Sari la conținut

pidsadera este peste?

Postări Recomandate

Postat

Scuza'ma frate dar este topic de orientare co siliere.... Ne'ai sufocat zici ca promovezi fete sau site'uri

Nu o lua personal..... Nu am nimic cu tine dar.... Joaca fratele meu fazan dacă nu ai ce face

Cautam și eu un topic de info și ce crezi..... 4 sau 5 pagini numai cu anunțuri fără informare din partea ta!!

Enervant.... Ori nu ai ce face ori.. Ești un copil frustrat satul de laba

Incaodata.... Nu caut cearta cu tine dar nu este ok

• Minus 1
  • Oras:California Sacramento
Postat

Scuza'ma frate dar este topic de orientare co siliere.... Ne'ai sufocat zici ca promovezi fete sau site'uri

Nu o lua personal..... Nu am nimic cu tine dar.... Joaca fratele meu fazan dacă nu ai ce face

Cautam și eu un topic de info și ce crezi..... 4 sau 5 pagini numai cu anunțuri fără informare din partea ta!!

esti sarac cu Duhul, avatarul tau confirma ca esti de balamuc.

• Like 3
Vizitator amada nu amanda
Reputație: 0
Postat

esti sarac cu Duhul, avatarul tau confirma ca esti de balamuc.

Numai un bolnav psihic ar fi stat sa copieze atatea anunturi, cu poze, text, nr telefon...

Get help!

Nimfo este un forum, nu site de anunturi, majoritatea false.   :slap2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Numai un bolnav psihic ar fi stat sa copieze atatea anunturi, cu poze, text, nr telefon...

Get help!

Nimfo este un forum, nu site de anunturi, majoritatea false.   :slap2

am postat in sectiunea de Orientare si Consiliere, cu ce te simti deranjata ?

• Like 5
Postat

Avatarul meu este la mișto.... Un avatar de curvar în cazul în care tu te crezi pe vre'un site de socializare și povestiri despre cum ești tu făcut din lava și carat la mata în pizda ca prostu de tactu nu a fost în stare de ea sa o futa!

De ce ma provoci???!

Uita'te și tu ca de aseară încontinuu nu faci nimic altceva...

Sunt eu nebun???

Ești tu prea prost sa înțelege ce ce și pt ce este creat acest site.

Mars ca nu îmi deranjez eu creieri sa te contrazic.... Fa ce te duce capul ca din frustrat ce ești te mai și scuturi de muci în fata ta.... Da -1 ca atâta poți în 7 ani de când sunt pe aici nimeni nu a făcut asta.... Decât un prost frustrat și satul de la a... Mai baga unu ca atâta poți.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu se simte nimeni deranjat prostule.... Dar în cazul în care nu ști.... Aici se pune întrebări despre o fata la care vrei sa mergi și nu știi detalii..... Tu vrei sa le futi pe toate alea???

• Like 1
  • Minus 1
Postat

ai grija ca asta are multe conturi si iti da puncte de reputatie negativa =))) in mintea lui bolnava el chiar crede ca mai exista cineva pe site-ul asta care da doi bani pe punctele de reputatie

mie imi da zilnic zeci de puncte negative si eu noaptea inainte sa adorm plang putin din cauza asta

Postat

Nu se simte nimeni deranjat prostule.... Dar în cazul în care nu ști.... Aici se pune întrebări despre o fata la care vrei sa mergi și nu știi detalii..... Tu vrei sa le futi pe toate alea???

Desteptule, eu nu am inceput o discutie cu cineva de pe forum intr-un stil agresiv, lucru care l-ai facut tu. Nu ma intereseaza ce fustrari ai si faptul ca nu ai cei 7 ani de'acasa. Ce treaba au anunturile cu fututul, unde am zis eu ca le fut pe toate ? Gandeste oleaca inainte sa deschizi gura si nu mai arata lumii ca esti atotcunoscator si breaz . Era o vorba a lui Lapusneanu !

• Like 4
Postat

Avatarul meu este la mișto.... Un avatar de curvar în cazul în care tu te crezi pe vre'un site de socializare și povestiri despre cum ești tu făcut din lava și carat la mata în pizda ca prostu de tactu nu a fost în stare de ea sa o futa!

De ce ma provoci???!

Uita'te și tu ca de aseară încontinuu nu faci nimic altceva...

Sunt eu nebun???

Ești tu prea prost sa înțelege ce ce și pt ce este creat acest site.

Mars ca nu îmi deranjez eu creieri sa te contrazic.... Fa ce te duce capul ca din frustrat ce ești te mai și scuturi de muci în fata ta.... Da -1 ca atâta poți în 7 ani de când sunt pe aici nimeni nu a făcut asta.... Decât un prost frustrat și satul de la a... Mai baga unu ca atâta poți.

Daca ai ajuns sa ai preocupari ce fac altii pe forum e un semnal de alarma ca ar trebui sa mergi la psihiatru ! Vorbesc foarte serios ! Cine provoaca ? citeste ce ai scris de la inceput ca eu cred ca nu recunosti nimic !

