pretentyosul Reputație: 3 Postat Martie 31, 2020 Oras:Rm.Sarat Oras:Rm.Sarat Partajează Postat Martie 31, 2020 E matura 50+ 😉😉😉😉😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Martie 31, 2020 Partajează Postat Martie 31, 2020 tot in zona pod sta?cum mai arata?ms Link spre comentariu
Vizitator fritzfuterman69 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Banuiesc ca la tariful de 60 de lei si varsta de peste 50 de ani nu putem avea prea multe pretentii,am dreptate? Link spre comentariu
pretentyosul Reputație: 3 Postat Aprilie 1, 2020 Oras:Rm.Sarat Oras:Rm.Sarat Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Sa stiti ca nu e fotomodelDar are ap.de luxSi na din lipsa de pasarici merge zic euCarmen Link spre comentariu
Vizitator fritzfuterman69 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Sa vedem daca e de acord sa i se posteze nr de tel si o sa revin cu o recenzie. Link spre comentariu
pretentyosul Reputație: 3 Postat Aprilie 1, 2020 Oras:Rm.Sarat Oras:Rm.Sarat Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Azi am aflat de una ginuta la gara arw aoMia dat nr cinevaEa normal cica face masaj dar daca pulsezi sare si ea direct in pula Am programat azi o vizita la masaj la 12Vedem despre ce e vb ma.risc60 lei masajul de rwlaxare As mai da 5⁰ daca arata okAzi va pun si nr ei daca reusesc sa intru Link spre comentariu
clay123 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Salutare, poate este de acord cu lasatul numarul.. Oricum suntem putini prin ramnic...Sunt tare curios de Gina.. Haideti cu numerele :))) Link spre comentariu
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Azi am aflat de una ginuta la gara arw aoMia dat nr cinevaEa normal cica face masaj dar daca pulsezi sare si ea direct in pulaAm programat azi o vizita la masaj la 12Vedem despre ce e vb ma.risc60 lei masajul de rwlaxareAs mai da 5⁰ daca arata okAzi va pun si nr ei daca reusesc sa intruzi macar nr de tel ca masaj nu face mai nimeni.te rog Link spre comentariu
pretentyosul Reputație: 3 Postat Aprilie 1, 2020 Oras:Rm.Sarat Oras:Rm.Sarat Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Salut am sunat azi si a.raspuns doamna Cam la 35-40 aniBruneta cur mare sani micutiIntru la apartament si imtreaba ce ma doare Face masaj femeia Zic mia zis un prieten de tine si nu ma doare nimic vreau doar un masaj si ceva extra daca se poateZice 60 masajul si 60 extraoptiuneaPleaca din camera si imi zice sa ma relaxezMa dezbrac la bustul gol .vine si ginuta cu un ulei si un prosop si incepe sa mi faca masaj.pe la gatZic dupa 2 minute hai sa.trecem la extraoptiune nuu vreiMai fratilor o muie impecabilaFrige in guritaSi i place deasupra are sani micuti dar tariZona gara spate la munteniaAp 15 blocul nu stiu exact scara.Arw un cur lattZic sa o iau pe la spate asa imi place mieSi dai.tata bataie la buci de am terminat imediatAnal nu vrea.0763349563Nu iam.zis nimic de publi24Dar daca o sunatiAveti recomandarw pt.masajSi restu tine de voiDe reincercat din partea meaMerita Locatie curata. Link spre comentariu
Vizitator fritzfuterman69 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Suna bine din ce spui tu aici. Link spre comentariu
clay123 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Cu carmen nimic? Un numar ceva? Link spre comentariu
pretentyosul Reputație: 3 Postat Aprilie 1, 2020 Oras:Rm.Sarat Oras:Rm.Sarat Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Merita incercata va asigur!!!Belea femeia... Link spre comentariu
clay123 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Cred ca pe doamna Gina ati speriat-o deja.. I am dat un sms cum ca as avea o recomandare pentru o sedinta de masaj.. Si pl.. M am blocat peste tot Link spre comentariu
