themadking Reputație: -136 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Autor Postat Ianuarie 4, 2019 Mai iesi din CT ca prea te-ai afumat de basinihahahahahaha...PROSTULEEE...iar n-ai nimerit-o...hahahahaha 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 4, 2019 Tocmai ai confirmat, asa e cand esti prost si nu inghiti ! 1
mickey07 Reputație: 127 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 4, 2019 BĂĂĂI NU MAI POOOT !!!Când am intrat aici şi am deschis acest subiect " cine v-a fi următoarea mea victimă " nu am crezut că voi avea atâți...clenți !!!Primul s-a repezit, cine ?Bineînțeles, xoxoNext, o clonă ... anal fa betaUrmătoarea, xoxolica puța mică- mickey07, clonă- mc hammer- el cule miskin, clonă- tarabostedacicus- tiggers- basescu 2015, o altă clonă cu alte multe clone- în curu' listei o pun pe .... andreeaDT care involuntar a crezut că "apreciundu-mi" postările face un lucru bun, daaar, te pui cu prostu' ? Acum mă întreb să continui, să nu continui ? ...Esti mult MULT prea prost ca sa te bage cineva in seama....
themadking Reputație: -136 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Autor Postat Ianuarie 4, 2019 Esti mult MULT prea prost ca sa te bage cineva in seama....Spune sincer, dar SINCER ! Acum în momentul de față ... să râd sau nu ?Cine pula mea s-a băgat în seamă cu cine ?Åži cică eu sunt prost.Moooooooor !🤣🤣🤣🤣🤣🤣
themadking Reputație: -136 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Autor Postat Ianuarie 4, 2019 Tocmai ai confirmat, asa e cand esti prost si nu inghiti !danieeel...nu te linişteşti ? încă m-ai am filmul...camera-man'uleee 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 4, 2019 pune-l sa radem cu totii de tine, nu o mai lungi ca puti a prost. Cine e Daniel ? 1
themadking Reputație: -136 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Autor Postat Ianuarie 4, 2019 daniel, tu spui că o să fiu motiv de ... râs ?bineee... CITEÅžTE CU ATENÈšIE! am să fac acest lucru, dar nu aici, te rog, spune cunoÅŸti adresa ? Calea Griviței 24 . am mai spus cu ce am o să ai timp destul să scrii pe forum câțiva ani buni fără să fii foarte deranjat, poate doar dimineața ÅŸi seara...la apel😂 ai băgat la cap ? 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 4, 2019 Sa iti raspunda daniel savvy ? 1
themadking Reputație: -136 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Autor Postat Ianuarie 4, 2019 Hallelujah ... 2
xoxoninja Reputație: -151 Postat Ianuarie 4, 2019 Postat Ianuarie 4, 2019 ce distrus e asta =)) mai distrus decat daniel cel cu 100 de conturi pe un forum de cacat =)) 1
themadking Reputație: -136 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Autor Postat Ianuarie 4, 2019 ce distrus e asta =)) mai distrus decat daniel cel cu 100 de conturi pe un forum de cacat =))Ce morții mătii comentezi, fata mea sau nu mai bine ... Scheherazade şi Abu abd-Allah Muhammed el-Gahshigar cu ale lui ... O mie și una de ... conturi, tu ai curaj fute'maş în botu' tău să spui de conturi şi clone ?Băga'mi'aş io pula'n măta aia curvă care te-a câcat, ai tupeu, nu ? 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 4, 2019 Va las sa continuati in 69 :laugh2
themadking Reputație: -136 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Autor Postat Ianuarie 4, 2019 bag pula si-n ma-ta =))Va las sa continuati in 69 :laugh2Ştii ce zic ?Parandărât . 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum