ryo Reputație: 27 Postat Decembrie 16, 2018 Oras:NYC Oras:NYC Postat Decembrie 16, 2018 Am sunat dimineata la 10 pt o programare, zice ca lucreaza pana tarziu in noaptea, i-am zis ca ne intalnim la ora 23 , o sun la 22 sa-mi dea adresa ca nu am cerut-o , nu raspunde. Sun la 22:55 , nu raspunde. Eu zic ca e de evitat.
mane Reputație: 25 Postat Decembrie 16, 2018 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Decembrie 16, 2018 Am sunat dimineata la 10 pt o programare, zice ca lucreaza pana tarziu in noaptea, i-am zis ca ne intalnim la ora 23 , o sun la 22 sa-mi dea adresa ca nu am cerut-o , nu raspunde. Sun la 22:55 , nu raspunde. Eu zic ca e de evitat. Nu fi si tu asa ortodox :) ca doar de dimineata pana noaptea cand ai sunat-o se putea sa-i apara si ei ceva neprevazut
ryo Reputație: 27 Postat Decembrie 16, 2018 Oras:NYC Oras:NYC Autor Postat Decembrie 16, 2018 Nu-ti zic, cu rautate , dar nu cred ca ti-ar placea sa vii din Satu Mare pana in Baia Mare pe acea ninsoare de ieri si sa nu ti se raspunda sa iti zica macar nu mai venii.
mustaciosul 77 Reputație: 420 Postat Decembrie 18, 2018 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Decembrie 18, 2018 Poi cine te-a pus? Tu crezi in basme asa din prima? Daca era "playgirl" puteai veni la sigur,asa ai luat-o! Doamne cum puteti fi asa naivi?
ryo Reputație: 27 Postat Decembrie 19, 2018 Oras:NYC Oras:NYC Autor Postat Decembrie 19, 2018 Multumesc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum