYJ
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Decembrie 14, 2018 0735358434
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 Sa ajunga la de evitat zic eu ! Astea de va comportati asa de urat cu clienti ce dracului mai cautati pe aceasta piata daca voi sunteti scarbite ? Incercati mama altceva de facut daca nu va place sa fiti futute !!!!!! Te pup Alexandru(boy4you43) ! 3
brett02 Reputație: -1 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 Sa ajunga la de evitat zic eu ! Astea de va comportati asa de urat cu clienti ce dracului mai cautati pe aceasta piata daca voi sunteti scarbite ? Incercati mama altceva de facut daca nu va place sa fiti futute !!!!!! BASITURA, DACA NU-I MAI COTIZEZI LUI BOGDANEL, TE TRECE SI PE TINE UNDE MERITI: LA DE EVITAT
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 14, 2018 Bet pit tot pe pufoaica o arzi ??
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 BASITURA, DACA NU-I MAI COTIZEZI LUI BOGDANEL, TE TRECE SI PE TINE UNDE MERITI: LA DE EVITAThahhahahahahahah gustere ciocu mic ca iar plangi pana maine dimineata ! Parosule !
brett02 Reputație: -1 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 fraiere, eu am facut 2 recenzii saptamana astatu o freci cu vasilina
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 fraiere, eu am facut 2 recenzii saptamana astatu o freci cu vasilinaAi facut pe dracu sa te ia , faci si tu acolo sa fi iti arati prostia din cap! Cioara borata
brett02 Reputație: -1 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 stai linistita ca nu am cum sa-ti fac recenziepe tine nu te fut ca esti urata ca noaptea.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 stai linistita ca nu am cum sa-ti fac recenziepe tine nu te fut ca esti urata ca noaptea.HAHAHAHAHAH mai facut sa rad si sa ma si pis
brett02 Reputație: -1 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 HAHAHAHAHAH mai facut sa rad si sa ma si pis asta inseamna sa fii proastarazi cand isi bate cineva joc de tine
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 asta inseamna sa fii proastarazi cand isi bate cineva joc de tineHai ca deja te crezi important ! te-am bagat prea mult in seama ba jerpelitule !
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 14, 2018 hahhahahahahahah gustere ciocu mic ca iar plangi pana maine dimineata ! Parosule !Are blana ? =))
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 14, 2018 fraiere, eu am facut 2 recenzii saptamana astatu o freci cu vasilinaDoar 2 ? Ff slabut
brett02 Reputație: -1 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 Hai ca deja te crezi important ! te-am bagat prea mult in seama ba jerpelitule !sunt stapan, fa sclavo!
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 14, 2018 sunt sclav, stapana mea! well...
brett02 Reputație: -1 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 Doar 2 ? Ff slabutzise virginul
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Decembrie 14, 2018 zise virginulUltimul comentariu pe topicul asta astazi ca e prea multa labareala din partea ta. Sa stii ca daca faci laba, aia nu se poate numi recenzie. Bye
brett02 Reputație: -1 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 Ultimul comentariu pe topicul asta astazi ca e prea multa labareala din partea ta. Sa stii ca daca faci laba, aia nu se poate numi recenzie. ByeTu esti expertul in facut laba, inteleg ca vorbesti din experienta proprie
xoxoingeras Reputație: -48 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 ce draq sa futi ma cu 50 da lei
xoxoingeras Reputație: -48 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 vezi ba ca harlequen e pizdaderaface 5 recenzii pa zifute ala totdar cica are pula mica si d-aia le place la fete =))
brett02 Reputație: -1 Postat Decembrie 14, 2018 Postat Decembrie 14, 2018 daca n-ar cumpara sp, ar avea dublu LOL
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum