Sari la conținut

pidsadera este peste?

Postări Recomandate

Vizitator tiggers
Reputație: 0
Postat
  La 16.12.2018 la 15:03, batranul george a spus:

"Daca voi nu ma vreti eu va vreau!"   sau  "sunt alti trantori de care trebuie curatat stupul" :)))

buna cartea, pacat de trolli astia care nu au has. Motanul ne poate spune mai multe ;)

Vizitator tiggers
Postat

Amada e adevarat ? a aparut o postare la DG ca ai avea gonoree, acum nu o gasesc, nu stiu de ce.

Vizitator amada nu amanda
Postat
  La 16.12.2018 la 15:32, tiggers a spus:

Amada e adevarat ? a aparut o postare la DG ca ai avea gonoree, acum nu o gasesc, nu stiu de ce.

Cauta mai bine, nici acum nu m-am tratat de sifilis, gonoreea o tin doar pentru aroma!  :laugh2

Cand esti prost, taci in batista ca te dai de gol!  :slap2  :laugh2

Nu am avut vreodata boli venerice.

https://media.giphy.com/media/xT1XGWWEyHxVFa066Q/giphy.gif

Vizitator tiggers
Postat
  La 16.12.2018 la 15:42, amada nu amanda a spus:

Cauta mai bine, nici acum nu m-am tratat de sifilis, gonoreea o tin doar pentru aroma!  :laugh2

Cand esti prost, taci in batista ca te dai de gol!  :slap2  :laugh2

Nu am avut vreodata boli venerice.

https://media.giphy.com/media/xT1XGWWEyHxVFa066Q/giphy.gif

Evaziv, deci nu infirmi ? E clar
  • Telefon: gigijuventino@yahoo.com
  • Oras:Timisoara
  • Telefon: gigijuventino@yahoo.com
  • Oras:Timisoara
Postat
  La 16.12.2018 la 13:32, hankooc a spus:

Scuza'ma frate dar este topic de orientare co siliere.... Ne'ai sufocat zici ca promovezi fete sau site'uri

Nu o lua personal..... Nu am nimic cu tine dar.... Joaca fratele meu fazan dacă nu ai ce face

Cautam și eu un topic de info și ce crezi..... 4 sau 5 pagini numai cu anunțuri fără informare din partea ta!!

Enervant.... Ori nu ai ce face ori.. Ești un copil frustrat satul de laba

Incaodata.... Nu caut cearta cu tine dar nu este ok

S-a desfiintat fazanul

Postat

amada vezi ca asta e tot un cont de-al lui

ce are peste 200 de postari si e inscris in ianuarie, mai, noiembrie sunt ale sclavului =))

Postat

da tu esti fata desteapta si iti dai seama imediat ca daca te iei de un prost si apare alt prost la 10 minute dupa aia sa te ia la pula e tot primu prost de fapt =))

Vizitator tiggers
Postat
  La 16.12.2018 la 15:52, xoxoninja a spus:

ce are peste 200 de postari si e inscris in ianuarie, mai, noiembrie sunt ale sclavului =))

Sclav esti tu, am intrebat ceva troll prost
Vizitator tiggers
Postat
  La 15.12.2018 la 22:51, pisicuts a spus:

caterinca este permisa dar injuraturile nu

La 16.12.2018 la 15:57, xoxoninja a spus:

sa mai da si smardoi baga-mi-as pula in ficatii lui de moldovean prost si el n-are curaj sa scrie de pe userul lui =))

Motane il poti bana linistit pe troll

Vizitator amada nu amanda
Postat
  La 16.12.2018 la 15:52, xoxoninja a spus:

ce are peste 200 de postari si e inscris in ianuarie, mai, noiembrie sunt ale sclavului  =))

La 16.12.2018 la 15:53, xoxoninja a spus:

da tu esti fata desteapta si iti dai seama imediat ca daca te iei de un prost si apare alt prost la 10 minute dupa aia sa te ia la pula e tot primu prost de fapt  =))

:laugh2  Nu m-ar mira, ala nu avea simtul umorului, contul asta face glume proaste...  

Zice ca eu sunt ca alea de se tot agitau pe aici...  :girly

Vizitator tiggers
Postat

Te-am lasat ca esti tampit

Vizitator tiggers
Postat

Te-am lasat ca esti tampit

• Like 1
Postat

un retardat.. telul lui in viata e sa faca conturi aici pe site sa joace la fazan sa le faca galbene si unele albastre, sa deschida topice ampulea si sa faca recenzii false =))

Vizitator tiggers
Postat

Arata o postare de la fazan nebunule

• Like 1
Vizitator tiggers
Postat
  La 16.12.2018 la 16:04, amada nu amanda a spus:

:laugh2  Nu m-ar mira, ala nu avea simtul umorului, contul asta face glume proaste...  

Zice ca eu sunt ca alea de se tot agitau pe aici...  :girly

Nu vei sterge postarea de pe topic daca se vor pune analize, da ?
Postat
  La 16.12.2018 la 16:06, xoxoninja a spus:

un retardat.. telul lui in viata e sa faca conturi aici pe site sa joace la fazan sa le faca galbene si unele albastre, sa deschida topice ampulea si sa faca recenzii false =))

Zici tu ca @pidsadera face recenzii false ?

Cel putin cea despre Monica.Nomaci nu este fake.....la fel si despre Symona....( oricum eu la Symona nu ma mai duc)

In rest nu cunosc.

• Like 1
Postat

Cel putin cea despre Monica.Nomaci nu este fake.....la fel si despre Symona....( oricum eu la Symona nu ma mai duc)

In rest nu cunosc.

• Like 1
Postat

In rest nu cunosc.

Postat

In rest nu cunosc.

• Like 1
Postat
  La 16.12.2018 la 16:06, tiggers a spus:

Arata o postare de la fazan nebunule

aa mai esti si prost pe deasupra ? si semnalizezi ? nu la fazan, le-ai facut cu script pe topingu lu vistantric, asta e doar unul din multe conturi pe care acum le-a banat si cumva asta a ramas in viata.. acelasi script pe care l-ai folosit si la alexa baga-mi-as pula in ficatii tai da sclav

iesi ca ma enervezi si te fac de balamuc zdreanta ce esti

Postat
  La 16.12.2018 la 16:10, tandberg a spus:

In rest nu cunosc.

nu zic eu, le face el

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...