Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Postat Astazi, 08:50 e Rebeca de la lizeanu, lîngă hotel Lina

Salut,am vrut sa împărtășesc so cu voi o nouă experiență memorabilă pe care am avut-o cu Rebeca, aseară m-am decis sa împing o vizita la această căprioară "Rebeca" si la fel ca prima noastră întîlnire am fost primit călduros, o voce calda la telefon,am facut o programare ca tot omu, m-am prezentat si : am fost asteptat cum se cuvine, o ținută sexy care te lasa fara cuvinte de la ușă ,am hotărât sa zabovesc la căprioară cam 60 de minute, am început cu un dus, după care ma condus in dormitor, unde sa lasat cu un oral lung si bun, sărutări pe corp, un preludiu frumos, după care sa suit si sa înțepenit bine in smecherie, fara sa vreau ma terminat cam in 20-25 de minute, nici nu am apucat sa pun bine mina pe ea, am mai facut un dus, si ma luat iar la treaba probabil era nerăbdătoare ca eu terminasem o dată si ea nu, am simțit cum își dorea si ea sa capete ceva bun, după un oral de toata frumusetea am pus o capră si am servito frumos, după câteva minute sa suit pe mine, dar nu am lăsat-o mult deoarece am vrut eu sa io trag si am pus o in misionar si am trecut la împins, am simțit cum a terminat si la scurt timp m-am terminat si eu, am ramas total surprins , era A doua oara cand ne revedeam si parca era din ce in ce mai bine, ca servici ON nota 9, NP nota 9, dar sunt sigur că data viitoare serviciile vor fi de nota 10, ca locație nota 8, ceva simplu ok, nu ma deranjat ca mai avea o colega, ca parere, de revenit. Futareala plăcuta

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...