clay123 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 ://t.me/joinchat/OgOY2Bpdt-UoGzkw5DSHdA Am facut un grup pe telegram sa putem vorbi mai usor.. Accesati link ul.(inainte de cele :, puneti Https) Link spre comentariu
pretentyosul Reputație: 3 Postat Aprilie 1, 2020 Oras:Rm.Sarat Oras:Rm.Sarat Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Frate nu da.mesaj ca gen nu ai curajSuna cu nr si vorbeste deschis Link spre comentariu
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 se va duce in craci ccu astfel de oameni Link spre comentariu
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Aprilie 1, 2020 Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Salut am sunat azi si a.raspuns doamnaCam la 35-40 aniBruneta cur mare sani micutiIntru la apartament si imtreaba ce ma doareFace masaj femeiaZic mia zis un prieten de tine si nu ma doare nimic vreau doar un masaj si ceva extra daca se poateZice 60 masajul si 60 extraoptiuneaPleaca din camera si imi zice sa ma relaxezMa dezbrac la bustul gol .vine si ginuta cu un ulei si un prosop si incepe sa mi faca masaj.pe la gatZic dupa 2 minute hai sa.trecem la extraoptiune nuu vreiMai fratilor o muie impecabilaFrige in guritaSi i place deasupra are sani micuti dar tariZona gara spate la munteniaAp 15 blocul nu stiu exact scara.Arw un cur lattZic sa o iau pe la spate asa imi place mieSi dai.tata bataie la buci de am terminat imediatAnal nu vrea.0763349563Nu iam.zis nimic de publi24Dar daca o sunatiAveti recomandarw pt.masajSi restu tine de voiDe reincercat din partea meaMeritaLocatie curata.e singura? Link spre comentariu
pretentyosul Reputație: 3 Postat Aprilie 2, 2020 Oras:Rm.Sarat Oras:Rm.Sarat Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Nu e are un baiat cu probleme am inteles nu se poate dwplasaNu deranzeaza ... Link spre comentariu
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 mda nu stiu ce zic am sunat nu a rsp iar dupa avea telu inchis.vad ca teai inscris pe 6 martie si la gina e singura recenzie care pana acum nu confirma....deci eu cred ca ai vrut sa faci misto de cineva Link spre comentariu
ionutof2 Reputație: 4 Postat Aprilie 2, 2020 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Aprilie 2, 2020 De sunat suna daca mai incerci odata deja telefonul este închis Link spre comentariu
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 asa mia facut si mie Link spre comentariu
clay123 Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Cu asta cred ca ne am lamurit... Numarul lui Carmen il lasa cineva aici?? Link spre comentariu
pretentyosul Reputație: 3 Postat Aprilie 2, 2020 Oras:Rm.Sarat Oras:Rm.Sarat Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Nu am facut si nu fac misto de nimeniDaca credeti bine daca nu..Asta este.eu oricum am fost multumit si cand mai merg la ea o sai zic de topicul.asta Link spre comentariu
clay123 Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Pai ai fi putut sa faci altveva.. Ca oricum suntem 3-4 persoame care suntem unteresati pe aici, puteai simplu sa i spui ca ti a placut si o vei revomanda si altor persoane :) Link spre comentariu
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Aprilie 2, 2020 Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Cu asta cred ca ne am lamurit... Numarul lui Carmen il lasa cineva aici??carmen daca e aia de care zic eu a lucrat la agentie pt cunoscatori era si toping pe aici,nu prea se merita ,cand era la agentie am vazut de mai multe ori pe banca niste ciori dalea de sl bradului,ca fizic nam mai vazuto de vreo2ani,avea oburta mare,pont cand te duci la ea vezi ca bea timisoreana la doza,de futut pot spune ca se pricepe Link spre comentariu
Postări Recomandate