• Like 3
Postat

Pai tâmpitul.... Eu cautam un topic deschis aici..... Și ce crezi nu îl găsesc în 6 pagini deschise de tine...

Cine are o problema pentru psihiatru eu sau tu??

• Like 1
Vizitator amada nu amanda
Postat

A inceput sa irite retina sa-ti vad zeci de topicuri goale... Spune-mi tu care e sensul lor.   :habarnam

Poate ar fi o chestie sa-ti faca Pisi un subforum, a mai facut celor hiperactivi... ;)

Peseu: Stilul tau seamana cu Harleyquinn sau mi se pare?  :hmmm

• Like 2
Postat

Ma duare fix în pula de minusurile tale eu sunt aici sa îmi împărtășesc opinia de curva.... Nu sa promovez sau sa postez în lipsa de ocupație.... Fac un post la nustiu cât timp.... Și îmi exprim părerea despre ce am futut și de ce tepe am luat..... În schimb tu cu ce vi în ajutorul futaciosilor...

• Minus 1
Postat

Ma duare fix în pula de minusurile tale eu sunt aici sa îmi împărtășesc opinia de curva.... Nu sa promovez sau sa postez în lipsa de ocupație.... Fac un post la nustiu cât timp.... Și îmi exprim părerea despre ce am futut și de ce tepe am luat..... În schimb tu cu ce vi în ajutorul futaciosilor...

Faptul ca mi-ai atras atentie punctelor este foarte clar pentru mine care este adevarul. Nu sunt nici un peste, citeste ce ai mai scris mai sus, eu nu incep cu o persoana de pe forum o discutie aducandu-o injurii. Daca aveai ceva sa imi comunici ai fi putut sa vorbesti pe un ton colegial ca nu am mancat din aceasi farfurie. Ai ales in schimb stilul care te caracterizeaza si este ok, nu putem fi persoane duplicitare. Numai bine !

A inceput sa irite retina sa-ti vad zeci de topicuri goale... Spune-mi tu care e sensul lor.   :habarnam

Poate ar fi o chestie sa-ti faca Pisi un subforum, a mai facut celor hiperactivi... ;)

Cu ce irita retina ? Faptul ca e util sa fim informati cu noi aparitii ? Poate nu ai observat, dar nu toate lumea posteaza informatii despre tepe sau fete care umbla cu poze furate si ajung prada mai tarziu.

PS: nu sunt harleyquinn, te poti uita la profilul meu la reputatie si o sa vezi ca acel user mi-a banat contul anul trecut prin toamna impresuna cu alte 4 conturi SP.

• Like 4
Postat

bravo graso vezi cand nu esti beata ca le zici bine

el e hquen doar ca aici se chinuie sa scrie altfel dar moldoveanu e nervos acum si nu se mai poate concentra =))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Faptul ca mi-ai atras atentie punctelor este foarte clar pentru mine care este adevarul. Nu sunt nici un peste, citeste ce ai mai scris mai sus, eu nu incep cu o persoana de pe forum o discutie aducandu-o injurii. Daca aveai ceva sa imi comunici ai fi putut sa vorbesti pe un ton colegial ca nu am mancat din aceasi farfurie. Ai ales in schimb stilul care te caracterizeaza si este ok, nu putem fi persoane duplicitare. Numai bine !

Cu ce irita retina ? Faptul ca e util sa fim informati cu noi aparitii ? Poate nu ai observat, dar nu toate lumea posteaza informatii despre tepe sau fete care umbla cu poze furate si ajung prada mai tarziu.

PS: nu sunt harleyquinn, te poti uita la profilul meu la reputatie si o sa vezi ca acel user mi-a banat contul anul trecut prin toamna impresuna cu alte 4 conturi SP.

Eu am deschis un topic.... Glumeț. Și cu începutul Iartă-mă și în conținut exista și "nu o lua personal"

Și ce crezi ai luat-o cum și în ce fel tu ști..

• Like 1
Postat

Eu am deschis un topic.... Glumeț. Și cu începutul Iartă-mă și în conținut exista și "nu o lua personal"

Și ce crezi ai luat-o cum și în ce fel tu ști..

e ok, nu am luat-o personal. Numai bine !

• Like 5
Postat

e ok, nu am luat-o personal. Numai bine !

Sper sa fim colegi în continuare.... Nu fi supărat și morocănos... Vreau sa ne împărtășim incontinoare părerile sa îți dau și sa îmi dai dreptate atunci când contextul permite.
  • Like 1
Postat

Sper sa fim colegi în continuare.... Nu fi supărat și morocănos... Vreau sa ne împărtășim incontinoare părerile sa îți dau și sa îmi dai dreptate atunci când contextul permite.

De acord cu tine, ne ajutam intre noi pentru a reduce numarul evenimentelor neplacute si pentru a lua alegerile cele mai bune ;)

• Like 5
Vizitator batranul george
Postat

Era o vorba a lui Lapusneanu !

"Daca voi nu ma vreti eu va vreau!"   sau  "sunt alti trantori de care trebuie curatat stupul" :)))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...