siana Reputație: -1369 Postat August 6, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 6, 2019 Ai mai pus poza asta și în 29.12.2019... Alzheimer? :)))) De fapt nu contează. Ce contează este că, oamenii citavi la cap, sunt ocupați cu revelionul și alte alea, alea, pe 29.12, în orice an... TUU, mamaie, ce o să faci pe 29.12.2019...? LOLZ. Interesant este faptul ca imi urmaresti toate postarile, nu scapi din vedere nici una ... Stai cu bale la gura in urma mea,Labus, cand eu imi vantur chilotii. Treci, sa te spal pe cap, paduchiosule, ca ma trece pisarea ! Si pot sa o postez si de 100 de ori, daca imi place si daca vreau sa transmit un mesaj prin ea, care e problema, Hantanila ? 1
leroy9 Reputație: 143 Postat August 6, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 6, 2019 Interesant este faptul ca imi urmaresti toate postarile, nu scapi din vedere nici una ... Stai cu bale la gura in urma mea,Labus, cand eu imi vantur chilotii. Treci, sa te spal pe cap, paduchiosule, ca ma trece pisarea ! Si pot sa o postez si de 100 de ori, daca imi place si daca vreau sa transmit un mesaj prin ea, care e problema, Hantanila ?si ce mesaj le transmiti footfetishistilor ?
capetown1 Reputație: -521 Postat August 6, 2019 Oras:icisa Oras:icisa Postat August 6, 2019 si ce mesaj le transmiti footfetishistilor ?Ca esti o clona idioata!FfATA ASTA ITI DA CLASA LA ORICE BABUNULE! :slap2 1 1
siana Reputație: -1369 Postat August 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 7, 2019 :boob
siana Reputație: -1369 Postat August 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 7, 2019 :kiss3
siana Reputație: -1369 Postat August 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 7, 2019 :stiletto
leroy9 Reputație: 143 Postat August 7, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 7, 2019 frumoasa peruca are paduchi ?
siana Reputație: -1369 Postat August 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 7, 2019 frumoasa peruca are paduchi ? Da, unii uriasi, pe care i-am dresat si i-am invatat sa latre si sa muste pe cei care ma supara ...Am de gand sa cer si subventii de la stat, pentru cresterea animalelor ...
parintelul Reputație: -377 Postat August 7, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 7, 2019 frumoasa peruca are paduchi ?Misto si sutienul ala plin de vata. 1
parintelul Reputație: -377 Postat August 7, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 7, 2019 Da, unii uriasi, pe care i-am dresat si i-am invatat sa latre si sa muste pe cei care ma supara ...Am de gand sa cer si subventii de la stat, pentru cresterea animalelor ...Sunt paduchi lati?
zero__tolerance Reputație: 463 Postat August 7, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat August 7, 2019 CosânzSiano, ți se vede în talpă vârsta precum se citesc anii unui stejar pe figurile geometrice la secționarea bușteanului ! Ești străveche! :)))) PS. Sa nu crezi ca ciorăpeii îți ascund celulita. Dimpotrivă, o evidențiază. Un lucru bun dealtfel...Nici colăceii de pe burtică nu-s chiar așa evidenți. Nuu! Deh, vârsta, ncsf :)))
zero__tolerance Reputație: 463 Postat August 7, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat August 7, 2019 Am de gand sa cer si subventii de la stat, pentru cresterea animalelor ... Copiii cum ți-i crești? :no2
leroy9 Reputație: 143 Postat August 7, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 7, 2019 Da, unii uriasi, pe care i-am dresat si i-am invatat sa latre si sa muste pe cei care ma supara ...Am de gand sa cer si subventii de la stat, pentru cresterea animalelor ...te musca de lindic
siana Reputație: -1369 Postat August 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 7, 2019 te musca de lindic Te musca, pe tine, de pula. Sau nu ai ? Maica-ta nu cere subventii de la stat, pentru un paduche de forum, ca tine ?
leroy9 Reputație: 143 Postat August 7, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 7, 2019 Te musca, pe tine, de pula. Sau nu ai ? Maica-ta nu cere subventii de la stat, pentru un paduche de forum, ca tine ?stai fa parcata si lasa mamele mancamiai pula de forumista basita
siana Reputație: -1369 Postat August 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 7, 2019 Misto si sutienul ala plin de vata. Ai ramas marcat pe viata de faptul ca maica-ta nu te-a alaptat, ca nu avea sani si isi baga vata in sutienul ala, de doi lei .. Mosule, acum se pun pernite de silicon in sutien, nu se mai pune vata,ca pe vremea strabunicilor. Unele isi implateaza pe sub piele pernutele ...
siana Reputație: -1369 Postat August 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 7, 2019 stai fa parcata si lasa mamele mancamiai pula de forumista basita Bai, tigan borat, mars in patru labe, in celula ta !
parintelul Reputație: -377 Postat August 7, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 7, 2019 Ai ramas marcat pe viata de faptul ca maica-ta nu te-a alaptat, ca nu avea sani si isi baga vata in sutienul ala, de doi lei .. Mosule, acum se pun pernite de silicon in sutien, nu se mai pune vata,ca pe vremea strabunicilor. Unele isi implateaza pe sub piele pernutele ...Bre,matale ai tate No;1 asta o stie toata lumea
leroy9 Reputație: 143 Postat August 7, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat August 7, 2019 Bai, tigan borat, mars in patru labe, in celula ta !in patru labe stai tu cand o iei la cioc pe 100 euro lol
siana Reputație: -1369 Postat August 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2019 CosânzSiano, ți se vede în talpă vârsta precum se citesc anii unui stejar pe figurile geometrice la secționarea bușteanului ! Ești străveche! :)))) PS. Sa nu crezi ca ciorăpeii îți ascund celulita. Dimpotrivă, o evidențiază. Un lucru bun dealtfel...Nici colăceii de pe burtică nu-s chiar așa evidenți. Nuu! Deh, vârsta, ncsf :))) Tu esti un simplu milog,nu expert antropolog.Tu esti Gogu martalogul,insa faci pe biologul. N-ai pe aici nici o treabadecat sa-ti tragi cate-o laba.N-ai forta financiarasi stai doar de flecareala. Ciorapu-o sa mi se rupa,fiindca ma pui tu, sub lupa.Curul mi-e tonic si tare,de-l musti, dantura te doare. Te iubesti neincetat,cu scandura de la pat,caci o femeie realanu sta langa tine, goala. 1
siana Reputație: -1369 Postat August 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2019 :stiletto 1
siana Reputație: -1369 Postat August 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2019 :kiss3
siana Reputație: -1369 Postat August 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2019 :bow :boob 1
parintelul Reputație: -377 Postat August 8, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 8, 2019 Tu esti un simplu milog,nu expert antropolog.Tu esti Gogu martalogul,insa faci pe biologul. N-ai pe aici nici o treabadecat sa-ti tragi cate-o laba.N-ai forta financiarasi stai doar de flecareala. Ciorapu-o sa mi se rupa,fiindca ma pui tu, sub lupa.Curul mi-e tonic si tare,de-l musti, dantura te doare. Te iubesti neincetat,cu scandura de la pat,caci o femeie realanu sta langa tine, goala. Esti o simpla basituraRupta-n cur si rupta-n guraBabaciune afumataTaratura resapata Intre craci ai un buboiDala plin cu mult puroiCea mai mare spurcaciuneCare pute a mortaciune :blushing2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum